Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość żal i smutek :(

Kto dziś spędza Sylwestra samotnie?????

Polecane posty

Gość tym razem bez nicka...
spieprzyc kontakty towarzyskie to jedno, mieć zjebanych towarzyszy to drugie... nie zawsze my ponosimy wine:P

Gość tal cytam i czytam
do romana-masz pierwsze postanowienie na Nowy Rok.wierzycie w te postanowienia?robicie jakieś?

Gość Romandsdw34
nie mam zadnych postanowiem . .Te przyrzeczenia sa pojebane , jest caly rok na zmiany:D

Gość kukuleczka
Ja tez jestem sama. To zalosne.. mam 20 lat i spedzam sylwestra w swoim pokoju przy filmach, ktore widzialam setki razy. Moje przyjaciolki ze swoimi chlopakami na imprezach, moj przyjaciel ze swoja nowa dziewczyna gdzies wyjechal. Rodzina doprowadza mnie do szalu. A najbardziej wkurzam sie na sama siebie... ze nie potrafie dbac o swoich przyjaciol, znajomych i rodzine. Tak mi przykro... Kazdy z Was mowi :"Przeciez to taka noc jak kazda inna",ale dobrze wiecie, ze tak nie jest. Jestem pewna, ze chcielibyscie go spedzic wyjatkowo...

Gość tym razem bez nicka...
no pewnie ze tak, takie gadanie, ze to noc jak kazda inna... gówno prawda!! ale teraz to juz mi wszystko jedno!! niedługo pewnie walne w kime, nie ma to jak dobre winko!!!

Gość Romandsdw34
kukuleczka , wiesz , cos w tym jest co mowisz :) A jak byś chciała spędzic swojego sylwestra ? jakbys chciala zeby wyglądał ? czego Ci najbardziej w zyciu brakuje ?

Gość kukuleczka
Jestem romantyczna... chcialabym, zeby on w koncu uswiadomil sobie jak bardzo mnie kocha i ze predzej czy pozniej i tak bedziemy razem. A wiec pojechalibysmy do Pragi i spiewajac pomiedzy jej uliczkami pili szampana. A Wy? Jaki jest Wasz wymarzony sylwester?

Gość kukuleczka
Wiecie co jest najgorsze... ze chcialabym wierzyc, ze ta noc nic dla mnie nie znaczy. Chcialabym tak jak codzien isc wykonczona spac. Ale jakas sila mi nie pozwala... cos nie pozwala mi spac, ale czekac do tej 12... ale po co? Czy Wy tez macie takie dziwne uczucie?

Gość tak czytam i czytam
wiem jak nie chcę spędzać sylwestra-tak jak dzisiaj.i to nieprawda ze taki wieczór jak inny ,nie wiedziałam że będzie mi dziś aż tak przykro i źle.

Gość kukuleczka
Życzę Wam ze szczerego serca, abyscie żadnego święta nie spędzali samotnie.

Gość tak czytam i czytam
no ja w sumie wiem ze to ostatni sylwester który spędzam sama.trochę pocieszajace

Gość u mnie w sumie spoko
mezulek wrocil z pracy,zjadl sylwestrowa kolacje ,nawet nie zalozyl dresu wow! jestem pod wrazeniem ze ubral sie jak czlowiek,ale co z tego jak juz kima na fotelu,mam to w d..,wiecznie zmeczony,ale to ja pracuje po12 godzin w nocy,jestem w 7mcu ciazy,i mam,sory mialam sile i ochote na milego sylwestra,ale teraz to juz mi przeszlo,niech sie buja frajer! auuuuu....mam dosc

Gość s@motna w sieci
Ja również siedzę sama z laptopem na kolanach oglądając coś na tvp1. Odrzuciłam spędzenia sylwestra ze znajomymi z pracy i z moim "chłopakiem" właśnie na to by siedzieć sama w pokoju. Czy właśnie to nazywa się egoizm??

Gość greyinno
@kukuleczka - wiesz, że karta w końcu się odwraca, prawda? Będzie lepiej. Zresztą, to tak działa dla wszystkich. Musi. I tego się trzymam :)

Gość Romandsdw34
Kukuleczka rozumiem . Ja bym chciał spedzic sylwestra wsrod znajomych , z ukochana osoba . I tak bedzie juz za rok . wiem ze duzo zalezy ode mnie :)

Gość nianiadobraradahej
Karta się odwraca ???????? Jakoś w to nie wierzę :(

Gość kukuleczka
Dziekuje za mile slowa. Macie racje... dobre uczynki powracaja. Ale na szczescie trzeba zasluzyc, a ja niestety nie jestem dobrym czlowiekiem.

Gość Romandsdw34
kukuleczka , Dlaczego uwazasz ze nie jestes dobrym czlowiekiem ? Jak wyglada dla Ciebie obraz dobrego czlowieka . mam przeczucie ze masz duzo dobra w sobie tylko źle o sobie myslisz....

Gość a ja szczęśliwa..wreszcie
Jestem szczęśliwa bo jestem sama i nie mam nic przeciwko temu Miałam możliwość bawienia się w trzech miejscach ale mi się nie chce Wreszcie sama i to sama na zawsze, precz z facetami, nie chcę żadnego i nie chcę miłości , nigdy więcej......naprawdę wyleczyłam się z takich spraw/,,,,,,i wreszcie odzyskałam szczęście mam cudowny nastrój i szampana, dużo radości w sobie i wiem że żyję, cudownie i w spokoju, bez koszmarów i zawodów, bo ja siebie nie zawiodę. Więc w tym Nowym Roku życzę wszystkim samotnym duszyczkom tylko szczęścia i radości i docenienia tego co się ma , tak jak ja doceniam. Wszechświat jest dla mnie i wszystkie gwiazdy, czuję i oddycham, JESTEM, szczerze życzę szczęścia bliskim i znajomym, i WAM też............szczęścia !!!!

Gość greyinno
Dołączę się do pytania. Kim właściwie jest dobry człowiek?

Gość tak czytam i czytam
wierze ze zawze po burzy zawsze wychodzi słońca u mnie też tak było.

Gość kukuleczka
Jestem strasznie kłótliwa. Są rzeczy o których się nie mówi, a ja mam pyskatą nature. Nie potrafie kochać. Poza tym nie doceniam tego co mam. I czasem zbyt długo marze, zapominam co jest prawda, a co kłamstwem. Zachwouje sie jakbym pozjadala wszystkie rozumy, oceniam innych i probuje ukladac im zycie, a przeciez mam dopiero 20 lat i nie wiem nic. Nie jestem dumna ze swojego zycia. A przeciez tak powinno byc, nie powinnismy zalowac. Dla mnie dobry czlowiek, to taki, który nie wstydzi się niczego co zrobił w życiu, taki który żyje dzieląc się swoim sercem nietylko z przyjaciółmi, ale i wrogami, taki który zło pokonuje dobrocią, taki ktory zyje w zgodzie sam ze soba.

Gość tak czytam i czytam
trudne pytanie-moja babcia -mądra kobieta mawiała zyj tak żeby nikt przez ciebie nie płakał.staram sie.czy to wystarczy?nie wiem

Gość disel2007
Ja też dzisiaj sam w domu.W sumie to pierwszy raz tak mam że jestem sam w domu ale zwykle to wyglądało tak że starzy byli w domu a teraz oni nawet na imprezie. Jedno mnie tylko irytuje dlaczego jakoś wszyscy gdzieś na jakiś imprezach, potrafią sobie znaleść towarzystwo a ja nie....

Gość tak czytam i czytam
kukułeczka-jak na 20 lat rozsądna i mądra z ciebie dziewczyna:)

Gość greyinno
@kukuleczka, przecież nie jesteś jedyna. Ja też jestem kłótliwy. I zapewne nie tylko ja. Przez własną głupotę, upór i dumę straciłem coś bardzo cennego. Może nie byłbym teraz sam. Ale czy to naprawdę znaczy, że jestem zły? Nawet jeśli, to ja naprawdę, zawsze chcę dobrze. Co prawda lat mam kilka więcej, ale za mało, żeby powoływać się na własne doświadczenie. Ja po prostu chcę wierzyć, że tak musiało być, a któregoś dnia wszystko się odmieni.

Gość Romandsdw34
Duzo ludzi ma wady , ale niektorzy nad tym rozmylaja . Przynajmniej ja , widze w sobie duzo wad , przez co czuje sie gorszy od innych i czuje ze nie przynaleze do jakiejs grupy . Ze ona mnie nie akceptuje itd. sam sobie krzywde robię :)

Gość tak czytam i czytam
wnioskuję ,że mam najwięcej lat z obecnych tutaj,a przeszłam w życiu więcej niz mogłam się spodziewać w wieku 20 lat.nic o czym myślałam w tym wieku nie sprawdziło się .życie jednak lubi zaskakiwać,banał ale w moim przypadku to się potwierdza.

Gość Romandsdw34
Moglabys jasniej ?:) Co sie wydarzylo ?

Gość tak czytam i czytam
tzn napisze najpierw co miało być-do 25 roku życia ukończone studia,mąż,przynajmniej jedno dziecko,wymarzona praca i takie tam naiwne dyrdymały.