Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość żal i smutek :(

Kto dziś spędza Sylwestra samotnie?????

Polecane posty

Gość kolejna samotna
ja tam pije juz drugiego browarka chyba sie upije dzisiaj sama,co z gnojek ten moj facet dopiero dociera do mnie co sie stalo,co on do mnie mowil itd ja chyba snie,chyba naprawde zycie mi sie urwalo dzisiaj,a moze to poczatek zmian i tak nam sie nie ukladalo

Gość greyinno
Roman - ja tak kursuję trochę. Jestem z Żar, ale na przemian bywam w Szczecinie i Poznaniu :) A smak potraw jest ok, ale smak piwa. Mmm :)

Gość mmmmmmmmmmmmmmmmmm
dasz redę taraz jest ciężko ale będzie ok był dupkiem widać

Gość a ja tak czytam i czytam
wiesz,czasem jedno musi się skończyć żeby drugie się zaczęło.u mnie wszystko co dobre tez"rodziło się w bólach"..więc może wraz ze starym rokiem zamkij co było złe i otwórz się na nowe?widzisz ja uciekam od męża 29 grudnia,2 dni przed sylwestrem...

Gość Romandsdw34
dla kolejnej samotnej , pamietaj kazda zmiana daje nowe rezultaty. byla sprzywyczajona do tego partnera , ale zobaczysz z czasem zaczniesz dziekowac tej zmianie ..

Gość tak czytam i czytam
też jestem tego samego zdania-nie ma sensu tkwić w czymś co nie przynosi nam szczęścia-być po to żeby być?mija się z celem a z czasem tylko gorycz i żal zostaje....

Gość a mnie tez zostawil
Nowy Rok, niby nic, ale to zawsze cos nowego i nie ma co wmawiac sobie ze to dzien jak kazdy inny, bo choc czas jest umowny, to jednak jest to swietna okazja zeby cos zrobic ze swoim zyciem, zeby moc poczuc ze cos sie zaczyna na nowo, ze my mozemy byc nowi, lepsi, ze jeden rozdzial sie skonczyl, teraz bedzie nowy. To jak kto spedzil sylwestra nie ma znaczenia. Mysle ze nawet dojrzalej jest spedzic go w domu i najlepiej samotnie. Poddac sie refleksji nad czasem ktory mamy za soba i nad tym, co chcielibysmy zmienic w swoim zyciu. Do tego potrzebny jest spokoj a nie gwar sylwestrowych imprez. Ja zawsze staram sie tuz przed nowym rokiem poukladac sobie wszystko w glowie, dojsc do porozumienia ze soba sama, tak, zeby w nowym roku nie zadawac sobie tych samych starych pytan. I najbardziej wtedy lubie byc sama ze soba. Zycze wam wszystkim w Nowym Roku duzo spokoju ducha, czerpania korzysci z nauki lat poprzednich, samych radosnych chwil i zadowolenia z siebie.

Gość kolejna samotna
oby,ale narazie nie jest dobrze ale zeby nie truc wam juz dupy ide spac mam to wszystko gdzies,milej nocy zycze i samotnosc jest straszna zawsze sie tego balam i dopadlo mnie

Gość greyinno
Jak zazwyczaj nie trawie Madonny, tak dziś pasuje jak ulał :D A zmiany, same w sobie są dobre. Nigdy nie wiadomo co przyniosą, ale właśnie dlatego jest ciekawie. Najgorzej jest tkwić w miejscu - a coś o tym wiem.

Gość greyinno
Kolejna samotna - wychodzi na to, że nie ma się czego bać. Zabrzmi głupio, ale... spójrz ilu nas jest :)

Gość greyinno
Szkoda, że gdzieś po Polsce rozstrzeleni jesteśmy. Fajnie byłoby wyskoczyć na noworoczne piwo :)

Gość Romandsdw34
greyinno , o j tak oj tak . Najgorsze tkwienie w meisjcu nie jest , bo raczej nikt tego nie chce . W moim przypadku chodzi o lek prze dzmianem , rpzez wzieciem życia za jaja ..:D

Gość SuperMenel
U mnie to norma.Rok w rok.Dzisiaj sobie przejechałem przez centrum miasta.Nawet ciekawe przeżycie.Jazda slalomem wsród wybuchających petard i podpitych szczeniaków.

Gość Romandsdw34
Oj tak , fajnie bylo by wyskoczyc na bronksa , juz mamy paczke hehe . Tak szczerze mowiac nawet Ci co sie bawią , to jakas czesc z nich czuje sie samotna mimo ze sa wsrod ludzi . "samotny wsrod ludzi , ktorzy mowia , on nigdy nie jest sam"

Gość nianiadobraradahej
Ja łapki wam podaję i ściskam bom też samotna ale mądrzejsza ,miłość to ściema .Przytulam wszystkich takich jak ja ,buziolki :)

Gość greyinno
To taka drobna propozycja... Zostawcie jakieś namiary na siebie. Maila, czy jakieś gg. Skoro spędzamy razem Sylwestra, to pewną integrację już mamy za sobą, prawda? :D A kto wie, może któregoś dnia uda się spotkać przy piwku w jakimś fajnym miejscu ;]

Gość SuperMenel
greyinno skoro jesteś taki towarzyski to dlaczego samotny ??

Gość Romandsdw34
sailorripleypua@gmail.com

Gość greyinno
@SuperMenel Hm. Nie wiem. Wychodzi na to, że taki młody Werter ze mnie cierpiący z miłości. Albo coś w ten deseń :)

Gość SuperMenel
Jak młody jesteś to co chcesz się umawiać z 30-letnimi staruchami.

Gość samotna-ja
to ja też:) joanna497@op.pl macie ochotę to piszcie

Gość greyinno
To ja zostawię gadulca, jako że maile sprawdzam raz na pół roku. 9636660@gg. I jeśli ktoś korzysta z jabbera to: gharou@jabster.pl :) Gdyby ktoś chciał się kiedyś odezwać - będzie mi bardzo miło ;]

Gość Romandsdw34
im 22 :P , a co ma wiek do znajomosci ? jesli by mial to z wlasnym ojcem bym nie romawial

Gość greyinno
SuperMenel - jeśli mówisz o mnie, to ja już nie takiej pierwszej młodości :) 28 lat stuknęło tego lata.

Gość SuperMenel
greyinno to widać źle odczytałem Twoje posty.Jak 28 to napić się można o ile jesteś ze Szczecina.

Gość a ja tak czytam i czytam
rzeczywiście ciekawie by było spotkać się przy jednym stole...takie zróżnicowane towarzystwo a tak się dogaduje..z drugiej strony fajnie by było za rok w sylwka przeczytać że zmieniło się nam życie i inaczej go spędzamy.a jesli chodzi o strach pzred zmianami to często życie nas zmusza żeb je wziąć za jaja,czasem nie mamy wyboru,ja tez czasem mówiłam-jezu ja nie dałabym rady.i musiałam dać.i dałam.wy tez dacie radę.

Gość greyinno
A Roman ma dobry gust do muzy i trafne podejście do świata :D IMHO :)