Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość żal i smutek :(

Kto dziś spędza Sylwestra samotnie?????

Polecane posty

Gość ciekawska zoska
żal i smutek---a jesteś sama w domu czy masz chociaż do kogo usta otworzyć?bo ja nie ...rano jeszcze jakoś było...zakupy,sprzątanie ,ale teraz już tylko płakać mi się chce i najchętniej chciałabym usnąć i obudzić się pojutrze wstając do pracy...

prawdziwaowieczkakafe... Pozdrawiam Cię tez serdecznie:)

Gość samotniczek*
nie, teraz jeszcze nie, ale ok 20.00 coś obejrze może, a teraz może przejde sie troche po dworze

Zosia... ja mam i nie mam ... to jest najgorsze... że być w domu z kimś i nie miec do kogo otworzyć gęby... a myślisz że ja bym tak samo nie chciała zasnąć i obudzić się za dwa dni... mieć to wszystko serdecznie dosyć

Gość prawdziwowieczkaboza
No jestem w Polsce, ale mam nadzieję niebawem wyjechać. Za chlebem za chlebem li tylko. I tylko. I widzicie - teraz wszyscy na mnie, ale ja już za późno znalazłam się w książkach zagranicznych, żeby tam coś znaczyć. To nie zależało ode mnie i było już na to za późno. Niestety :( Także pretensje nie do mnie. Jednak widzicie - najgorszy Niemiec lepszy niż wredne kurwy polskie bo mi kasę dał - coś tam ukradł być może bo nie dojechałam dziś do banku, ale generalnie wyszarpałam co się należało a w Polsce? Kurwy i skuriwele mnie okradły. Koniec :( I jeszcze napierdolili, że poszłam przez OPINIĘ ZŁA - nie przez złodziejstwo bo nie dałam rady, tak kradną. I tyle. Przez opnię złą to niech sobie te szmaty idą wiecie co mnie tak opisały - niech one spierdalają. I tyle mnie to obchodzi. I basta :(

żal i smutek. ja sylwestra spedzam w domu, ale czy samotnie? teoretycznie nie... w praktyce chlopak siedzi w drugim pokoju i medytuje.. wiec jestem sama. przyjaciele? jakis czas temu przestalam im byc potrzebna,

Samotniczek... jesteś samotny z wyboru?

Gość samotniczek*
nie, nie jestem samotny z wyboru, po prostu jakoś na razie jestem sam, choć już dość długo

Cześć żal i smutek - przez opinię złą to niech spieprza banda wariatek, które do pracy chodzą sobie na ...wycieczkę wiecie. I tylko straty robią. To sobie miały biuro podróży założyć i tyle z nich pożytku i z ich wycieczki. I swój dowóz na te marne godziny jakie tam są. No cóz...nie mój problem bo za rok mam nadzieję już normalnie święta spędzić. Czy mi się uda? W każdym razie NORMALNIEJ i tyle. Bez nich!!! I tyle wam napiszę. I bez tych GŁUPICH jak but par, które nie prezentowały sobą dla mnie niczego - we dwoje być i pracy sobie nie umieć znaleźć? We czworo? I z osobą samotną się porównywać to trzeba być IDIOTĄ I ZEREM gorszym niz najgorszy kał i zdania nie zmienię nigdy. AMEN :(

Nie spodziewałam się, że siedząc w domu w sylwestra moze byc mi tak smutno

To nie był dobry dla mnie rok, ale pisałam sporo na kafe z serii POKUTA I NAWROCENIE. To było dobre oraz kilka innych rzeczy. Na przyszłość plany też mam. Jeszcze nie umieram. I tyle bo co jeszcze? Nie wiem co jeszcze. Co jeszcze? No właśnie - ha! W tym roku Wielki Post zaczyna się dopiero 9 marca - Popielec jest wtedy o ile pamiętam. No to jeszcze 2 miesiące PONAD do mojej następnej misji - ale już sobie daruję. Mam nadzieję, że w tym roku już będzie normalniej w tym czasie, będę mieć pracę i szukać mieszkania. A święta może spędzę sobie u siebie... kto wie? Z dobrą opinią. Zawsze należy mieć nadzieję na lepsze w życiu, no nie?

Gość ciekawska zoska
generalnie jest ciężko i tyle....dobrze ,że mamy neta i choć tak mamy namiastkę kontaktu z kimś:(ja siedzę i płaczę....wszystko jest bez sensu...

Gość ciekawska zoska
zawsze należy mieć nadzieję,ale nie zawsze potrafi się ją mieć....

Gość ciekawska zoska
lala---coś się stało czy taki nastrój poprostu?:(

Gość żale się wam
też sylwestra spędzam sam. nikt mnie nie lubi, nie mam kolegów jestem aspołeczny i zamulam echh takie życie... :(

ja będę spędzać samotnie, na piętrze, na parterze domu będą moi rodzice, ale nie mam najmniejszej ochoty do nich isc. mam faceta, ale on bdzie spedzac sylwestra 100km ode mnie, tez sam. wkurwil mnie, bo wczesniej przed swietami stwierdzil, ze nie ma sensu spedzac razem, bo za daleko mieszkamy, bo bedziemy sie nudzic, bo nie bedzie fajnie tylko we dwoje w jego wynajmowanym pokoju, itp... niechetnie, ale sie zgodzilam, moj facet czasem jest dziwny. no i 2 dni przed sylwestrem on glupio sie mnie pyta, czy do niego przyjade... masakra. nie zgodzilam sie. potem okazalo sie, ze pytal sie bo dostal wolne dzisiaj i nudziloby mu sie, a do rodziny nie chce mu sie jechac. palant. jak sie dowiedzial ze nie przyjade na zawolanie, to odkrecil swoje wolne i bedzie dzisiaj pracowac jak najdluzej sie da, a potem siedzice sam. jak zaproponowalam, ze wlaczymy sobie chociaz skype, to stwierdzil, ze po co i ze on bedzie czytac ksiazke. niech sie jebie, mam dosc jego pieprzonych fanaberii, humorow, wydziwiania, zmian zdania, pierdoleni faceci, niech se robi co chce, mam go dosc powyzej glowy! i w ten sylwester bede sama, moze nawet nie bede pic i bede zapierdalac z aparatem fotograficznym, moze przynajmniej zrobie jakies dore zdjecia fajerwerkow!!!

Gość knkn
ja sama w domu z chlopakiem.. a wolalabym gdzies wyjsc, zagranica jestesmy :S

Gość samotniczek*
to jest smutne, jak sie widzi, jak ludzie sie cieszą i balują, jak jest dużo par, albo nawet znajomych, przykro sie robi, tym bardziej, że to mój pierwszy tak samotny sylwester

Gość ciekawska zoska
mój też pierwszy naprawdę samotny.... nie zdawałam sobie sprawy ,że kiedyś będę się tak czuć...

Gość samotniczek*
tylko nie warto nic pić, pamiętajcie, jak jesteście sami, to nie pijcie nic!!

Ale powiem wam - po dzisiejszym śnie - jak go sobie porównałam z rzeczywistościa i zgodziło mi się jak 2 i 2 że jest 4 (nawet się zdziwiłam bo ostatnio mało co mi się tak zgadza wiecie) to po tym śnie dziś jestem taką Polką, że normalnie nigdy nie byłam bardziej z Polski niż dziś. I powiem wam - sama sobie tę Polskę uratowałam i wszyscy mi mogą narobić koło pióra jak to mawiał taki jeden i zawsze dla siebie z tej Polski będę BEZ JEDNEJ KSIĄŻKI bo mi powiedzą - z książek jesteś z Polski wałkoniu zgniły i nic się nie chce. NIE! Wcale nie. Własnie jestem sobie ze snów z Polski. Naprawdę. I nie potrzebuję żadnej pierdolonej ksiazki zeby z Polski byc i co wy na to?

Ja też spędzam zupełnie sam. W połowie grudnia zerwała ze mną narzeczona. Jestem daleko od rodzinnego domu. Nie mam tu znajomych - tragedia:(

Gość ona samotna w sylwestra
dołączam sie do was dzieczyny mam chłopaka niby, ale mimo wszystko jestem dzis sama pozdrawiam was wszsytkich samotnych