Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość żal i smutek :(

Kto dziś spędza Sylwestra samotnie?????

Polecane posty

Gość mamućka
ja tez sama w domu,ale jakoś nie jest mi ani przykro ani smutno a wszystkim bawiącym sie zycze szampanskiej zabawy:) aha i zaraz zrobie sobie drynka

Gość prawdziwowieczkaboza
W sumie musze się poprawić - jedna książka jest mi bardzo przydatna, ale też sama musiałam sobie ją dopowiedzieć. W sumie dwie, ale nie polskie. No to dzięki nim Polką nie jestem. I tyle. Zeby nie było że Polska to ksiażki. Nie. A patrzcie - może dzięki temu, że tak sięwpierdzieliłam sklepów wam Niemcy i Zachód nie zamkną jak USA tu przyjdzie bo na pewno przyjdą. Tak by was brali głodem, a tak was smolą. I po co wam te ksiązki. Mnie była kasa potrzebna, tam zresztą niczego więcej nie było. I tyle. I po co wam te książki? Orginały to jeszcze bo piękne, ale po polsku to tłumaczyć? Po co? Uważam,że wazniejsze jedzenie. Przykro mi. I zdrowie też. No cóz... inny umrze z głodu wśród książek. Ja tak nie chcę. Ja mam swoje zdanie O PROFESORACH NAWET jak o książki stoją wiecie i wiedzę, a co dopiero jakiś tam milioner. Jak se przypomni. No to ja też bo mnie z torbami puści. I tyle wam napiszę w 2010. :(

Wiecie ja miałam promotora ZERo, a co dopiero milioner, który robi fortunę na książkach - dopiero zero, ale i tak bardziej gorszy mnie profesor zero niż milioner zero. A was? Nie takie rzeczy widziałam. Cześć Hose Antonio - ja dziś mam 2 coca cole do wypicia. Innych rzeczy nie umiem. Coś ziołowego jeszcze co najwyżej. Hose Hose - a co to będzie za rok słuchajcie - pół roku do Euro 2012? Co to będzie?

no i znowu! teraz nagle mojemu facetowi zachcialo sie skype! japier... dlaczego on zawsze co chwile zmienia zdanie.. najpierw sam mnie zniecheca do czegos, a potem sam wyskakuje z ta sama propozycja! i sie jeszcze dziwi, ze ja juz nie chce, skoro przed chwila skutecznie mnie zniechecil! cali faceci!!!!!!!! a dla wszystkich zdolowanych i smutnych mam dwie dość ważne prawdy na ten rok, moze zrobi wam sie lepiej jak zastanowicie sie nad nimi: 1. Tylko wytrwałość i determinacja są wszechmocne! 2. Jeśli chcesz mieć więcej, musisz najpierw być kimś więcej.

Gość samotniczek*
prawdziwowieczkaboza, a co będziesz dzis wieczorem robić?

Wiecie powiem wam świat jest taki straszny i tyle rzeczy trzeba wybaczyć. Od początku świata i istnienia człowiek miał problemy z wybaczeniem. No i to jest tak do dziś. Nie wybaczysz stajesz się coraz większą karykaturą ludzką. Gdy ktoś chodzi do kościoła i żyje w nienawiści to wszyscy pomstują - o taki pobożny, a kurde tak żyje - ale jeszcze to wypomną, a taka osoba też wali prosto z mostu, że nienawidzi. A Bóg mówi zawsze to samo WYBACZ. I cały ten Zachód to jest jedna nienawiść. A ludzie myślą, że są mądrzy lecz diabeł i tak jest chytrzejszy i robi z nich karykatury. Co oni sobie nie myślą? Że kim są bez Boga? Takie cioły. Ale kasę mają - tego im nie odmówimy. Albo jedzenie, ciuchy - wszystko mają. Domki letniskowe i wiecie teraz jestem w takiej historii i powiem wam jaki ten szatan jest straszny, jak on człowieka umie opętać, zassać, zrobić mu z głowy po prostu - no coś strasznego. I to własnie na tę Polskę tak trzeba uważać, STRASZNIE. Jak tej Polski się ci Niemcy nie boją. No niby Polsce wpieprzyli, ale mimo wszystko powinni się bac Polski i SAMYCH SIEBIE , a oni? Boją się samych siebie, a Polski nie. Bo człowiek sam siebie nie rozumie i jest opętany gdy boi się sam siebie. Tylko Bóg Ci pomoże się odpętać, ale to trzeba być posłusznym, a ludzie tego nie potrafią. Potrafią tylko robić kasę i być wielce dobrymi czyli z urojonych powodów okradać cię. Coś strasznego :( I później trzeba wyszarpywać pieniądze... MAKABRA. A jednak w Polsce tylu Żydów zginęło z rąk Niemców i jak oni mogą nie brać tego pod uwagę. Jednak to się stało i oni ich tak zasysają bo jednak muszą się liczyć z tym, że są normalnymi mordercami, nie? A nie liczą się z tym. Ci wyglądają powiem wam. Ja też nie wyglądam najleiej ostatnio,ale oni - taka opinia. To już wolę swoją :( Przykro mi :(

Nie wiem słuchajcie co dziś będę robić. Będę sobie śpiewać kolędy i myśleć o Bożym Narodzeniu w zeszłym roku, że miałam fajne. I tyle. A w tym mi spieprzyli wszyscy Boże Narodzenie. I tyle sobie będę robić. Coś sobie wypiję, może włączę telewizor. Co mogę dziś robić? Nie mam pojęcia. Na pewno nigdzie nie pójdę bo mi się nie chce. Na razie

Ale naprawdę powiem wam Niemiec, który nie liczy się z tym, że ma coś wspólnego z 6 milionami czy 2 milionami zabitych Żydów i jeszcze z Polską coś kombinuje - oszukuje, kurde, to debil. Nie ma szans. Wciągną go ci zabici. Z tym się powinni zawsze liczyć. Tylu ludzi. Z tym się liczą wiecie kto - ewangelicy tam. Oni się z tym liczą, ale katolicy - nie. Znaczy oni i tak nie są katolikami, ale w razie co - katolicy. I niczym się nie przejmują. A ewangelicy widzą zagrożenie wojnami, katolicy w Niemczech nic nie widzą - hi Hitler widzą. Oj co za naród okropny, a plotkują. Ale i tak w Polsce gorzej. A jeszcze jak sklepy zamkną, ale nie mogą. Tak by zaraz zamknęli tylko USA by im rozkaz wydało, a tak nie mogą bo źle zrobią. Cwaniaczki i tyle :( Ale i tak ich Chiny nokautują jak nie już to za chwilę. Niemniej no ci tam tylko ten ryż jedzą bo ciuchy to każdy chińskie kupi, ale jedzenie - kurde te truskawki ostatnio. MAKABRA :(

O Rihanna - aaa...nie szybko coś wyda ona teraz. Musiałaby znowu i znowu coś wydać. Już nie będą chcieli jej. Zresztą niech spada - co ona sobą prezentuje? Żeby jeszcze coś swojego miała wkładu w tych piosenkach? Do mody ją wycofają myślę. Może nie od razu ale z czasem. A reszta tych gwiazd też nudna i głupia. Żadnej prawdziwej gwiazdy, jeden układ. Najlepszy jest Black Eyed Peas - w sensie normalni są. Ta Rihanna to też kawał powała. Już w marcu nakręcili teledysk roku i cicho jest. A reszta? I sami se wszystko piszą. A reszta? Co oni robią? Rece załamac i płakać. Miliony mają i wszyscy im muszą pomagać. Biednemu wiatr zawsze w oczy - jedyna prawda o życiu niestety :(

A to nie wiem dokładnie, ale Will. I . am czy jak mu tam sam pisze wszystko. Widziałam , że miał fajną piosenkę TRAVELLING SONG. I sobie to śpiewałam - jakiś film do dzieci. Ta laska niczego nie pisze, ale oni sobie piszą. Ona tylko śpiewa. I fajne mieli teledyski - super. Najlepsze, a Rihanna to DAREMNOTA. Arab na księżycu albo ten co ją gonią te ufoludki. Jeszcze mi się podobał teledysk Gorillaz - też bym wysoko oceniła - pościg samochodowy i strzelanie tych ludzików ich. Fajne to było. A reszta to tam mało innowatorskie.

Powiem Ci, że faktycznie to był najlepszy teledysk w tym roku ta piosenka black eyed peas, gdzie strzelają w ludzi i oni tańczą, a później te 2 roboty, które goniły też tańczą i się przewracają na ziemię - to jest dużo kasy, ale wydane na teledyski. A reszta? No nie za dużo to kosztuje, a przecież MTV to teledyski są NO NIE?

Gość żale się wam
zajebiście kurwa sylwester przed kompem :O 😭

Gość lenaa9
A dajcie spokój, ten rok był tak do du*py, że nie ma czego świętować. Wszystkie decyzje jakie podjęłam w tym roku chętnie bym cofnęła. Teraz siedzę w domu z rodzicami(a mam 19 lat i powinnam się bawić) Zjem pizze, wypije szampana i ide w kime. Nie ma czego świętować, ale jednak trochę smutno, że nie ma z kim posiedzieć. Czuję się jak totalny outsider, nie mam nikogo bliskiego. Beznadziejne to życie.

http://www.youtube.com/watch?v=I7HahVwYpwo Tu macie powyżej najlepszy teledysk 2010 - wszystko jest i Arab i słoń i układ planetarny. JeszczeI am gonna rok that body jest niezłe. Reszta to kicha. No jeszcze Gorillaz było niezłe. A ja się dziwiłam w marcu jak mogli już wybrać najlepszy teledysk 2010. W MARCU. Dajcie spokój - jeden układ - i własnie ten drugi to był najlepszy teledysk. I koniec. I w sumie co było lepszego? Nic. Najlepsi byli w tym roku i koniec.

Gość lenaa9
Co do teledysków, to najbardziej mi się w tym roku spodobał 30 Second to mars-Hurricane,

Gość lenaa9
Dokładnie. Więc co was zmusiło do samotnego sylwestra? Bo mnie-jak się właśnie okazało-brak prawdziwych przyjaciół...

Gość tym razem bez nicka...
to samo u mnie - brak prawdziwych przyjaciół... w ciągu roku na jakis wypad, piwko itp. wszyscy chętni, a w dni takie jak dziś, mamy okazję na własnej skórze przekonać się, ile znaczymy dla innych... NIC... to bardzo przykre.

Wiecie kto był jeszcze niezły w tym roku? Alicia Keys. Jeszcze ona była niezła. O ile to było w tym roku bo mi się już wszystko chrzani. Ta piosenka na górce i ta o Nowym Jorku. Czy to w tym roku było? To było niezłe też. No i klika nowych osób, ale co pokażą dalej? Okaże się. Oczywiście z popu, ale to nie jedyna muzyka na świecie. A taka Rihanna to ja nie wiem gdzie to wsadzić - ani nie gra ani nie pisze. Wygląda i tyle. Głos też ma taki jakiś - a nie wiem :( I pełno takich.

Powiem wam ten Black Eyed Peas to jest niezłe wiecie. Bo reszta to samo złodziejstwo jak dla mnie. Ci przynajmniej jeszcze mają teledyski trochę droższe niż 3 dolce bo reszta? Reszta nie płaci jak znam życie. I tyle :(

Gość xxy
ja ze swojej własnej głupoty :o zaprosił mnie nowo poznany chłopak do innego miasta, miałam się zastanowić (w głębi duszy bardzo chciałam iść) coś tam jednak zaczęłam kręcić (źle mnie chyba zrozumiał) później już było za późno na przygotowania i wyszło na to że zostałam u siebie :(

Gość ciekawska zoska
dokładnie tak się czuję...jak NIC...:(

Gość gosienia
eluuuuuuniiiiiaaaaa, tez dzis mam urodziny i spedzam sylwestra samotnie;-)

Gość jaferfrefre
ja tez sam spedzam...zreszta jak wszystko... ;(

Gość nianiadobraradahej
Ja też sama ,facet sobie poszedł do innej ma focha a huj mu w dupę,wcale mi nie jest smutno dość już w życiu przeszłam ,przeżyję i tego sylwestra mogłabym jechać do mamy ale wolę być sama i odpoczywać i latać po necie i takie tam .:(

Gość ejejejejejejejjejjjjejoihliugl
KTOS Z WARSZAWY???