Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość żal i smutek :(

Kto dziś spędza Sylwestra samotnie?????

Polecane posty

Gość prawdziwowieczkaboza
Ale powiem wam, że ten Balck Eyed Peas to dużo kasy zarobił na śmierci Majkela Dż. - naprawdę. Dlatego do nich mam mieszane uczucia bo to na śmierci kasa zarobiona W SUMIE. Ale Alicia Keys była niezła. I tyle. Ale czy to w tym roku? A spadam chyba na mój ulubiony wątek muzyczny. Jutro będzie KONCERTOWO, ale dziś - nie. Na razie... 🌼

Gość nianiadobraradahej
Owcaprawdziwa ,czy jak ci tam co ty tak jakoś chaotycznie piszesz i te teledyski ????????? Nie o tym ten temat :)

Gość tym razem bez nicka...
Wierzcie mi, gdybym chciala urządzać sylwestra u siebie, to byloby mnóstwo chętnych! A tak, wszyscy mają mnie w dupie! Nie wiem, co to za cholerne czasy, czlowiek jest dobry, daje tyle od siebie, a na koniec zostaje z ręką w nocniku... Nie chcę tu jakichś żali wylewać, ale najzwyczajniej w życiu jest mi przykro... Może trzeba to wszystko olać, ale ja tak nie potrafię, naprawdę czuję się jak sierota:(

Gość ciekawska zoska
a jeszcze te co chwilę wybuchające petardy muszą przypominać,że dziś Sylwester😠

Nire o tym a o czym w sumie? Jak ktoś jest sam to zostaje mu muzyka? Co mu zostaje? Taka czy siaka. No dzisiejsza muzyka tzw. pop nie każdemu musi odpowiadać. Ale muzyka - najwyższa forma kultury. Kim jest człowiek bez muzyki? Piosenka, pieśń - przecież bez tego nie da się żyć. Ja nie umiem za długo. Jednak nie można pozwolić się...ograc. To to nie, ale muzyka ważna jest. Przykro mi :( Jeszcze w Sylwestra.

Gość ejejejejejejejjejjjjejoihliugl
ktos z warszwawy robie domowke wpadojcie ;-)

Do rym razem bez nicka - przestancie już wszysc y z tą dobrocą .Zauważyłam, że ten świat ma jakiś kompleks DOBROCI. Idźcie nakarmić głodne zwierzęta. Człowiek musi mieć godność jakąś. Dobroć wielka - wielu ludzi uważa się za wielce dobrych, a pozostaje po nich ...powietrze. I to jest największa ich dobroć, jak nie słyszysz jak oddychają. Naprawdę :( Czy to jest jakaś specjalna dobroć czy ja nie rozumiem dobroci? KOSZMAR jak dziś każdy musi być dobry :( Cały świat to jużkoszmar, ale co robić - takie czasy. I tak dobrze, że nikt nie powoduje, że jesteśmy na krawędzi wojny nuklearnej czy czegoś podobnego - juz też tak było. :(

Gość ja też, ja też
siedzię sama:) mój nastolatek synek poszedł na imprezkę, a mama z lapoką dobrego trunku, kocem i pilotem będzie dzielnie wyczekiwać jego powrotu:) próbowałam chodzić solo na imprezy, nic z tego nie wychodziło poza tragedią! Lepiej dać sobie luz. Oczywiście o godz. 0:00 będę beczeć i będę strasznie nieszczęśliwa i samotna. Za to rano zadowolona, że nie mam kaca ani MEKSYKU w domu. No i pójdzie, od nowa, kolejny w ch.. samotny rok.

Wiecie co było fajne w tym rou? Hymn Mistrzostw Świata, nie? I szakira miała fajne piosenki - ona taka tam, ale piosenki miała niezłe. Tu macie Afrika: http://www.youtube.com/watch?v=CBD9h0jUq3w&feature=channel a Szakirkę se sami znajdźcie - chyba jedyna gwiazda z klasą jakąkolwiek jaka na górze została. I MELODIAMI.

Gość lenaa9
Są jakieś plusy, w sumie samemu to się tak bardzo napić nie chce, więc przynajmniej kaca nie będzie. A ten świat schodzi na psy, kiedyś wierzyłam, że człowiek z natury jest dobry, ale teraz wiem że wszyscy to jedni wielcy egoiści. Chrzanię to wszystko. Najchętniej zamieszkałabym gdzieś na pustkowiu, z dala od tego całego fałszu i obłudy.

Gość też dziś samaa
a ja dziś z małą córeczką sama w domku bo mąż gra na imprezie sylwestrowej

prawdziwowieczkaboza- coś chaotycznie piszesz, albo ja za duzo wina już wypiłam z tej żałości... no właśnie zwierzątka karmię i dbam o nie, bo je kocham nad życie, ludzi starałam sie słuchać, a nie tylko słyszeć, ale widzę, że to wszystko gówno i nie warto się starać. Tzn. nie warto starać sie dla ludzi, którzy później i tak pokażą ci środkowy palec:( racja, kto póżniej będzie pamiętał o naszej dobroci...

A co zrobić jak musisz mieszkać z ludźmi, któzy tak cię witają? Bo wiesz jeszcze w pracy, ale po pracy z nimi. No cóz... życzymy im zeby daleko w życiu zaszli. Na razie nie prezentują sobią niczego prócz... braku pierdzenia. A to może lepiej niż sobie popierdzą jak dla mnie. Bo tak to nawet nie wiem czy żyją - jak świnią to też tak, że się w życiu nie domyślisz. A tak to ich nie ma poza tym. No wiesz - to wolałabym żeby po prostu pierdnęli od czasu do czasu i tyle. Bo reszta to mnie akurat nie urządza. Chyba, że ich :( No przykro mi :(

a Siekierę tzn. Szakirę też lubię, Loca jest super. Rihanny nie lubię, ale kurcze, każda jej piosenka to hit!

Gość ja też, ja też
pierwsze płakano mam już za sobą :) super :)

Gość nianiadobraradahej
Wiecie co szkoda że nikt z kafe nie skrzyknął całego towarzystwa które samo siedzi w domu i nie zrobił SYLWESTRA DLA KAFETERIAN :) To dopiero byłby czad :) Ja i tak bym nie przyszła ale ciekawe jak on by wyglądał :):):)

Gość lenaa9
prawdziwowieczkaboza- szczerze? to dla mnie jesteś dziwna, albo naprawdę za dużo wypiłaś. Co do ludzi, to wszyscy kiedyś umrzemy, zakopią nas w piachu i tyle, nie ma się co starać w życiu. Kiedyś próbowałam się doszukać głębszego sensu, ale teraz mam to gdzieś.

No bo wiesz jak sobie PARA nie radzi sama w życiu to kto ma sobie za nich poradzić? babcia? No ja akurat mam złe doświadczenia bo bym sobie lepiej poradziła bez par niż z nimi, a wiesz, że języka nie umiem to miałam wiedzieć dawno wcześniej - zresztą przy odrobinie naprawdę ĆWIARTECZCE życzliwości wszystko mogło być inaczej, ale takie pijaństwo nie mogło skończyć się dobrze. I po prostu zabrakło tego elemtnu 1% pozytywnego myślenia. Nie - pomagaj mistara babo albo wpierdol bo nie znasz języka. NO TO ONI ZNAJĄ!!! i tyle mnie to obhodzi bo w sumie już sie wycofałam bo faktycznie nie mówię w tym języku, ale może miałam na chama walić głową w przód bo cóz to sobą więcej prezentowało towarzystwo? Nic. Po prostu jedno wielkie GÓWNO :( I tyle :( A jesli nie to niech to udowodnią - ale nie mnie. Bo ja o nich zdania nie zmienię NIGDY. Nie mnie. Komu? Niech sami się domyślą. A ja nie zmienię zdania choćby mieli nie wiem jaką opinię. NIGDY bo nie i już :( Bo mam swoje powody i koniec :( BASTA :(

nie no, wiecie co, dopiero pół wina wyżłopałam, a już tak mi w czerep poszło, jak stąd i nie wracaj :D ale przynajmniej jakoś tak lepiej mi sie na serduchu zrobiło, byle kac nie był za duży!

Gość nianiadobraradahej
DO JA TEŻ,JA TEŻ nie płacz ja też sama ,trzymaj się nie warto płakać :)

Gość lenaa9
Dokładnie, nie warto płakać:) Trzeba być twardym nie miętkim;D

Gość nianiadobraradahej
PRAWDZIWAOWIECZKA czy ty nie za duzo wypiłaś ????????????? Nie pisz dzisiaj o pracy,niemcach i innych bzdetach pisz coś wesołego :)

Nie jestem dziwna tylko w życiu jest taka zasada - pomóz sobie sam/a to wtedy każdy Ci pomoże - to wtedy Bóg Ci pomoże. Ale cóz... jednak ja jestem zdania, że wartości religijne to moja prywatna sprawa. I musiałam za nie ponieść KARĘ w Holandii więc jakaś kurwa z krzyżykiem na szyi na mnie nie wpłynie nigdy. Ani za życia ani po śmierci. Chyba, że za swoje poglądy z pracy zostanie WYRZUCONA a reszta? Reszta to nie są poglądy na wiarę i koniec. A ja nie nosiłam łancuszków nie wiem jak na wierzchu - tak jak ta kurew polska z lasu - i musiałam wszystko pozdejmować i tyle mnie cokolwiek obchodzi wiecie. NIC. Przekłuty balon mnie to obchodzi. BUM! i tyle :(

i wiecie co? nie ma się co łamać, przed nami karnawał! co tam ta jedna noc z 31 na 1.01! nie no, śmiać mi się chce, jak pomyślę ilu "znajomych" będzie chętnych na karnawałowe szaleństwa, a dziś wszyscy tak zacichli!!!:D

I dlatego w książkach miałam 100% racji. Tylko prawdziwe kurwy z Polski miały tam prawo do wartości. To se miały swoją pochwę zawiesić na szyi bo taka osobę jak mnie raził ten krzyżyk naprawdę. tym bardziej, że musiałam jeszcze za ścianą ich tolerować. A ja nie pamiętam, żebym coś na wierzchu nosiła. Naprawdę. Reszta to też wymysły kurew z krzyżykami i obrączkami - ubaw po pachy. Alfons i kurwa z obrączkami nawet - dajcie spokój - nie darmo mnie te oczy tak bolały. Żeby tego nie widzieć. A innych rzeczy też. A co tam inni widzieli to nie wiem - swoje krzywe dupy - mam nadzieję i koniec dyskusji ze mną bo idę na policję że mnie pomawiają czego sobie NIE ŻYCZĘ :(

Wiecie - stare babska - każda z brylami, Piękna(???) blond Ilona z krzyżem też, a reszta? Reszta bez reakcji zupełnie, albo nieobrecna. NIEOBECNA i tyle mnie to obchodzi. Reszta powinna być w pracy wtedy gdy była gdzie indziej - za dużo wolnego wzięli i temu znowu nie dostali strałej pracy. A ja przez nich bo co miałam robić niby? I tyle :( I koniec historii - jakieś adresy? No chyba kogoś posrało lub gorzej - przykro mi :(

Wiecie bo całość jest o to, że banda pijaczek za plecami biura wymyślała jakieś kompletne pierdoły , że dostaną stałą pracę. No dobra ich sprawa, ale moja? I WYMYŚLIŁY SOBIE - uroiły, że biuro mnie na nich nasłało i nie mogły przeżyć, że ja tam zrobię karierę bez języka, a one znają język no to żebym przypadkiem do czegoś w tych ksiązkach nie doszła bo to się szybko języka uczy to mi wymyśliły w czym się mogę realizować. Ja im też - CIUPĘ tzw. PAKĘ bo tam jest ich miejsce za to co mi zrobiły. AMEN. W KICIU!!! I koniec :( Doszłabym do czegoś czy nie chodziło mi i dalej chodzi WYŁACZNIE o pieniądze. Koniec. A one do więzienia - na tyle zasługują. Jakby trzeba było do innego państwa jechać by sie schlać. No bo skąd jakieś pomysły o karierze? Czy ja coś mówiłam na ten temat? Bez przesady :(

Ja już po 2 dniach życzyłam im kary śmierci za to jak mnie oczy bolały, za nocki, za wszystko. I niech sobie to same odkręcają bo ja takich rzeczy nie robię jak one. Znam język to coś z tym robię i tyle, a nie znam to się nie pcham nie wiem gdzie. Ja w ogóle nie miałam takiej pracy cięzkiej dostać - wszystko przez nie! przez to mam w dupie wiecie czy tam przyjadą za rok czy nie - niech będzie że przeze mnie - ale i tak nie chciały jechac na żadną wycieczkę a przyjechały wyłacznie pić. I koniec!!! bezczelne głupie schlane staruchy. I mącić. I przez ich głupotę i niemoralność nikt pracy nie ma. Przez ich niemiecki wielki, ale wszystko na mnie. A odczepcie się debile - tyle im powiem i kibel na łeb wiecie - takie powały :( Ale kretynkę zrobiły ze mnie - tyle umieją - a same pitnęły. Prestiżowo :(

Ja co prawda nie spędzam sylwestra sama bo w domu razem z najbliższymi tylko przez chorobę bardzo bliskiej mi osoby nie wiem czy czasem nie jesteśmy ostatni raz w takim składzie :( i to jest dołujące - wszystko spadło na Nas tak nagle, że nadal nie możemy się z tym pogodzić i z całych sił chcę żeby ten rok już się skończył bo jest cholernie pechowy :/.