Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość żal i smutek :(

Kto dziś spędza Sylwestra samotnie?????

Polecane posty

Gość prawdziwowieczkaboza
Wiecie - ja się nad książkami popłakałam kilka razy i już nie muszę, a te pizdy głupie niech sobie to zeżrą - i tak się na niczym nie znają. jedyne co umieją to pierdzielić po niemiecku o swoich rodzinach wielkich, świętach (spieprzone przez te nocki!!!) i chlać jak popierdzielone. Tyle umieją i koniec :( I mącić. Bo wszystko by uszło gdyby nie mąciły. A jednej nawet zaproponowano stałą pracę -i się wkurzyła - taka pijana wiecie. To miała się zgodzić bo po co tam pojechała, nie? Mówić mi ile ma forsy w Polsce? A ja nie mam i co sie ze mną idiotka porównuje. Na drugi raz walnę takiej miotłą w łeb i niech se wzywa wtedy policji. I nie tylko jej. Innym też. Koniec i kropka :( Ileż można? Same trepy kopnięte w łeb, a najgorzej na wszystkim wychodzę ja - bo trzeźwa i się załamałam w pierwszy dzień :(

Wiecie, żeby nie było, że przeze nie nikt stałej pracy nie dostał. BYŁAM ŚWIADKIEM jak pani STARSZA mówiła, że dostała propozycję stałej pracy. No to młodsza czemu nie dostała? Nie wykonała normy? Bez przesady. Tylko ja jej nie wykonałam albowiem tak mnie oczy bolały i nikogo to nie obchodziło. A na dniówki nie poszłam bo też bym tej normy nie wykonała. Zostało mi ... myśleć tak - dlaczego nie wiedziała o normiie w Polsce? I wszystko wiecie co robić? Pierdolić bo najważniejsze jest zdrowie i tyle :( I do dziś tak myślę :( ps. a na drugim miejscu kasa - jeszcze za rozklekotane zdrowie. I koniec :(

Gość sysiasta
Ja spędzam sama bo moj boy w pracy :(:(

A w ogóle ten cymbał przyszedł z tą normą tydzien po fakcie. Chyba w środę następnego tygodnia - albo i w piątek bo powiedział, że troszkę lepiej sobie radzę, ale pierwsze dwa dni to miałam 50 ksiązek na godzinę (bardzo mało). No co ja miałam mu powiedzieć - że ja nic nie widzę? Kogo to obchodziło? Albo, że nie wiedziałam w Polsce NIE MIAŁAM POJĘCIA, że będę książek szukać na pólkach ciemnych o 3.00 w nocy akurat bym pojechała ty cymbale - tak mu miałam powiedzieć? Nie wiem :( Nic mu nie mówiłam. Tylko zawsze mówiłam, że wiem, że słabo i tyle :( I bez niego :(

I widzicie - ja bym dzwoniła do tego biura -co ja mam robić? Ale co by mi powiedzieli - proszę słuchać grupy, trzymac się grupy, a gdyby się grupa dowiedziała to po mnie przecież, że im psuję to że starają sie o stałą prace. ja im w tym pomagałam, ale z nienawiści powiedzieliby własnie,że nie. Po prostu na przekór. I co wtedy? A tak nie zadzwoniłam i nic mi nie mógł zrobić bo co? Musiałby się zapytać kiedy dowiedziałam się o normie, ale się nie zapytał. Czemu? Ha - nie wiem. Nie zależało mu. Przecież i tak była niewykonalna :(

Gość tym razem bez nicka...
oj pewnie sie uwaliła i tyle! wybaczcie jej:) prawde mowiąc, mi też już niewiele brakuje do zaliczenia zgonu:D

To znaczy niektórzy wykonywali tę normę ale ja nie. Dlatego nie starałam się tam o stała pracę i wszyscy na mnie. Bo nie. Bo nie umiałam wykonać normy. To tylko trochę dla książek i tyle. A ja bym po 2 dniach uciekła, ale święta szły i mi się nie chciało a później była kartka, że nie wolno uciekać przed świętami bo będą kłopoty. To siedziałam do końca Z ZERAMI. Wolałabym tam sama siedzieć w tym domku niz z takimi zerami :( BLE :( Nie przyznam się do nich nigdy - nawet na sadzie ostatecznym - przykro mi :(

Gość nianiadobraradahej
Owieczka jakie książki po nocy szuk\ałaś ???????

Powiem wam, że ja bym i tak uciekła ale tam nie było czym. Jedyny powód, że do końca siedziałam. Bo bym zwiała od razu gdyby było gdzie. Naprawdę. Czy raczej czym. A tak do ostatniego dnia - TO BYŁ HORROR :( Naprawdę :(

Gość nianiadobraradahej
No przecież się przyznałaś ,nie pij bo do północy jeszcze jeszcze....:)

A róznych - wszystko sobie co ciekawsze wypisałam. Własnie z tym zaraz zrobię porządek. No ale wiecie - to by trzeba w te książki iść. Piękne mają tam rzeczy. Naprawdę. Ale nie z tej firmy - to za duże. Tam tylko przejrzeć ale wiecie - norma, norma. Nie to nie dla mnie. I tyle :( I jeszcze język. HORROR. Może teraz będzie lepiej? Nawet orkiestra była - obozowa. Radiomagnetofon grał. Jedzenie? cukierki. :(

Powiem wam ja byłam jakby nie wiem - PRZERAŻONA tą pracą i tym wszystkim. No trudno. Stałam sobie o magazyn i miałam swoją rację. Wielcy Niemcy a regały w magazynie. To co mi zrobiły te stare baby z dziećmi to ich sprawa. Ja tych zer widzieć więcej nie chcę. Jak można - nie wiem. Jestem PRZERAŻONA nimi też. Jak można? A całą grupą dowodził ALFONS, ALFONS rozumiecie z prostytutką. No horror. To on wymyślił szukanie tam stałej pracy. Teraz to fakt, ale ta grupa była tak starszna jak KRYMINAŁ najgorszy. Przykro mi :( Gdyby nie Boże Narodzenie to mnie nie ma już dawno tym bardziej, że dostałam SMS-a tam, że mam spadać, ale na święta - na 8 tygodni. No ale święta i zostałam. JEDYNY POWÓD :( Przykro mi - no jeden horror. Musi ktoś mieć swoją grupę bo NORMALNIE KOSZMAR w co można wpaść. I tyle :( Widzieć nikogo więcej nie chcę - przykro mi. Oni mnie też i dla mnie koniec. HORROR wolę niż jeszcze raz to samo. Noc żywych trupów - przykro mi :(

Wolę szatana niż tych ludzi - jest lepszy. Wiadomo o co chodzi. A tamci? Nie wiem. I powiem wam opinię i tak dobrze zrobiłam, że mam zła bo się świnie zmawiały z Holendrami, a tam opinię miałaam od CHOREJ DLA MNIE NA ŁEB DZIOŁCHY Z WARZYWNIAKA i koniec. I zboczeńców. No to takimi samymi zboczeńcami byli i koniec. Ale opinia. I od ZŁODZIEI. No to też złodzieje. I wszystko pasuje i co dalej? Czas pokaże :( I tyle :( I nikt nikogo nie potrzebuje - ani ja ich ani oni mnie. No chyba, że się mylę. Ale wątpię. też znam życie nie tylko jakies powały niemieckie czy polskie czy nie wiadomo jakie. A te baby do pierdła należy wsadzić za to co mi zrobiły. Te matki Polki. Przykro mi. Ja nie znam ich imion, adresów, wykształcenia a one? JAK ŚMIAŁY!!! Do piekła za takie coś i koniec. A na ziemi do kicia na 10 lat!!! Ja wam dam wszystkim - co wy sobie nie myślicie?

Gość wqrwiona ma MAXA i nie tylko
a ja to wszystko pierdole;P siedze sobie sama na smutno przed komputerem i że tak powiem mam wszystko w dupie;P Moje przypuszczenia na ta noc: 20% samotnie siedzacych kobiet zrobi sobie dobrze 98% samotnie siedzacych panow zrobi sobie dobrze (100% samotnie siedzacych panow ktorzy to przeczytaja zrobi sobie dobrze) 80% par po sylwestrze bedzie uprawiac seks (tylko 5% pań bedzie mialo z tego przyjemność) i tak podsumowujac to co napisałam to chyba wole siedziec sama i zrobic sobie dobrze;))

Gość tak czytam i czytam
te posty owieczki i nic nie rozumiem??a jeszcze nic nie piłam??

Gość Szarmant
Ja też sobie zrobie dobrze . Bo jak wiadomo stresdowi , adrenalinie przyja podniecenie , a dzisiaj jestem podminowany :)

Gość wqrwiona ma MAXA i nie tylko
ojjj... i moja przepowiednia sie sprawdza;)) bija sobie sama brawo;)) milego spotkania ze swoja reka i bolesnych otarc życze

Gość Szarmant
Nawzajem . uzyje lubrykantu zeby nie bylo :P

Gość Szarmant
I panie sie masturbuja rownie czesto co faceci , nie wiem skad wezielas te dane . A jak nie lubisz sie masturbowac to mogę Ci minete strzelic bo dzisiaj to rucham jak maszyna ,

Gość i ja??
mąż już spi i co mam robic?

Gość greyinno
Mogę powiedzieć coś głupiego? W sumie i tak mi wszystko jedno - i tak zalany jestem odrobinkę ;) Może jakieś gg? Skype? Nie wiem - chat: samotni w Sylwestra ;)

o w morde, a myslalam ze to ja sie nayyebalam i nie rozumiem jej postów,a chyba jednak ze mna wszystko okej:)

Gość i ja??
aaaaaa juz nie ten temat! sorki :D

A nie przejmujcie się tymi moimi postami, ale tak się wkurzyłam,że szkoda słów. Ogólnie powiem wam, że w dupie mam te książki - życie to nie jest książka, ale wiecie co - cała sytuacja i to sponiewieranie mnie tam tak mnie wpieprza że nawet się ucieszę jak ktoś ich wypali. Tak jak ten mój pierwszy domek bo na to zasługują. I tyle. Ale ja? Ja tylko chciałam zrobić swoje JAK NALEZY i pieniądze wziąć. NIc poza tym :(I wiecie - ja nie jestem leniwa tylko nie chcę oszaleć. A wrzucono mnie w coś gdzie można oszaleć. Bo języka się trzeba uczyć, ale musisz mieć zajęcie odpowiednie do tego, a nie takie odpowiedzialne. Proste i się uczysz. To zbieranie też było złe - za dużo lamp. Czy tam ktoś studiuje? Nie bo się nie da. Poza tym za duży zakład. Po pól roku bezrobocia to jeszcze i to z jakiejś biurowej pracy, a nie tak. No i język. No jakbym złapała te babska to je zabiję, reszty widzieć nigdy nie chcę i koniec. Ja nigdy nie plotkowałam - przykro mi. Nie pogodzę się z tym nigdy i amen. Każdy może mieć swoje wartości, no nie? Ja mam swoje, ktoś inny swoje. Tyle :(

Gość Romandsdw34
ja spieprzylem w tym roku . Mialem malo pieniedzy , przez za bardzo zaniedbalem kontakty towarzyskie . dodatkowo lekko aspoleczny sie zrobilem i taki jest tego wynik . to juz 2 gi moj domowy sylwester a mam 2 2lata

Gość tak czytam i czytam
no nie ja na pewno nic nie piłam-zazdroszczę tym,którym chlapną sobie dziś,ja nie dość ze sama to ani wypić ani zapalić.

ja juz w nic nie wierze,ani w milosc, ani w przyjazn, ani w nic co niby pochodzi od ludzi! o sorrry, wierze mojej kumpeli co tkwi w takim samym shicie co ja, ale jest po II-iej stronie Polski:(

Gość samotniczek*
ja nie dość żejestem sam tego wieczoru, to zmagam sie z problemami stomatologicznymi :( ach i to akurat dziś