Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Wszystkie nicki są zajęte

Jutro mam egzamin na prawo jazdy...

Polecane posty

Gość zieloooooona
zycze powodzenia :) no i masz szczescie, nie wiem gdzie mieszkasz ale u mnie (na slasku) czeka sie 2 miesiące na egzamin :|

Gość autorko
I jak tam po egzaminie?

dlaczego i po co w Polsce na egzaminie ten caly śmieszny i bezsensowny plac manewrowy? :o

Asia a z czym dokladnie mialaś zawsze problemy? u mnie bylo tak, że nawet z parkowaniem sobie radzilam bez większych problemów, wyprzedzanie, nawracanie, górka wszystko mi szlo... tylko mialam jakiś taki dziwny lęk przed...............zgaśnięciem auta :D jak mi szarpnąl raz to koniec cala się trzęslam i musialam czekać kilka minut aż się uspokoję, panicznie się tego balam cholera wie dlaczego :D

jutro mam juz ..... 5 raz :/ pierwzy raz niby "koła mi sie toczyły" drugi wymusilam trzeci - dwa razy zle przejechalam przez przelaczke czwarty - nie ustapilam pierwszenstwa pieszemu ktory nawet jeszcze na pasy nie wszedl no i jutro piaty raz

Oooj no to przyda Ci się jutro dużo szczęścia... musisz wyluzować, bo stres wlaśnie swoje robi i przez niego te wszystkie blędy których normalnie by czlowiek nie popelnil. Życzę Ci powodzenia na jutrzejszy dzień :) (nie dziękuj!!!) a ile w Polsce kosztuje zrobienie prawka?

Gość taksiesprawymają
ja zdalam za 5 razem dopiero, 4 razy nawet z placu nie wyjechalam raz mi sie udalo i prosze ;) także nie załamywac sie

Wszystkie nicki są zajęte --- Powodzenia Życze na maturze :)

Gość gość
A nie pomysleliscie po co sie teraz meczyc skoro są tansze i prostsze rozwiazania niz nieskonczone wtapianie kasy w kolejne egzaminy? obczajcie choćby stronke szybkieprawojazdy.pl

Gość gość
Jesli lubisz sie meczyc, to prosze bardzo. Ale wiedz, ze sa tez inne opcje np dokumenciki kolekcjonerskie z clubcard.com.pl , polecam obczaić

Gość gość
Podziwiam. W ostatnich miesiącach to chyba mało kto się na nie zapisuje, zwłaszcza odkąd wyszło na jaw, że dokumenty z szybkieprawojazdy.pl też są legalne.

Gość gość
Ja miałam egzamin w zeszłym tygodniu i zdałam za pierwszym razem. Miałam świetnego instruktora na kursie na prawo jazdy w szkole www.koszela.com.pl we Wrocławiu, który dużo mnie nauczył

Gość gość
Na spokojnie trzeba do tego podejść :) Ja szkoliłam się w http://emagnet.pl/ i szczęścliwie udało mi się zdać i teoreryczny i praktyczny za pierwszym razem :)

Gość gość
Ja miałam wczoraj i znowu nie zdałam!Wkurzyłam się i zamówiłam sobie dziś prawko z dokumencikcompl a co!