Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Wszystkie nicki są zajęte

Jutro mam egzamin na prawo jazdy...

Polecane posty

Przykro mi z tego powodu że nie zdałaś :(:( Ale nastepnym razem musi sie udać nie ma innej opcji :) Zapisałaś sie już na następny termin ? To może na pocieszenie w dniu walentynek prosze 🌼

Nie no na egazminie trzeba cholernie uważac co sie robi i jak bo oni tylko czekaja na okazje aby to wykorzystac i oblać egzamin :o:o wkońcu maja za to kase.

No właśnie najgorsze ze to tyle kasy kosztuje :o Wiesz ale jak juz bedziesz wykupywała te dodatkowe godziny to moze popros swojego intruktora aby Tobie wczesniej wystawil to zaświadczenie zanim zaczniecie jezdzic. Przynajmniej wczesniej sie zapiszesz i bedziesz juz jezdzila wtedy blizej termiu kolejnego egzaminu :)

U mnie to dłużej nawet miesiac :o A gdzie zdajesz jesli moge wiedziec ?

Ja to sie tym bardziej ciesze bo juz mi sie konczyla waznosc teorii a po drugie u mnie od 1 marca zdaje sie na nowym samochodach. Z Toyoty Yaris przechodza na Skode Fabia a mieli na Suzuki Swift ale cos tam nie pasowalo i nie wiadomo o co dokladnie chodzilo ze jednak na Skodzie teraz bedzie sie zdawac. Ale jak nie wiadomo o co chodzi to chodzi o pieniedze :)

Nie dwa tygodnie sie tylko czeka :) Jeśli gdzies ten caly wniosek z Word-u nie zaginie bo w naszym kraju to wszystko mozliwe :o

Oj tak Warszawa to niezly kocioł ale mieszkam niedaleko Warszawy wiec nie bylo sensu gdzie indziej zdawac :) Całą tą przygode z prawe jazdy zaczalem w sierpniu a dopiero teraz skonczylem

Gość malinka023
ja w styczniu zdałam za 5 razem. te prawko to istna katorga placyk zawsze był idealnie zrobiony ale miasto...porazka udupiali na czym chcieli a zdawałam w opolu na szczescie tam nie ma tramwajów bo to dodatkowy stres pewnie i ciezej. ale wkoncu zdałam i jedno wiem ZERO STRESU=ZDANY EGZAMIN:) takze podchodzcie na luzaka kochani:) zycze Wam zdania tego ciezkiego egzaminu zwanego PRAWKIEM:)

Gość malinka023
ja w styczniu zdałam za 5 razem. te prawko to istna katorga placyk zawsze był idealnie zrobiony ale miasto...porazka udupiali na czym chcieli a zdawałam w opolu na szczescie tam nie ma tramwajów bo to dodatkowy stres pewnie i ciezej. ale wkoncu zdałam i jedno wiem ZERO STRESU=ZDANY EGZAMIN:) takze podchodzcie na luzaka kochani:) zycze Wam zdania tego ciezkiego egzaminu zwanego PRAWKIEM:)

Ja zaczęłam w październiku, a pierwszy egzamin miałam w grudniu, więc chyba nie jest najgorzej... Zgadzam się, tylko dlatego, że jako tako opanowałam stres udało mi się wyjechać z placu. Trochę więcej uwagi i miałabym zdane. To zdecydowanie najbardziej stresująca rzecz jaka mnie spotkała...:)

Przepraszam ze tak zniknąłem bez pożegnania ;) A o której zazwyczaj masz egzamin ?

Ja pierwszy miałem jakoś po 11 zas kolejne przed 8.00 :) Rano poprostu jest mniejsze natezenie ruchu na ulicy w okolicach Bemowa w Warszawie bo tam właśnie zdawałem :)

Dzisiaj jak jeździłam po mieście ok 12 to mnie szlag trafiał jak miałam wjechać na rondo czy wyjechać z ośrodka, taki ruch. I do tego dochodzi stres, czy mnie nie zacznie ochrzaniać, że za długo stoję i utrudniam ruch.

No najgorsze jak trafisz na jakies trudne warunki np korki wtedy jednak jest łatwiej popełnić błąd :o Ja za drugim razem miałem źle wykonany manewr właczania sie do ruchu ale tylko przez to ze wjechałem chyba na lód na drodze i mną troche zachwiało i przez to troche zestresowałem :o

Dokładnie nie zastanawiaj sie tylko rób poprostu swoje :)

Ale szkoda ze nie zdałaś :(:( Wiem że to jest smutne i człowiek sie tym dołuje przez jakis czas :o Ale musi sie udać nastepnym razem :)

Gość J.L
Ja właśnie też mam stracha,jutro mam egzamin także :) nie jestes sama :) a gdzie zdajesz?:)

Gość egzamin
hej, na dokument czekalam...4 dni robocze od momentu zaplaty:) 3.02 mialam 4-ty egzamin - zdalam, 7.02 płaciłam a 11.02 odebralam plastik:) Mialam egzaminy o 12,17,18 a ostatni zdany o 8 - polecam, pozdrowienia z wrocławia:) clio oczywiscie:) głowa do gory:*

Gość J.L
Ja w zielonej Górze,to mój pierwszy raz...tata mi radzi jechać na luzie i sie nie stresowac np. pomysleć że mam już prawko i obok mnie siedzi jakis facet którego gdzieś podwozimy a on nam wskazuje droge :)