Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dhshakaksjwuasbs

Czy 25 letnia kobieta ma szanse jeszcze poznac dobrego faceta?

Polecane posty

Gość dhshakaksjwuasbs

A nie takiego "drugiej kategorii"?:O

Gość jkhgjgjgjghjgjhhgj
Zalezy co masz do zaoferowania i czego oczekujesz od faceta. Znam taka jedna, co jest w Twoim wieku, ale nie ma wyksztalcenia, rozwodu i dziwi sie, ze nikt jej nie traktuje powaznie. Dla niej facet do kolejnego romansu, to nie gach, konkubent tylko chlopak. Nie ma stalej pracy, wiec szuka tylko tych bogatych i przystojnych. Jak dla mnie, ona nie ma szans na wartosciowego mezczyzne, ktory zatrzyma sie przy jej boku na dluzej.

Gość aleeee piertolicieee
zapomnij, w tym wieku to pozostaje już tylko różaniec odmawiać

masz szanse poznać kogoś tylko trzeba się ruszyć i nie siedzieć na kafe. Napisz kogo szukasz?

Gość dhshakaksjwuasbs
Jestem wykształcona, mam dobra pracę, a na swej drodze spotykam jakichś niedojrzałych dupków. Nie interesuje mnie hajs, nie szukam księcia z bajki ani przystojniaka. Szukam faceta szanującego kobiety, mądrego, inteligentnego. To tak wiele?:O

Gość gdybygdyby
ja właśnie w tym wieku rozstalam sie po 8 latach zwiazku (styczen 2009) a w grudniu 2009- majac 25 lat poznalam najwspanialszego faceta na swiecie, z ktorym jestem juz rok i nigdy sie to juz nie zmieni :):) Takze szansa jak najbardziej- i nie mowcie, ze zostaja sami wybrakowani- on sie rozstal z kobieta po 9 latach zwiazku i absolutnie nic mu nie brakuje. Wręcz przeciwnie- ma aż nadto :D Powodzenia! Uwierz a znajdziesz! Ja tez juz myslalam, ze do konca zycia bede sama po takiej porażce :)

Gość trudny dzieciak już tu jest
tak wiele , każdy facet chce tylko twojego tyłka

a gdzie szukasz? prawda teżjest taka że Ci najlepsi zostali już dawno zajęci. Szukaj w gronie rozwodników.

Gość dhshakaksjwuasbs
No rozumiem, że seks jest ważny, sama lubie seks, ale chyba w ludziach zostały jeszcze jakieś wyższe wartości?

nie, może seks bez zobowiązań sobie znajdź , bo faceta nie warto

Gość jkhgjgjgjghjgjhhgj
TYlko nie szukaj na czatach, czy portalach pokroju fotka.pl. Zapisz sie na jakis kurs tanca, jezykowy, badz wspinaczki skalkowej - cos zgodnego z Twoim izainteresowaniami. Albo sprobuj na mydwoje.pl - dosyc ciekawy portal randkowy.

Gość to pewnie zależy kogo uznajesz
za dobrego faceta,

najlepiej niech nie szuka na serwisach randkowych straci tylko czas. Tam się szuka sexu a nie związku. Dobry pomysł z tym tańcem.

Gość dhshakaksjwuasbs
3 ;)

ale to jeśli lubisz seks z kimś kto tak naprawdę ma ciebie w duszy

Gość loilioliuiuiuulu
Moj kumpel szukal swojej drugiej polowki na portalu randkowym i trafil na france, ktora w wieku 26 lat miala ponad 10 facetow na koncie. Ponoc za mlodu posuwal ja nawet jakis arab, a klientka teraz sie sypie z brudasami i innymi frajerami. Zlapal jakiegos syfa od niej i tera zsie musi leczyc.

Gość ja w wieku 25 lat mialam 1
faceta, a mego meza poznalam po 30

Gość to pewnie zależy kogo uznajesz
Każdy ma w głowie obraz rzeczywistości min.też jak powinien wyglądać tzw.dobry partner lub partnerka i min.od tego jaki jest ten obraz rzeczywistości zależy jak w życiu skończy,

Gość dhshakaksjwuasbs
najważniejsze dla mnie to DUZY PENIS :)

druga kategoria to faceci lub kobiety którzy nie są zbyt atakcyjni dla potencjalnych partnerów. Powodem bycia drugą kategorią może być facet rozwodnik lub samotna matka z dzieckiem.

Gość ujujujujujujujujuj
albo duza liczba partnerow seksualnych, ewnetualnie brak rozwodu.

samotna matka z dzieckiem to druga kategoria? Hmm, co prawda nie jestem samotną kobietą z dzieckiem, ale gdybym był to miałbym swój skarb, swoje małe szczęście i na pewno nie traktowałbym siebie jako drugą kategorię

akurat ilość partnerów kobieta lub facet może kłamać i ostro zaniżać liczbę.

Gość dhshakaksjwuasbs
Z penisem to oczywiście podszyw. Może źle się wyraziłam, nie uśmiecha mi się związek z rozwodnikiem, jednak gdybym go pokochała, to czemu nie. Chodzi mi o to, że mezczyzni w dzisiejszych czasach są wulgarni, brak im kultury, traktują kobiety jak szmaty, a ja nie dam sobą pomiatać. :O