Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

szmaragdowa.

Wspólne odchudzanie!!! Nie dajmy sie zbednym kilogramom!!! ;)

Polecane posty

Ja coprawda jestem na diecie od 3.01 i udzielam sie na innym poscie ale troche tam cicho wiec chetnie sie przylacze jesli moge :) Zaczelam od wagi 71 kg :) Dzis po przebudzeniu i checie na pyszny domowy obiad weszlam na wage i zobaczylam 1,5kg mniej :D Co mnie zmotywowalo jeszcze bardziej i nie zaprzestane diecie :) Moja dieta MŻ I WR ... Od trzech dni zapisuje sobie co jem i wyglada na to ze zjadam mniej niz 1200 kcal :) Pozatym DUUUZO WODY :) Chcialabym zejsc poczatkowo do 65kg, moze sie uda... :(

Gość Naturellla
Witam:) mogę się dołączyc?:) Ja mam 164cm wzrostu. Ważę.hmm nie mam pojęcia, nie mam w domu wagi:) mysle ze okolo 65-70 niestety... ale moim celem jest schudnięcie aby miescic się w 2 rozmiary mniej:) ale zawsze moją wymarzoną wagą było 55 kg:):) Dzisiaj 4 dzien mojej diety:) Przedstawie Wam mój plan: zrezygnowalam z chleba, bułek,ziemnikaow , ryżu, słodyczy, napojów gazowanych, soków słodzonych, fast foodów. Najbardziej zal było się rozstawać z moimi "ukochanymi" kanapkami;/ Jem: jabłka, kapustę kiszoną, ogórki kiszone(te rzeczy mają naprawe bardzo mało kalorii) , płatki owsiane ( z woda lub mlekiem0% tluszczu). Jem tez mandarynki, pomarańcze i jogurty 0% oraz czasami warzywa na patelni. ale nie smaze ja na oleju tylko rozmrazam w mikrofalówce i takie jem bez przypraw i tłuszczu.Pije herbate zieloną oraz takązwykłą bez cukru (ogolnie nigdy nie słodziłam). Robie a6w. Jak myślicie ile czasu potrzeba aby schudnac tak aby było to widoczne?? Najbardziej mam problem z dużym brzuchem;/

Gość łasiczka86
ha ha :) no to mnie pocieszylas :) mi sie te wymiary wydaja "grube". polecam wam bardzo fajny kosmetyk . stosuje go juz miesiac i widze efekty . nie jest drogi (18zl) .zaraz poszukam i napisze nazwe. idealny wlasnie na pupe, nogi i biodra

mam pomysl! ;) skoro zaczynamy od dzisiaj to moze wejdzmy za tydzien na wage i zobaczymy ile każda z nas schudnie ;) zobaczymy ktora wiecej :P moze obudzi sie wtedy w nas duch rywalizacji i tak szybko sie nie poddamy ;)

Gość łasiczka86
naturello to widze ze mamy podobny cel :) slim extreme 3D Termoaktywne serum (luz zel - tez fajny i osobiscie bardziej wole) wyszczuplajace. Evelin Cosmetics. Thermo Fat Burner. antycelulitowy. fajnie rozgrzewa. ja widze efekty na moich udach i nogach :)

Gość Naturellla
łasiczka86 a gdzie można takie coś dostac? w rossmanie czy w aptece raczej?

Gość łasiczka86
ja dodam z autopsji , ze warto dodatkowo zajrzec na strone diety wg grupy krwi i zasugerowac sie produktami ktore powinnismy jesc a ktore unikac . nawet w diecie. ja bylam na diecie bialkowej. nie schudlam mimo iz ja trzymalam. okazalo sie ze w przypadku mojej grupy krwi nabial ( ktorego w tamtej diecie jest full) dziala tuczaco

Gość Naturellla
oo nie pomyslalam nawet o tym:) zaraz sie dowiem tego i owego:)

Gość łasiczka86
rossman .200+50 ml. czerwona tubka. polecam zel....jest wydajniejszy. ale ja stosuje na przemian. zaczelam zelem. potem omylkowo kupilam serum i uzywam :) ale naprawde polecam. tak samo bardzo fajne serum z tej firmy na biust! stosuje od dwoch lat. ladnie pachnie (uwielbiam ten zapach) i naprawde piersi sa jedrniejsze i sie podnosza. i tez jest wydajne i dosc tanie :)

Gość łasiczka86
naturello naprawde poczytaj. zreszta wy wszystkie mile panie :) ja np gotowalam kapusniaki nalogowo a tu sie okazuje ze kapusta mnie tuczy ! i niektore inne rzeczy ktore wydawaly by sie dietetyczne! dodatkowo jesli macie problem z utrata wagi to polecam jeszcze jedna rzecz - wizyte u endokrynologa. ja dlugi czas nie moglam schudnac. wazylam 73 kg. okazalo sie dzieki przypadkowemu badaniu ze mam niedoczynnosc tarczycy; doatalam tabletki i odrazu szybko stracilam 8 kg (oczywiscie same nie spadly ale bylo duzo latwiej je zgubic)

Gość Rainn
hej dziewczyny chętnie sie do was dołączę niestety ostatnio poluzowałam i przytyłam 4 kg :( mam 168 cm ważę na dzień dzisiejszy 64 kg (a jeszcze niedawno 60) moim celem jest 55kg zaczynałam od wagi 78 kg wiec trochę mam za sobą obiecałam sobie nigdy więcej nie przytyć wiec te 4 kg w przód to dla mnie tragedia moje menu do teraz: sń. sałatka z owoców z kefirem nat(dwie łyzki) ob. dwie łyżki ryżu z kurczakiem i papryką na kolacje zjem chleb razowy z serem pewnie a 3 godz przed snem wypije kefir nat z kawa i słodzikiem(przepis z dukana - pyszności) Życze wam i sobie wytrwałości i powodzenia

Gość łasiczka86
rainn czy jestes na dukanie?

Gość Naturellla
dzieki łasiczka86 :):)

Gość Rainn
nie mówię że moja waga jest jakaś tragiczna ale jak sie juz ważyło mniej to same wiecie jak to jest, 4 kg to nie jest tak mało oczywiście poszły mi w uda i pupę - moje zmory życia

Gość łasiczka86
nie ma za co :) stosowalam kiedys garniera i nie bylo efektu.

Gość LilyBe
Witam Was!! Jeśli mogę z chęcią się do Was przyłącze. Też zaczęłam z dniem dzisiejszym :) Mam 164 i 69kg :| Masakra, a kiedyś było 10 kg mniej.. Moim celem jest waga 53kg :) Plan to: zero słodyczy, chleba, fastfoodów, smażonego, tłustego, mącznych rzeczy, makaronów, gazowanych napoi, ostatni posiłek do godz. 18.00 no i ćwiczenia na mięśnie i aerobowe (mam orbitrek na którym w końcu powinnam zacząć ćwiczyć !!). Czyli w sumie bardzo podobny plan do Waszych ;) Tym razem się uda !! Mam nadzieję, że będziemy się wspierać i temat nie upadnie :)

u mnie to z ostatnim posiłkiem o 18 nie przejdzie, bo ze mnie to taki nocny marek, chodze spac 2, 3 wiec tyle bym nie wytrzymała :P