Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

saam

szukam Ziel_onej

Polecane posty

Go艣膰 belfast
..... znale藕li艣my si臋 w jej pokoju, gdy tylko zamkn臋艂y si臋 za nami drzwi zacz臋li艣my si臋 ca艂owa膰. Przypar艂em j膮 do 艣ciany i zacz膮艂em dotyka膰, moja r臋ka w臋drowa艂a po je g艂adkim udzie a gdy podnios艂em jej sukienk臋 moim oczom ukaza艂y si臋 sexowne czarne po艅czoszki i przezroczyste koronkowe majteczki. Moje palce pow臋drowa艂y w kierunku jej muszelki, by艂a cieplutka i bardzo wilgotna. Palcam dotyka艂em jej 艂echtaczki, dysza艂a coraz szybciej poj臋kuj膮c z zadowoleniem do mojego ucha. Zdj膮艂em jej sukienk臋 a ona zacz臋艂a 艣ci膮ga膰 moj膮 koszule i spodnie. Po chwili byli艣my ju偶 zupe艂nie nadzy. Pie艣ci艂em jej j臋drne cia艂o, ssa艂em stercz膮ce sutki, ona r臋k膮 zajmowa艂a si臋 moim penisem Nasze podniecenie ros艂o obydwoje dyszeli艣my coraz szybciej. Nagle odwr贸ci艂a si臋 z艂apa艂a moj膮 d艂o艅 i poci膮g艂a w stron臋 艂azienki, wpatrywa艂em si臋 w jej faluj膮cy ty艂eczek cieszy艂em d艂onie mi臋kko艣ci膮 jej sk贸ry, nawet nie wiem kiedy znale藕li艣my si臋 pod prysznicem. Poprosi艂a abym j膮 namydli艂 nie umia艂em powstrzyma膰 podniecenia m贸j filutek stercza艂 gotowy do akcji, ale tak jak prosi艂a namydli艂em r臋ce masowa艂em jej nagie cia艂o, szyj臋, piersi, p艂aski brzuszek a偶 doszed艂em do jej muszelki, by艂a ca艂kiem go艂a, g艂adziutka a z jej wn臋trza wydobywa艂 si臋 gor膮cy sok.kl臋kn膮艂em zacz膮艂em ssa膰 jej wargi, najpierw delikatnie a potem coraz mocniej, moje palce pow臋drowa艂y do jej wn臋trza, krzycza艂a z rozkoszyto podnieci艂o mnie jeszcze bardziej. Wtedy ona zaj臋艂a si臋 mn膮, zacz臋艂a liza膰 mojego cz艂onka, muska艂a go j臋zykiem , je藕dzi艂a w g贸r臋 i w d贸艂 w ko艅cu jej gor膮ce usta oplot艂y go szczelnie. Ma艂a wiedzia艂a co robi, ssa艂a go nami臋tnie, pie艣ci艂a r臋kami, liza艂a moje twarde j膮dra. W ko艅cu poprosi艂a abym w ni膮 wszed艂, na to w艂a艣nie czeka艂em, po raz kolejny tego wieczoru wzi膮艂em ja na r臋ce wynios艂em z 艂azienki i rzuci艂em na 艂贸偶ko. Wszed艂em w jej ciasn膮, wilgotna szpark臋, j臋kn臋艂a g艂o艣no. Posuwa艂em ja ostro, je nagie piersi falowa艂y w rytm moich pchni臋膰. Wbi艂a palce w moje plecy a z jej ust wydobywa艂 si臋 mi艂y dla ucha j臋k rozkoszy. Jej cia艂o ogarn膮艂 dreszcz ja, te偶 by艂em ju偶 bliski orgazmu, poczu艂em jak mi臋艣nie jej pochwy rytmicznie pulsuj膮, wyszczeli艂em w jej wn臋trze. Chcia艂a, abym zosta艂 w niej jeszcze, zrobi艂em o co prosi艂a. Potem wtuli艂a si臋 swoim nagim cia艂em w m贸j tors i tak ogarn膮艂 nas b艂ogi sen ......

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 kawa z mlekiem..
belfast fantazja czy tez sen;)?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 belfast
sen na jawie przy kawie z mlekiem 馃憚

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kawa z mlekiem..
Na stole sta艂y dwa kieliszki, obok butelka czerwonego wina. w kominku p艂omienie ognia skaka艂y oswietlajac nasze twarze. Dotkno艂es d艂onia mojej, oczy b艂yszcza艂y Ci pe艂ne podniecenia. Usta zblizy艂y sie. Zamkna艂es moje w namietnym poca艂unku. poczu艂am smak twojego jezyka. odsuno艂es mnie od siebie. Wzio艂es butelke wina, otworzy艂es i zaczo艂es nalewac. Poda艂es mi kieliszek. dr偶膮c d艂onia unios艂am go do swoch ust, delikatnie zwilzajac je czerwonym napojem.Uderzy艂 mnie jego mocny smak, ale pe艂en wykwintnego bukietu. Patrzy艂es na mnie. Twoj wzrok rozbiera艂 mnie do naga. Zabra艂aes mi kieliszek by po chwili porwac mnie w swoje objecia, by twoje usta ca艂owa艂y kazdy centymet mojego cia艂a ods艂aniajacnaga spragniona sk贸re. Twoje palce parzy艂y dotykiem. piesci艂es mmnie, onarzajac i dajac rozkosz. nagie persi oswietl blask ognia. Usta otoczy艂y pieszczota sterczace ciemnor贸zowe sutki. Drazni艂es jej jezykiem, delikatnie raz po raz przygryzajac upajajac sie cichym westchnieniem wydobywajacym sie z moich ust. znizy艂es sie na moje 艂ono. Usta pozostawia艂ay b艂yszcz膮cy slad nabieli mojej sk贸ry. Zerwa艂es ze mnie resztki bielizny, zatapiajac palce w cieple i wilgoci mojej kobiecosci. Cia艂o wygie艂o sie 艂uk, rozchyli艂es p艂atki namietnosci wdzierajac sie delikatnie do mojego wnetrza. jek rozkoszy. palce wplot艂am w twoje w艂osy, czujac delikatny poca艂unek z艂ozony na nabrzmia艂ym koraliku. Kocha艂es mnie dotykiem i poca艂unkami, rytmicznie nigdzie sie nie spieszac. Unios艂es sie na rekach, usa mia艂es wilgotne, jeszcze bardziej spragnione, po艂aczy艂y sie z moimi zostawiajac smak po偶膮dania. Czu艂am miedzy udami ze jestes gotowy, ze pragniesz mnie tak samo jak ja ciebie. Rozpie艂am ci spodnie, koszula wyladowa艂a na pod艂odze. Moim oczom ukaza艂a sie prezna meskosc. Obje艂am go d艂onia. delikatny ruch, Tw贸j jek. Coraz smielsze pieszczoty. Nie wytrzyma艂es, szept do ucha "chce Ciebie" poczu艂am jak zag艂ebiasz sie we mnie. Otuli艂am Cie ca艂a soba. Dlikatne pieszczoty przerodzi艂y sie w dzikosc poz膮dania. Rytmiczne mocne pchniecia rozpychaly moje wnetrz. Jek za jekiem wzmaga艂y dreszcz spowijajacy nasze cia艂a... Nap艂ywajaca fala rozkoszy eksplodowa艂a w nas, zalewajac nas spe艂nieniem naszej bliskosci...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kawa z mlekiem..
mi艂y taki sen :) choc skutki jego moga byc r贸zne :)馃憚

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 belfast
u mnie to 艂atwo przewidzie膰 jakie b臋d膮 skutki lektury Twojego opowiadania ;)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kawa z mlekiem..
:D:D powiedzmy ze moge sie domy艣lec ;)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 rozejsc sie stad

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kocie bokserki
Twoja kolej zielone oczy :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 amelka1357
Dyskrecja.pl mega sklep i hurtownia z gadzetami erotycznymi

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 na sen
Moje usta musne艂y Twoich, wsunoles mi jezyk. Oplotlam go wargami pieszcz膮c i oddaj膮c sie chwili. Chcialam zeby ona trwa艂a wiecznie kiedy twoje d艂onie dotkne艂y moich bioder zsuwaj膮c sie na posladki i przycisnely ca艂e cia艂o do twojego. Spojrzenia odnalaz艂y sie. Zatopieni w sobie odp艂ynelismy w odch艂an po偶膮dania spalaj膮cego nasze z艂膮czone cia艂a w namietnym tancu.. sweet dreams 馃憚

Udost臋pnij ten post

Oj nie pamietam ... :P wypi艂em troche mi sie film urwa艂... widze jak przez mg艂e :) Jakies niewiasty :classic_cool:

Udost臋pnij ten post

pewnie plaza...drinki ...stojace palemki ...szorty:D...toples...sie dzialo no nie Mephi;)?

Udost臋pnij ten post

Tak dobrze to nie by艂o :) Ale taka rajska plaza by byla super ale nei w snie :P A i skad wiedzialas ze mam szorty w palemki...? ;-)

Udost臋pnij ten post

Dawno temu mialam taki sen........ opierta o 艣cian臋 i zerkam na Ciebie ukradkiem,przypierasz na mnie z lekkim u艣miechem na twarzy.Podci膮gasz moj膮 sp贸dnic臋 wodz膮c r臋k膮 po moim udzie... Rozpinam guziczki mojej satynowej bluzeczki,powoli by艣 m贸g艂 si臋 rozkoszowa膰 tym widokiem...podnieca Ci臋 to widz臋...patrz臋 Ci w oczy i u艣miecham si臋 troszk臋 szyderczo ...jeste艣 ju偶 m贸j .Ostatni guzik ...pss rozchylam koszulk臋 a Twoim oczom ukazuj膮 si臋 dwie pi臋kne piersi uwi臋zione jeszcze w biustonoszu -uwolnisz je? zsuwam powoli bluzeczk臋 po ramieniu ... Przyci膮gam Twoj膮 g艂ow臋 do moich piersi ...masujesz je r臋koma,j臋zykiem dra偶nisz sutki,kt贸re s膮 bardzo stercz膮ce i skore do takiej zabawy,艂apiesz mnie za po艣ladki,lekko 艣ciskasz...mocnym zdecydowanym ruchem podnosisz mnie i sadzasz na koniuszku biurka,odsuwaj膮c dokumenty...wbijasz si臋 swoim cia艂em w moje rozchylone uda...delikatnie pocierasz d艂oni膮 moje krocze ...wilgotno czujesz?Tw贸j penis szaleje w spodniach ...ju偶?jeszcze nie...nie wyjm臋 go ...pomasuj臋 przez spodnie Twoja m臋sko艣膰...patrzysz b艂臋dnym wzrokiem... Zsuwam si臋 z biurka,Twoje spodnie opadaj膮 na ziemi臋,zsuwam Ci bokserki .Bierzesz go w dlo艅 i szukasz wej艣cia ...dotykasz nim moje udo,艂ono ,艂echtaczk臋... nie wytrzymuj臋...bior臋 go w d艂onie i wprowadzam w 艣wiat rozkoszy ...soki otaczaj膮 go dooko艂a,wbijasz go we mnie bardzo delikatnie.Przygryzam wargi z podniecenia,powoli penetrujesz moj膮 muszelk臋...delikatnie wchodzisz do ko艅ca...jekn臋艂am ,odchylam sie do ty艂u by poczu膰 g艂臋biej Twoj膮 m臋sko艣膰...o tak ...ruchy staja si臋 szybsze i rytmiczne...ko艂yszesz mnie ca艂膮... Lew膮 nog膮 obejmuj臋 Twoje biodra,j臋cze z rozkoszy ...wbijasz go coraz mocniej ...o tak ...krzycz臋 ...nasze cia艂a przeszywa podniecenie,dr偶enie jest coraz silniejsze .....i wchodzisz i wychodzisz patrz膮c jak nie mog臋 wytrzyma膰 z rokoszy ...czuj臋 ,偶e za chwile stanie si臋 co艣 pi臋knego ...pragn臋 tego ca艂a sob膮...Ty te偶 Rozchyli艂e艣 mi uda jeszcze bardziej, nabrzmia艂膮 艂echtaczk臋 uciska艂e艣 jednocze艣nie wsuwaj膮c cala m臋sko艣膰 ...mi臋艣nie pochwy gwa艂townie zacz臋艂y si臋 kurczy膰,nie chcia艂y wypuszcza膰 go z 艣rodka...szybsze oddechy...szybsze ruchy ...oboje ju偶 nie wytrzymujemy tego ...zaczynam szczytowa膰...nie przestajesz ...czujesz jak pulsuje ...o tak ...eksplodujesz....ca艂a Twa rozkosz znalaz艂a uj艣cie w moim wn臋trzu ...mocno 艣ciskam Twoje ramiona podnosisz mnie ... patrzysz czu艂ym wzrokiem,nasze oddechy nie mog膮 jeszcze nabra膰 spokojnego rytmu a cia艂a wci膮偶 dr偶膮...obejmujesz mnie...................a ja otwieram oczy....to tylko sen?;)

Udost臋pnij ten post

zadziwiajaco podniecaj膮ce ;) krystalicznie realistyczne :) .... no no ...podziwiam i gratuluj臋 Elizko 馃尲

Udost臋pnij ten post

Prosze prosze...:classic_cool: Fiu fiu... 馃槾Co za historia z pieknym zakonczeniem przepelniona ogniem... :P Ziel-ona smiem watpic ze to by艂 tylko sen...;-)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 amelka13579
Dyskrecja.pl mega sklep i hurtownia z gadzetami erotycznymi

Udost臋pnij ten post

specjalnie dla bohaterki topiku przepis na mi臋towego loda zaczerpni臋ty z ksiazki Katarzyny Dobrej pt. "Daleko zajdziesz" niezb臋dne sk艂adniki : - jeden potrzebujacy m臋偶czyzna - jedna ch臋tna kobieta - mocny mi臋towy cukierek - ustronne miejsce - mi艂a atmosfera spos贸b przyrz膮dzania : - m臋偶czyzna rozbiera kobiet臋 - kobieta rozbiera m臋偶czyzn臋 - gra wst臋pna (pocalunki pieszczoty czu艂e slowa) -kobieta rozpakowuje cukierka i umieszcza go w swoich ustach - nastepnie kobieta przyst臋puje do wykonywania sexu oralnego i kontynuje go do chwili wystapienia wyra藕nych oznak odpr臋偶enia u mezczyzny satysfakcja gwarantowana

Udost臋pnij ten post

Ja ubrana w czarne ponczoski i pas, szpilki ona podobnie..czarne dlugie w艂osy g艂adz膮 moj膮 sk贸re..k艂adzie mnie na 艂ozku..moje sutki twarde piersi nabrzmiale..jej usta i jezyk drazni膮 moje..lizemy sie wulgarnie..schodzi na moje cycuszki..zaczyna je ssac piescic..moj jek..mmm cipka coraz bardziej mokra podnieca j膮 to. . Rozchyla moje uda..patrz膮c na mnie palcam slizga sie po p艂atkach cipki. Jej palce wchodza w moj膮szparke..posuwa mnie nimi a usta ca艂uj膮 nabrzmial膮 艂echtaczke..odwraca mnie tylem do siebie.. Staje na czworakach..tyleczek wypiety.....w moj膮 rozpalon膮 cipke wk艂ada wibrator i rznie mnie..jezyk lize moj膮 drug膮 dziurke.. Mmm...rozkosz..... kobieta kochaj膮ca kobiete.. Obudzilam sie ca艂kiem napalona ....

Udost臋pnij ten post