Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aloutteeeee

Musze zdradzic swojego faceta!

Polecane posty

Gość A ja Ci coś powiem
A ja miałam podobną sytuacje. Jeden chłopak tylko z Nim sie całowałam i kochałam. A mam już 23 lata. Mozliwości duzo bo sporo sie za mna kręciło. Zastanawiałam sie jak to jest z innym i zaczełam dochodzić ze nie kocham swojego faceta, przez to zaczełam go gorzej traktować. Przestał mie kochać i zostawił. Teraz cierpie i wiem ze go kocham a na innych nie moge patrzec

Gość zapach pomarańczy...
Twój narzeczony jest dla ciebie za dobry! Facet- cham będzie lepszy i na takiego masz ochotę. Pogratulować partactwa w wyborze faceta. Głupich nie sieją, sami się rodzą. Brak słów dla takich marnych lachonów, jak ty aloutte :(

Gość aloutteeeee
a probowalas z innymi?

Gość aloutteeeee
nic mu na razie nie oddam chyba ze po zdradzie sie okaze ze to nie byla milosc tylko przywiazanie przez bardzo emocjonalny seks, poza tym on sam swiety nie jest, co prawda mnie nie zdradzil ale przede mna dymal bez zobowiazan, wiec czym dla niego jest seks? nie tym samym co dla mnie. A moze dlatego ze moje podejscie do seksu jest chore ? dlatego musze to sprawdzic

ty jesteś zdrowo nawiedzona a co Cię to obchodzi co robił przed Tobą jak nie masz gdzie wsadzać nosa, to w dupę go sobie wsadź, a nie szukaj i nie usprawiedliwiaj jak nie jesteś gotowa na związek to sobie odpuść i bzykaj do woli potem kolejny będzie tu smęcił, że go rzucila, zdradziła i marchewka okazała się lepsza

Gość aloutteeeee
a moze duzo na tym trace ? moze wcale nie jest taki super jak mi sie wydaje bo mi sie wydaje ze jest super dlatego ze wiaze z tym duze emocje i uczucia?

Gość aloutteeeee
musi byc fajnie skoro on sam sobie bzykal

Gość aloutteeeee
tyle jest zdrad, zwiazkow bez zobowiazan, to musi byc fajne inaczej ludzie by tego nie robili

Gość smutna-serenada
Ja z moim jestem juz prawie 5 lat (za miesiac bedzie rocznica) i tez mnie rozdziewiczyl. Mam 23 lata i kiedys wydawalo mi sie, ze to piekne, ze byl moim pierwszym i jedynym, ale juz zmienilam zdanie. PO pierwsze - ciewosc nieznanego jest ogromna, po drugie - mój facet jest leniwy, malo pomyslowy i egoistyczny w lozku. DOchodzi szybko, na nic nie mam ochoty i mnie wcale nie satysfakcjonuje. W koncu pozbylam sie skrupulów i wyrzutów i znalazlam kochanka! W koncu wiem, ze zyje, a seks jest nie z tej ziemi!

Gość aloutteeeee
to na chuj jeszcze z nim jestes ? :O gdybym to ja nagle zdecydowala ze jest do dupy to bym z nim nie byla, nie potrafilabym zyc w wiecznej obludzie, ok teraz chce zdradzic ,ale na pewno nie miec kochanka non stop, to sie mija z celem, a ja po seksie z nim czuje na prawde wielka satysfakcje tylko zastanawiam sie czy w durzej mierze nie jest to zasluga uczuc

A narzeczony był dumny, że dziewica mu się trafiła na żonę. A tu zonk:D

Gość aloutteeeee
"duzej" oczywiscie :O

Po co brac slub z kims kogo sie ani nie szanuje, ani nie kocha, ani nie jest sie pewnym tej decyzji?

Gość aloutteeeee
dumny ? a z jakiej paki ? szkoda ze on nie byl tylko uzywal dowoli

Gość aloutteeeee
pewnie dumny z siebie ze znalazl sobie naiwniare nieuzywana

Gość smutna-serenada
Skoro Twój jest dobry w lozku, masz orgazmy i nie czujesz sie odrzucona, niezaspokojona i sfrustrowana to po co Ci inny? A jak juz jestes taka ciekawa to idz sie przespij z kims i zobaczysz. Ja ze swoim jestem, bo z kochankiem nigdy nie bede na stale, a z tym moim mi wygodnie i mam do niego sentyment. Troche z nim jeszcze posiedze i pewnie zerwe za jakis czas, ale poki co jest ok.

Gość aloutteeeee
i masz nieziemski seks bez zadnych uczuc i dupereli ?

Gość poprooostu_Ja
wsadź sobie kołka w dupe szmato, to bedziesz miala nieziemski sex TY kurwo !!!

Gość aloutteeeee
:O

Gość jr943940rj3
kurwą to trzeba sie po prostu urodzić, kurwa to charakter, nie kobieta dziwne niektórzy mają podejscie do zycia

Gość aloutteeeee
dlaczego kurwa? dlatego ze chce sprobowac z innym? jesli stwierdze ze to jednak nie milosc tylko przywiazanie przez seks jak juz mowilam , i jesli stwierdze ze moze byc lepiej to odejde

Gość ZdradzonyDominik
To ja juz jestem przekonany, ze kobieta nie potrafi naprawde kochac. Bylem zdradzony tez jak bylem w zwiazku ktory trwal 5 lat, przez kobiete ktora twierdzila ze mi nigdy nie zrobi krzywde. Jak glupi wybaczylem, ale to juz nie jest to samo. Zrobisz facetowy naj wieksza krzywde co jest mozliwe, a zrobisz z niego nastepnego ktory juz nigdy nie bedzie szanowal kobiet. Pogodzilem sie z tym ze taki jest swiat, i takie niestety sa kobiety, mozecie protestowac ile chcecie ale tak jest juz z wami. Co jeszcze, zauwazylem po czytaniu rozne artykuly, ze kobiety zdradzaja jak sa w dobrych zwiazkach tak samo jak i cierpia w zlych, i przewaznie po 4-5 lat. Mowicie ze faceci to swinie, ale to nie tak, jest wielu zranionych facetow, a juz nie wierze ze kobiety wiedza co prawdziwa milosc jest.

Widzisz aloutte, faceci nie szanują łatwych lasek i twoja ciekawość seksu z innym spowodowała masę wyzwizk i brak szcunku do twojej kobiecości. Kochasz - nie zdradzaj, ciesz się miłością, wzajemnym oddaniem i radoscią z udanego seksu i bycia razem:). Jak zdradzi cię wybrany partner, wtedy nie miej skrupułów:(.

Gość aloutteeeee
dominik ja chce sie tylko przekonac czy to milosc czy sobie ubzduralam to , czy np. bedzie mi lepiej z facetem ktorego nie kocham ale ma lepsza technike czy z moim facetem ktory jest zlabszy, ale mnie zapokaja i ide z nim do lozka z milosci :O

Gość :)))powodzenia:))znajdz sobie
Ja cie doskonale rozumiem,chlopki roztropki uwazaja ze im sie nalezy,puszczajac przy kielichu glupie prostackie teksty,ze przy jednej dziurze to nawet kot nie wytrzyma i takie tam durnowate przygaduchy...ale nie daj bog w druga strone!!! o to juz nie ,baba ma byc ciemna,durna i posluszna,udawac ze jest jej dobrze i trzymac morde w kubel, a te ktore sa swiadome swoich potrzeb,oraz czerpia radosc z sexu,nalezy zezwac od kurew,i najlepiej swoja ciemna babe od nich trzymac z daleka,zabronic kontaktu,bo a noz widelec,odkryje jakiego prymitywnego warchola bez fantazji i polotu ma w domu i w lozku

Gość jr943940rj3
wiesz kto to był JUDASZ? to ten co zdradził, zawiódł zaufanie jak zdradzisz to będziesz takim właśnie JUDASZEM a nikt nie szanuje judaszy, bo nie są to ludzie którzy są godni tego żeby im zaufać

Gość aloutteeeee
prosze cie :O

Gość ZdradzonyDominik
Takie rzeczy sie sprawdza przed powaznym zwiazkiem. Swiadomo planujesz drugej osoby zrobic krzywde, co jest naj gorsze. To nie jest zadne "probowanie" Ale wy juz tak macie, to nie twoja wina, problem jest w tym ze zainteresowanie w kobietach jest duze, napewno masz kilka ofert spotkania na tydzien, przez to u was w glowie jest wszystko takie pokrecone, facet dla was jest tani towar, do uzycia i do werzucenia kiedy juz nie jest wam potrzebny.