Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ęfa78

Podjelam decyzje-to koniec.Pomozcie mi przetrwac te dni

Polecane posty

no i kicha dzsiaj z umowy na fitnesy :( o 16ej bylam jeszcze w pracy i komandos zadzwonil ze mial wypadek,to pojechalam od razu do niego.Jemu nic sie nie stalo ale jego auto do kasacji.Najwazniejsze ze to nie byla jego wina,bylam przy rozmowie z policja.Juz jutro wynajmie sobie super autko na koszt tego winnego.I oczywiscie jutro idzie do lekarza zeby dostac zwolnienie,pracodawca nie ponosi kosztow tylko ubezpieczalnia.Trzeba przyznac ze u niemcow jak sie ma lekki wypadek nawet i jak czlowiek jest niewinny to ma super, zwolnienie kilka tygodni i jeszcze dobre pieniadze z odszkodowania. jutro mam wolne...i o 10.00 termin w USC :D

Gość efa78
blueoczka wspolczuje:(kuruj sie kochana teraz wszyscy chorzy drach dobrze,ze komandosowi nic sie nie stalo:) a ona-jakie wyniki?:) anja machnij lapka przyjaciolka mi dzisiaj napisala ze za 3 tyg ma termin usuniecia piersi:( i ze nie wie jak da rade :( i ze nie ma sily rozmawiac a jeszcze wczoraj jej mowilam,ze na pewno nie usuna piersi,ze to niemozliwe,zeby tak sie rozrosl w takim czasie a ona z taka nadzieja pytala-tak myslisz tydzien temu dowiedziala sie a tak szybko dzialaja:( boshe jak mi jej zal

Gość anja1976
efa ja nie mam siły aby lapka machnąć. ... spać też nie mogę. ... to jest straszne być samemu i się męczyć.... :-( ale jak czytam o Twojej przyjaciółce to od razu schodze na ziemię ... serce pęka :-( straci pierś wiem że dla każdej kobiety to prawie koniec świata ale ważne że będzie żyła! to się liczy !!!! dach ważne że komandos ma kości całe. .... o jesssu, ale wiem że tak jest jak piszesz można w de dobrze na tym zarobić. .więc nie ma tego złego ;-) a ona ona pisz jak poszło bo jestem bardzo ciekawa ;-) muszę się wziąć za siebie bo pochlaniam ogromne ilości słodyczy. ..chyba z żalu :O blueoczka zdrowiej nam i na randki z Tobą :-D u mnie bez zmian... są faceci którzy piszą i chcą się umawiac ale ja nie mam siły ani ochoty...jeden z nich jest super znajdzieciego u mnie na FB w ostatnich znajomych i zspotkanie nim miałabym ochotę się spotkać tylko wiem że to spotkanie bez przyszłości niemiec z berlina. ..niestety ale w pl takich gości nie ma :Opowiedziałam że modeli nie szukam ale musi byćto coś... w sobotę była u mnie koleżanka tak popilysmy że jeszcze w poniedziałek żołądek mi szarpalo ale na chwilę pomogło aby zapomnieć. ... mój r dziś mi się śnił i jego rodzina :O widziałam go ostatnio na badoo że był na moim profilu. ..boli i miałabym ochotę go zabić za to co mi zrobił. ...:O a ja przerabiam wszystkie portale badoo sympatia. ... katastrofa :O kładę się i będę próbować zasnąć. ... dobranoc

w nocy zaczela mnie tak glowa bolec ze myslalam ze umre,wzielam 2 tabletki,takie silne ze po jednej juz czlowiek odlatuje a mi nie pomogla.Teraz jeszcze mnie koluje a zaraz musze jechac do usc.I zeby bylo weselej ,dzisiaj snil mi sie F. strazak :D niby czlowiek sie cieszy ze zrobi jakis krok do przodu z tym slubem,ale w srodku jakos dziwnie. blueoczka staraj sie malo mowic,przy krtani tak najlepiej,nie nadwyrezac jej, mialam tak 2 razy w zyciu i wiem jakie to dziwne uczucie nie moc nic powiedziec.Wracaj do zdrowia. efa straszne, ale w obliczu choroby wiadomo ze lepiej jak usuna ta chora piers.Dla kobiety straszne, ale tutaj juz nie ma czasu na myslenie.Jezeli usuwaja tak szybko piers tzn. ze nie jest za wesolo. anja smutne co piszesz,a co da ci spotkanie z berlinczykiem jak ty chcesz zostac w polsce?te wszystkie portale oglupiaja,a faceci w wiekszosci szukaja tam rozrywki, nie wszyscy, ja poznalam kilku porzadnych facetow ale ze wzgledu na odleglosc zakonczylam znajomosci. dammar, to i ja dolacze :(, bialyaster itd. odezwijcie sie czy u was wszystko o.k?

dziewczyny zaczynam co sjuz dzis moiwc ...;( n atakie cos tylko antybiotyk ? chyba mi nie pomoze ... drach jak leczylas ta krtan buziaki ...

Gość anja1976
drach za dużo już nie myśl tylko idź do przodu abyś nam się nie rozmyslila jeszcze ;-) zalatwilas dziś formalności? u mnie bez zmian pisze z mike jest słodki ;-) ale postanowiłam że do jutra później muszę uciac ta znajomość bo znów źle się dla mnie skończy :O gdyby mieszkał w pl to jest mój :-D nigdy nie może być za dobrze :-( miłego wieczoru!

termin juz zaklepany, teraz musze jeszcze z polski dokumenty przywiezc.Komandos sie smial, bo to jest taki papier o zdolnosci prawnej do zawarcia malzenstwa, ale brzmi jakbym potrzebowala dokumentu ze jestem psychicznie zdrowa :D caly dzien leze w domu, przez te tabletki rano czlowiek jest oglupialy caly dzien, takie silne. anja takie pisanie to zawsze dobre cwiczenie do nauki jezyka, ja kiedys zeby ,,polepszyc" angielski, pisalam z wlochem :P alessandro byl z rzymu i glownie pisalismy o autach i architekturze :D

Gość Bleuoczka
:) drach masz racje rozmowa z obcokrajowce to jak znalazla nauka ;P ja gadalam z anglikiem ale moj angielski byl kiepski i sobie podarowalam po ktorej wiadomosci ;) choc ja taka wytrwala ;) bylam u lekarza juz 5 dni sie mecze i niestety nie obylo sie bez antybiotyku. wrrr i na leki kolejna stowka poszla !!!!:/ buzka

Hej gwiazdy! Kijanka jest uzalezniona od ziola... Chyba nic wiecej nie muszę dodawać :(((((

Gość efa78
a ona :( :(:( wiesz czy to takie Twojeprzypuszczenia jak moje wobec picia X

Nie mam siły walczyć o to jak o R, poprostu nie wierze ze z tego sie wychodzi... Wspomnienia wróciły...

Gość Anja1976
A ona ona FATALNIE.... jak przeczytałałam co napisałaś ....tego obrotu sprawy sie nie spodziewałam u Ciebie :( Coz chyba tu nie ma co doradzać sama wiesz co powinnaś zrobić ... przytulam :*

Ja tez sie nie spodziewalam, wiedzialam od samego poczatku ze Pali, ale nie sadzilam ze na taka skale... Decyzje podjelam- odchodze! Tylko czy on mi da tak latwo odejsc... Czy to sie obejdzie Bez walki, mam nadzieje ze tak...

Gość efa78
a ona ona-gratuluje:)wiedzialam,ze dasz rade szkoda kijanki:(

a ona ona dolaczam sie do gratulacji gwiazdo :D sluchaj,chociaz jestem po medyku, nigdy nie mialam realnego kontaktu z zadnymi narkotykami.To co pokazuja w filmach to wiem, ale powiedz mi, jak kijanka pali ziolo to po czym poznajesz ze to za duzo?zmienia sie jakos? mysle ze gdyby na mnie trafilo,to chyba bym faceta zostawila natychmiast, ale nie wiem dokladnie bo nigdy nie spotkalam sie z taka sytuacja.Gdyby chcial sie jakos leczyc o.k. Tylko ze wasza znajomosc jest ,,bardziej" luzna i on moze robic co chce. na 18 jade z anja na ,,fikolki", juz 3 raz.Cale zycie nie bylam na fikolkach 3 razy :D spodobalo mi sie bardzo, tak fajnie sie czuje po i zero zakwasow, az sama sie dziwie.Anja dzisiaj w pracy powiedziala ze my tak zapieprzamy w pracy, ze ,,fikolki" to relax :D a jutro o 13ej obiad u mamusi z okazji dnia babci i dziadka, czyli jedziemy do heimatu z komandosem i dziecmi i z zaproszeniem na slub.Juz widze reakcje moich rodzicow :D corka 3 raz wychodzi za maz :P

Gość Bleuoczka
drach bedzie sie dzilao za tem ;))))) u mamusi ;) a ona ona decyzja jest jedna. przykro mi znkowu pod gorke... gratuluje egzaminu !!!!!:) efa buzka :) anja buzka :)

Szkoda mi tego Bo kijanka fajny jest ale nie bede sobie pierdolic zycia na wlasne zyczenie, nie mam sily walczyc ani ochoty. Zniknal mi usmiech z twarzy a to najlepszy dowod ze cos bardzo nie gra... On nie jest agresywny,po trawie czuje sie luz I ma sie wszystko w dupie, dla mnie jest kochany ogolnie I dlatego nie jest mi latwo, ale ja nie mam 15 lat I mysle o przyszlosci...

no tak ale jezeli czlowiek jest na haju to jak po alkoholu, nie moze prowadzic auta i jest wogole zakrecony. widzisz, zawsze musi sie cos sp****ic, szkoda mi bardzo bo widac ze ci na nim zalezy.Ja wiem ,ze za krotko sie znacie zeby sie soba znudzic i to jest ciezka decyzja.Ale jezeli chcesz miec dziecko, to na ojca kogos takiego ? no moze tylko zeby byl podobny do tatusia :D chociaz uwazam ze gdyby dziecko bylo podobne do mamusi to urodzona Gwiazda:D szkoda, szkoda :(

hej wyglada na to ze Kijanka nie przyjal do wiadomosci ze ja nie chce takiego zycia z nim, mam wolne niedziela pn wtorek on chce sie jutro spotkac, a ja na to ze spedzam dzien z mama co jest prawda.powiedzial ze chce przestac palic, wiem ze mial okresy kilutygodniowe jak byl ze mna nie palenia, ale czy przestnie na zawsze? takiej pewnosci nikt mi nie da... ciezko mi...

Gość anja1976
a ona ona GRATULACJE nasza GWIAZDO :-D wiem że jest Ci ciężko. ... przytulam. ... ja nie wyobrażam sobie życia z takim człowiekiem, ciągły strach w sercu. ... nie dla mnie! ale wiem że Ty podejmiesz słuszna decyzję! byłam wczoraj na baletach :-D fajnie było połączyłam do 5 rano ;-) nawet chłopak jest fajny tylko że ma duży minus. ... MAŁY tz mojego wzrostu :O jak ja tego nienawidze :-P ale umowilam się z nim na dziś chcemy jechać do miasta blueoczki trochę się powluczyc bez celu ;-) miłej niedzieli!

Gość anja1976
powłóczyć! !!!! potańczyłam do 5 rano! sorry ;-)

Anja jak chlopak fajny to super! Daj mu szanse a ze nie tak wysoki jakbys chciala... Coz, nie Mozna miec wszystkiego, wazne zeby byl przystojny I Cie pociagal jezeli chodzi o wyglad :-). kijanka walczy... Za chwile do niego zadzwonie I wytlumacze mu jeszcze raz ze to koniec... Chociaz bije sie z myslami wiem ze tak bedzie lepiej...

Czesc dziewczyny a on aona skad ja to znam... u mnie tez bylo krotko...nawet juz nie walczyl wiedzila ze to koniec ... wlasnie czytajac Ciebie przypomnialam sobie moja historie z M.... i wiem ze Ci jest ciezko...i najgorsze ze musisz to zrobic bo tak jest slusznie choc nie chcesz... tak bylo za pierwszym razem... za drugim juz bylo dosyc i nie chce wracac i nigdy nie wroce. 3maj sie jestem z Toba.. znowu czas musi zrobic swoje... kurde i najgorsze ze dalas mu szanse i myslalas ze bedzie dobrze gdyby nie to bylo by super tez tak sobie moiwlam gdyby nie kombinowal z kasa tez bylo by ok... ale nie wiadomo czy inne sprawy tez by nie pasowaly jego przzwyczajenia albo cos innego teraz mozna tylko gdybac... ale juz po sprawie... ze tego wczesniej nie zauwazylas >...? przytulam:* anja szalejesz jak zawsze Gwiazdo :D mam nadzieje ze ja tez niedlugo bede pisac o swoich szalenstwach :))) ale narazie nie zapeszam... bo potem roznie wychodzi...;) ale weekend zapowiada sie super ..;P tylko musze wyzdrowieć mam nadzieje ze mi sie uda ..;((( buziaki dziewczyny

a my bylismy u mamusi na dniu babci i dziadka :D dalam mamie zaproszenie na slub, normalnie myslalam ze nie dam, tak glupio jakos sie czulam, ale mysle no przeciez w koncu musze im powiedziec, jezu jak oni sie ucieszyli a tato moj to nawet zatanczyl z moja mama i oczywiscie temat a kto z kim i w czym.Powiedzialam im zeby sie tak nie nastawiali bo sami jeszcze z komandosem nie wiemy nic poza zaklepanym terminem.Dla mnie najwazniejsze ze sie bardzo ucieszyli :) jak wrocilam do domu to pojechalysmy z anja na ,,fikolki".Mowie wam cwicze jak nigdy w zyciu, malo jem i waga spada.Anja wciaga normalnie i mowi ze jej waga nie spada, ale tez nie rosnie. a za tydzien juz jestesmy z 5 niemkami umowione na balety, oj bedzie sie dzialo :P a ona ona wspolczuje rozczarowania...ale ty wiesz ze on bedzie palil dalej, co nie ?...no tak mi szkoda bardzo, ze nie poszlo wszystko po twojej mysli :( anja podoba mi sie twoje podejscie :D tak trzymaj....a wzrost nie zawsze jest wazny :D blueoczka tajemnicza jestes...nie uwazam ze zapeszysz jak cos napiszesz o tym facecie dzieki ktoremu weekend mial byc super:D przeciez my bedziemy sie tylko cieszyc :)

wiem ze bedzie palil albo bedzie sie ukrywal, pali od wielu lat, ja wiedzialam ze pali ale nie wiedzialam ze na taka skale ze rano zamiast sniadania jest joint! jest jeszcze pare innych rzeczy ktore mi sie nie podobaly ale przymykalam oko, bledy mlodosci itd , ciesze sie ze jestem silna i powiedzialam- koniec chociaz byl dla mnie dobry niebo a ziemia on a R , szkoda mi tego zwiazku bo walczylam o to zebysmy byli razem kiedy on mowil ze nie gotowy na zwiazek teraz powiedzial niedawno ze chce mnie i ze mna byc na powaznie...o ironio ja nie moge, rozum mi nie pozwala.... ostatnio wspomnienia wrocily, powod dla ktorego wyladowalam w naszym temacie , ile razy slyszalam ze mu nie pomagam, ile lez wylalam ile nerwow, wtedy powiedzialam sobie ze nigdy wiecej na to nie pozwole. I teraz z bolem ale musialam podjac ta decyzje, na tyle na ile to mozliwe chce miec pewnosc ze facet z ktorym jestem odpowiada mi , moge na niego liczyc i nie ma uzaleznien oprocz tych zdrowych jak np cwiczenia ;-) Drach gratuluje slubu ;-) ej a gdzie zaproszenia dla nas??;-) cwiczysz! jestem z Ciebie dumna ;-) a tak powaznie to zrobmy cos w koncu zeby sie spotkac ;-) Blueoczka powodzenia na randkach! Anja jak tam?;-)