Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jestem zalamana...

za dwa tygodnie slub a on mi mowi ze nie ma sensu...

Polecane posty

Gość hakunamamamatataaa
czekamy i czekamy............jej, ale akcja:)

Gość zabawy w nieodzywanie sie i
dziewczyna cierpi, a my sie nabijamy... nie wiem czy to prowo czy nie, ale takie sytuacje sie na bank zdarzaja i nie zycze tego nikomu

...a ja jej wierzę, że to wszystko prawda... Można tak myśleć, póki nam się nie trafia taka nieprawdopodobna sytuacja...

Gość sallyneedshelpp
czekamy :p no ciekawe, ciekawe...

Gość kobieto odpisz cokolwiek
bo tu cala kafe siedzi :D obiady nie pogotowane, dzieci z przedszkoli nie odebrane, dywany nie odkurzone, kwiatki nie podlane, pranie nie wstawione, bo kazdy tu siedzi i czeka na dalszy rozwoj wydarzen :D ile mozna nas trzymac w niepewnosci :O nie ladnie z twojej strony :O

nie nabijamy się tylko prowokujemy albo ona zacznie zachowywać się poważnie i załatwi tą sprawe albo dalej będzie się z nami bawić w kotka i myszke ubolewam ale muszę iść do pracy :D the end

Gość kozibonk.......
no przeciez nie moze teraz odpisac ,bo rozmawia z DARKIEM .... musicie byc cierpliwe, bo tak realistycznmie to taka rozmowa powinna trwac kilka godzin,.a wiec mysle,ze warto zajrzec tutaj po poludniu tak ok. 5.

Gość zabawy w nieodzywanie sie i
dobrze, ze w pracy nie mam dzis za duzo do roboty :P

Ona ma załatwić sprawę? To koleś problemów narobił i to on powinien się tłumaczyć... Mimo głupich tekstów, myślę, że parę osób jest z Tobą Autorko...

Gość ale z wasdebilki niesamowite
nabijacie sie z niej a moze na serio to prawda

Gość bida w TVNie????
Slubu nie bedzie bo Darek od lat jest chajtniety z Anką, którą Martusi przedstawiał jako swoją siostrę. To tłumaczy też dlaczego nigdy nie mówił do autorki po imieniu...zeby Mu się nie myliło ;)

Gość moze ona nie jest w stanie
pisac bo jest tak zalamna, moze cos zalatwia, a tu pisze sporadycznie, jak tak ciagle ktos truje ze to prowokacja to moze odechciewa jej sie taikego "wsparcia"

Gość chłop ma dziecioka z inną
no nie powiem, ale trochę wyjaśnień nam sie należy....

Gość doszły mnie słuchyyyy
że wikileaks donisi jakoby Darek z Dhlu, był prawa ręką Putina w sprawie kwietniowego zamachu na Prezydenta Lecha Kaczyńskiego....

Gość Tylko tylko
Juz nie moge z tym darkiem, on tylko dzwoni i sie anonsuje i nic z tego nie wynika. Pewnie zaraz sie okaze, ze byl i sie dobijal do drzwi,ale autorka topiku akurat wieszala pranie na balkonie w mieszkaniu brata, ktorego nie ma. a radek, anka i tesciowa zrobili trojkacik zeby sie czyms zajac z nerwow Bozenko pozdrawiam Cie jesli czytasz ten chory topik!!!!

Gość sallyneedshelpp
poczekaaaaajmy, nie oceniajmy

Gość dooo autorki
zrobilas blad ze tu weszlas z takim problemem bo tu nikt ci nie pomoze tu cie tylko wysmieja i beda sobie jaja z ciebie robic

Gość lokomokosroko
wciągnęłam się :) Kiedy następny odcinek :P ?

a ja chcialam pogadac ze swoim i wiecie co że nie wiem jak..... chodzi mi glównie o temat jego siostry, tyle ze mam problem bo on owszem niby słucha ale sam w tym temacie jakos zawsze mnie zbyje i tak staje na niczym, a raczej na tym ze mam wątpliwości pewne co będzie dalej...... A jeżeli chodzi o topic to ja powiem tak: wierzę ze tak moze byc jak Autorka pisze, bo sama cos takiego przezyłam, wiec poczekajcie nie oceniajcie.

Gość ja ja ja pomogę
yakamoz ale Ty jesteś piźnięta w dekiel nieźle...Masz kompleksy ? Je.bie od Ciebie jadem jak z niemtyej doopy. Zupełnie jak u germanotty :classic_cool:🖐️

Autorko najlepiej będzie jak skontaktujesz się np. mailowo z kimś kto się nie nabija z sytuacji... Jakby coś to wal do mnie...

Autorko kiedy dokladnie ślub mial być? Ps. a dzwoniłas do niego zeby się dowiedzieć dokładnie kiedy będzie?

Gość to jaaaaaaa
to skad on kurwa jedzie??????? tak dlugo

Zaraz tam się zjawię, znajdę go i mu wpierdole... To ma być facet? Przecież on jaj nie ma! Jak można tyle zwlekać...

Nie wiem, skąd jedzie, nie powiedział, gdzie jest i gdzie spedził noc... Powiedział, że będzie u mnie o 14 i wyjaśni. Później odłożył słuchawkę. Już mam dosyć tej męczarni.

Gość m@lutk@
załamana, wiem że ci ciężko ale wiekszość tu obecnych jest z Tobą myślami. Daj nam znać jak się tylko coś dowiesz. trzymamy kciuki ;)