Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jestem zalamana...

za dwa tygodnie slub a on mi mowi ze nie ma sensu...

Polecane posty

Gość mały odkrywca
kobieto skończ z ta prowokacja bo ja tu sesje mam:O

ej a co to ma w ogóle być? co to za facet? taki czysty ciapek jakby mi mój mąż taki tekst przed ślubem walnął to bym mu powiedziała, że alboieć wraca do formy raz dwa albo może zapomnieć jak można ukochanerj osobie robić to zaraz przed? nie wiem, może i Cię kocha (chociaż jak się kocha kogoś to 2 tyg przed ślubem człowiek jest w siódmym niebie i szaleje z radości) ale w każdym razie on nie jest dobrym kandydatem na męża, ojca odpuść sobie

Gość wdsweweq
AUTORKO MASZ RODZENSTWO??????????????????????????? ODPOWIEDZ!

Gość chłop ma dziecioka z inną
nie odpowie, bo to... podchwytliwe pytanie ;-p

Gość zwolnijcie troche
no w koncu doczytalam do konca. Schemat dzisiejszego dnia sie powtarza zas to samo co bylo wczoraj, najpierw nie odbiera , pozniej dzwoni i mowi ze wieczorem wszystko wyjasni , a to do cholery nie moze przez tel powiedziec mniej wiecej o co chodzi? nudne zaczyna sie to juz robic

Gość zwolnijcie troche
moze odpowie jak poczyta to wszystko jeszcze raz od poczatku :-)

Gość Darek z DHL-u
Jestem u Marty. Znów się rozminęłismy. Gdyby tu była powiedzcie jej że ma do mnie dzwonić na nowy telefon Radka, numer ma Anka. C.d.n....

no nudne.... ściema totalna... i co niby - ona czekać będzie nadal, aż on sie zjawi u niej z wyjaśnieniami? Hehe:-) a moze zaginie w akcji? moze sie rozmyśłi, może znowu odwali cos ważnego, co trzeba będzie odkręcać?

Gość wszyscy tu
jesteście tylko po to, bo jesteście cholernie ciekawi co się mogło stać a nie dlatego, bo się przejmujecie. Ja zresztą też. Tacy są właśnie ludzie.

Gość zwolnijcie troche
dobre hehe, idzie sie posmiac

tak - jesteśmy ciekawi, bo cokolwiek by sie stało, nie jesteśmy w stanie jej pomóc.... Słowa wsparcia juz były na temacie.... cóż wiecej można zrobić?

Gość zwolnijcie troche
na poczatku to bylo przykre bardzo jak sie czytalo, ale im dalej tym to sie komedia sensacyjna z tego robi :-)

Gość kozibonk.......
jesteście tylko po to, bo jesteście cholernie ciekawi co się mogło stać a nie dlatego, bo się przejmujecie. to chyba oczywiste............

Gość wszyscy tu
po prostu śmiesza mnie te wszystkie komentarze, że współczujecie, itd. Tak naprawdę macie to w dupie, wazne żeby sie dowiedzieć, co też Daruś tam wyczarował, że 2 tygodnie przed ślubem takie jaja odwala

Gość misia2324
napewno Ci wyjasni i bedziecie z tego sie jeszcze smiac razem

droga autorko marna ta twoja prowokacja ludzie się tu dwoją i troją robią z siebie debili a ty masz ubaw po pachy mówisz że dzwonił że przyjdzie to ci wszystko wyjaśni żałosna jesteś i ta twoja historyjka też siedzisz i nudzisz się? weź się za książki bo wnioskuję że jesteś rozpieszczonym bachorem i nudzi ci się w domu nikt ale to nikt o zdrowych zmysłach nie siedziałby w domu jeżeli to prawda nie szanujesz się więc nie oczekuj że daruś też cię będzie szanował masakra

wszyscy tu A ja z całego serca współczuję autorce,bo nie wyobrażam sobie przeżyć takiej sytuacji.Sama nie wiem jak bym się zachowała gdyby mnie cos takiego spotkało.

Gość nie atpięęęęęęęęęę
Mnie by rozerwałao z radości na jej miejscu Macie pomysł na smieszne (dla autorki) zakonczenie tej historii? Moze sobie nieco urozmaicimy oczekiwanie na jej newsy...;)

Gość kozibonk.......
SMIESZNE ZAKONCZENIE: Darek przyznam sie ,ze mial roman z Radkiem i teraz Radek jest w ciazy i teraz Darek nie jest pewien czy to dziecko jedt jego bo radek o taka meska dziwka,i Darek musi wsyzstko przemyslec i ustalic swoja orientacje seksualna. Anka i matka wiedzialy,ze darek i radek mieli romans,ale nie chcially w to wnikac bo to byla tylko jedna ''noc'' i pozniej byli zwyklymi przyjaciolmi.

Gość hakunamamamatataaa
kozibonk...-----wiesz,to wcale śmieszne nie było...

Gość plumiplumiklll
Zakończenie: Darek jest kobietą.

Gość plumiplumiklll
A tak serio już.... Współczuję autorce, jeżeli historia jest prawdą. Nie wyobrażam sobie, aby mój narzeczony zrobił takie coś... Trzymaj się kobieto!

Gość zabawy w nieodzywanie sie i
albo gejem :D

lepiej najlepsza przyjaciółka naszej bohatereczki która miała być starszą na ich ślubie stwierdziła że starszą nie będzie bo zakochała się w dareczku :D dareczek poszedł i namawia starszą że radziu będzie lepszą partią :D przyjaciółka zagroziła że powie o ich dawnym romansie i teraz szantażuje albo dareczek odwoła ślub albo ona o wszystkim powie :D

Gość wdsweweq
AUTORKO MASZ RODZENSTWO?????????????????????

co ty nie pytaj o takie rzeczy pewnie siedzi i czyta topik bo nie pamięta co wczoraj pisała :D

Gość wdsweweq
:D

Gość zabawy w nieodzywanie sie i
najwazniejsze to nie gubic sie z zeznaniach :P

Gość kozibonk.......
hakunamamamatataaa kozibonk...-----wiesz,to wcale śmieszne nie było... smieszne to to nie bedzie jak to okaze sie prawda....... :-D

Gość art123
a więc moja wersja o ile to ściema ,to akcja jest taka: darek biega za kobietą aby dowiedzieć się ,że ona go zaadoptowała a tak naprawdę jego matka jest matką marty i wychodzi na to, że są rodzeństwem. Matka przed ślubem była w ciąży z innym i oddała syna do adopcji. To jest piękna tragedia. Autorko wybacz jeżeli Twój dramat jest prawdziwy, przepraszam za taką zabawę