Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość doloreska!

Czy tego chłopaka cokolwiek usprawiedliwia!!!!

Polecane posty

Gość albo cos z tym zrob albo
To nie jest wina chłopaka, ani wina tej czwórki. Moje zdanie jest takie, że taki chłopak powinien porozmawiać o tym z rodzicami ( niestety tak jak piszesz w szkole nie ma z kim o takich rzeczach pogadać). Prawo "oko za oko" kochana obowiązywało 4 tys lat temu. Wiem, że niektórych inteligencja oraz poglądy zatrzymały się w rozwoju ewolucyjnym, ale apeluję żeby takich radykalnych poglądów nie wyrażać na forum PUBLICZNYM. Chyba że chcesz żeby dziecko zostało mordercą. Ja uważam że trzeba się upominać o swoje, czasem nawet "dać w mordę". Ale trzeba mieć zdrowy rozsądek. Nie dziwie się, że ten chłopak go zatracił, i naprawdę sercem jestem po jego stronie i dlatego wcześniej odradziłabym mu takie postępowanie. ps. dobrze zrozumiałam twój post, to jest raczej wypowiedź do ogółu. A Ty co byś wolała? Aby ofiara targnęła się na życie? A rodzice też bardzo często mają w nosie swoje dzieci...

Gość nastkaaok
Ty mnie nie rozumiesz. Wiem, że dziecko może nie otrzymac pomocy w szkole czy u rodziców. Ale zamiast pisac głupio na forum, że dobrze im tak, wcale nie pomaga. Gdyby kiedyś ktos miał taki problem, wejdzie na internet, szukając pomocy, przeczyta na forum że tyle osób popiera gwałt/morderstwo/potraktowanie kwasem. To zrobi coś takiego. Takie podejście niczego nie wniesie. Mimo wszystko trzeba chociaż spróbować rozwiązać ten problem w inny sposób.

Gość 5342
Nie ma usprawiedliwienia dla takiego skurwysyństwa.

Gość hsdfdfs
Ile pochlebnych komentarzy :D

Gość hsdfdfs
Ocena prowokacja 10/10 :)

Gość hsdfdfs
I "podziwiam" szczególnie kobiety wypowiadające się tutaj. Czy chciałybyście zostac zgwałcone przez zbirów nasłanych przez jakiegoś przygłupa?

Gość jkjjkjkjk
dobrze im tak, chłopak brutalnie z nimi postąpił ale działał pod wpływem emocji, a te głupie dzieciaki mają za swoje, nie trzeba było sie smiac z kogos, takze jak najbardziej jego pomysł jest usprawiedliwiony, jakby ktos ze mnie sie smiał, docinał itp to bym mu tak morde okaleczyła ze jego własna matka by go nie poznała, oczywiscie teraz jestem za stara aby sie tak na ludziach mscic, ale w szkole napewno

Gość do Kingusi a ty znowu
zaczynasz??? głupia kurwo, ja też bym Ci chętnie wpierdoliła za to co kiedyś pisałaś o chłopaku prześladowanym w szkole.

Gość od 4-14 strony Kingusia dzieln
ie się wypowiada w tym topicu suka jebana w rui.... http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=4689899&start=90 Ona namawiała by schowali chłopakowi ubranie który jest klasową ofiarą zdzira pierdolona, zabiłabym Cię kurwo tak żeby się rodzona matka nie poznała. Też namówiłabym kilku chłopa by Cię zgwałciło, pobiło a ja wylałabym Ci kwas na pysk. Przepraszam ale wkurzają mnie takie ścierwa jak ona.

tak prawda, dziękuję za wizytę policji bo w temacie wyście to dopilnowali, ale teraz ja dopilnuje żeby tamten koleś dostał karę adekwatną do czynu (dożywocie, śmierć)

Gość od 4-14 strony Kingusia dzieln
glupia cipa jesteś...

zniesławienie chcesz to tobie też załatwię wizytę policji, ja miałam frajdę to i tobie mam zabawy skąpić ? a serio to spalenie na stosie to adekwatna kara do czynu, szkoda że nie ma średniowiecza ale dożywocie musi być !

od 4-14 strony Kingusia dzieln a co ty tak tych szmaciarzy chronisz co też jesteś z grupy biednych dręczonych dzieci ? tacy sami są sobie winni nie żałuję ich ani trochę,

Gość Kingusia_124 ofiary nie są
winne że są dręczone. A szmato to sobie możesz mówic do swojej starej.

Gość patologia rządzi...
:(

Gość ty już zmarnowałaś sobie życie
Ja popieram takie rozwiązanie.

Gość poezja śpiewana
Powinno sie to naglosnic. Niech debile, ktore znecaja sie nad innymi wiedza, ze przyjdzie kryska na matyska. A Ty dolores, stanelas kiedys w obrobie tego popychadla? Gdybys stanela, przetlumaczyla debilom, uratowalabys ich wszystkich. Milczenie to przyzwolenie na grzech, na podlosc. jestes rownie winna.

gdyby chłopak byłby w porządku nie dokuczali bym mu. I w ogóle gdzie jest napisane że go dręczyli może po prostu czasem coś mu powiedzieli, a wy już go uważacie za ofiarę, a jest ofiarą losu która zasługuje na śmierć

Gość ten chłopak teraz wymaga
leczenia psychiatrycznego bo został skrzywdzony, jemu potrzebna jest pomoc żeby się sam nie zabił.

Gość no no prosze...
Ile popierdolonych ludzi na kafe żyjących zemstą.

Gość no no prosze...
Ja też jestem za uniewinnieniem chłopca ale taka kara z jego strony.

Gość adsfda
+10/10 prowokacja udana :) Ocena prowokacji: Celujący ps. nie popieram tego ale czasem takie rozwiązania to jedyne wyjście.

Gość usprawiedliwia go to
skoro byl przez nich dreczony. Poza tym jak on to zlecil to zapewne nie zlecil szczegolow. po prostu kogos ponioslo...

Gość giergi
nie ma to jak gamoń i ciul, co jak sobie poradzi z problemem, to tylko większej biedy sobie napyka. nie dziwię się,że go gnębili.

Gość doloreska!
Dzisiaj była rozprawa, wyrok sądu był dla wszystkich szokujący. Chłopak nie dostał żadnego wyrazu a zostałam skazany na przymusowe leczenie psychiatryczne. Tym bardziej że świetnie udawał przed sądem wmawiając wszystkim że sobie z tym nie dał rady, rozpłakał się i powiedział że się ich boi. Wyrok sądu oczywiście nie jest satysfakcjonujący dla rodziny ofiar.

Gość dreaaam
Ale o so chodzi!???