Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość doloreska!

Czy tego chłopaka cokolwiek usprawiedliwia!!!!

Polecane posty

Gość doloreska!
Przeczytaj cały temat to będziesz wiedział.

Gość zazdrosna jest
jak wielkie są granice nienawisci, boje sie przypominac tego piekla ze szkoly gdy mialam 13 lat, 14,15,16,17 i pierwszy kolezanka dopiero przed matura-to co mogli mu zrobic z psychika, to zgwalcic jego psychike tak,wierze w to:( najgorsze bylo to, gdy umierala mi babcia(dostala wylewu i nie bylo szans na przezycie) i dzien przed smiercia rzucali we mnie bulka i smieciami nawet bicie nie bylo takie zle, jak poszturchiwanie,osmieszanie,wysmiewanie szkoda mi bylo tez lukasza, ktoremu zniszczyli nowy piornik, szkoda byloby mi bo jak dzieciak mial co ladne, to szkoda potem wyroslam na piekna kobiete, bo wiem bo mowili ale ja ciagle sie mszcze i niszcze:(

Gość zazdrosna jest
do czego jest to podobne? wyobraz sobie ze w swoje urodziny dostajesz z plaskacza od wszystkich zamiast zyczen- tak sie czujesz przez caly rok w szkole

Gość doloreska!
To jest chore, to co piszesz. Co do tego chłopaka wyrok sądu jest dla mnie nieuzasadniony, on pobędzie jakiś czas w psychiatryku, wyjdzie na wolnosc a moi koledzy i koleżanki mają zniszczone całe swoje życie.

Gość streaminng
[zgłoś do usunięcia] Kingusia_124 gdyby chłopak byłby w porządku nie dokuczali bym mu. I w ogóle gdzie jest napisane że go dręczyli może po prostu czasem coś mu powiedzieli, a wy już go uważacie za ofiarę, a jest ofiarą losu która zasługuje na śmierć -------------------------------------------------------------------------------------- Prawo większości i racja po jej stronie a także po stronie siły-to są pogłady współczesnych debilowatych Kingusi wychowanych przez patologię w grupach rówieśniczych....media-w tym net i tv.Debilowatych Kingusi jakie zasiedłają polskie Gimnazja i współtworzą nową moralność i nowe wzorce....tworzą wobec bezradnych a często głupich pedagogów,rodziców i władz......i co tu się dziwić,że ktoś w końcu nie wytrzymuje i płaci za rozmiękczanie takich idiotów-tzw ''fachowcom''-Jasne,że to jest naganne!!!Ale jeszcze gorsze jest gadanie o tym i nie robienie niczego-słusznie ktoś tu zapytał bodaj autorkę-czy sama choć raz stanęła w jego obronie.Nie.Grupa. To wina durnego systemu w jakim brak jest zdecydowania w działaniach gdy grupa nęka jedną osobę.Poza tym to zdaje się prowo:classic_cool:(mam na myśli te jaja i kwas)

Gość kjakkajak
a ja mysle ze tak jak wtedy co sie gimnazjalistka powiesila w szkole, to oprawcy tez powinni wiedziec, ze moze ich spotkac kara ogladalas "CARRIE"-stephena kinga?:P

Gość kjakkajak
doloreska nie jest psychologiem zeby oceniac psychike ofiar przesladowania psychiczego,są od tego mądrzejsi na tej ziemi moja droga, wiec oprocz rozumianego i akceptowanego przeze mnie twojego oburzenia modl sie i DZIĘKUJ przed krzyzem swietym,ze NIE BYLAS NAJSLABSZYM OGNIWEM W KLASIE

Gość rtyuio topoo
Doloreska jestn taką samą durna gimsraczką jak tamci,,,,tylko się mocno w swej głupocie przeliczyli......to jest mocne ostrzeżenie dla wszystkich-szkoły nauczycieli rodziców i takich wałów co się znęcają nad słabszymi-z tego powinno się wyciagnąć wnioski....ale jak mnie czytam takie teksty jak-''nad wieloma wszkołach się znęcają ale prawie nikt nie planuje takiej zemsty za to''i dla debili podobnie myślących miałbym radę by się zastanawiali co kiedy oi komu robią czy to im się opłaci-niestety potem dochodzi do tragedii.

Gość cieszy mnie wyrok sądu
o ile oczywiście to prawda :)

Zło zawsze zostaje ukarane :) Ten chlopak stanie na nogi a oni bede mieli pamiatki na cale zycie :)

Pan Bog nierychliwy ale sprawiedliwy :))))) :classic_cool:))))))

Gość dziewczyna z dobrego domu
Nie ma usprawiedliwienia na dokonanie tak potwornego czynu. Ale widac usprawiedliwione jest to ze chlopak teraz poszedl na leczenie.

Gość fghfgfghfgdfgdfgdfgg
prowo 0/10 jakby takie coś było, chuczały by o tym media a w wyszukiwarce 0 w tv 0

Gość może prowokacja ale pomysł
świetny ;)

Gość ja tez takie kary popieram
:)

Gość hmmmmmmmmmm123
"Wyrok sądu oczywiście nie jest satysfakcjonujący dla rodziny ofiar" Oni nie są ofiarami. Dostali dokładnie to, co sami dawali komuś innemu, tyle, że w postaci fizycznej (a niedługo i psychicznej). Wiecie jaki jest plus tej sytuacji? Oni już nigdy nikogo nie skrzywdzą. Ci natomiast, którzy obecnie czerpią radość z gnębienia słabszych mają świetny dowód na to, jak ich działalność może wpłynąć na ofiarę, jak może wpłynąć na psychikę a potem o tragedię nie trudno (jak widać na załączonym obrazku). Kiedy ktoś spyta tego chłopaka na wózku "stary, dlaczego jesteś niepełnosprawny" on odpowie (może w myślach) "bo taki ze mnie kozak , że znęcałem się nad słabszym".

Gość i dobrze tak skurwielom
Oto jak będzie wyglądało ich życie Dziewczyna oszpecona nigdy nie będzie miała w swoim życiu żadnego faceta Druga również będzie nie będzie chciała z nikim seksu, obie zostaną starymi pannami i nigdy nie założą rodziny. Podobnie tamci panowi, jeden kaleka, drugi zrujnowane jądra, cała czwórka zostanie kompletnie sama... sama :D

Gość hmmmmmmmmmm123
Jednym słowem będą mieli to samo co miałby/będzie mieć ten szykanowany chłopiec. Tyle że oni mają zjebany wygląd i wnętrze, on tylko wnętrze, ale może jeszcze wyjdzie na prostą, czego życzę mu z całego serca

Gość Yattleya
nie popieram tego co zrobil ale....zeby zrobic cos takiego trzeba miec niezle zajechana psychike, czyli neizle musieli sie nad nim znecac, w pwnym sensie dobrze im ze dostali nauczke tylko szkoda ze taka ktora ich zycie zmarnowala zamiast dac sznse na poprawe....ale na swiecie jest (za) duzo zla.....

Gość zrobir bardzo źle aż
brak mi słów.

Gość a nie pomyslales ze moze
nie, nie usprawiedliwia go to jak jest dreczony znaczy ze ciota, to powinien sie wziac za siebie a nie stosowac przemoc, to nierowna walka.... niech siedzi jak najdluzej

Czytalem kiedys ten temat ale sie nie wypowiedzialem, teraz to zrobie :) Uwazam ze jesli ktos jest ponizany na kazdym kroku to jego psychika w koncu nie wytrzyma.... nalezalo im sie to wszystko. Oko za oka, zab za zab... zycie jest brutalne, jak Kuba Boga, tak Bog Kubie.

Gość do niektórych osób potępiający
ch tego biednego chłopca a jakby jakaś zgwałona kobieta ucięła facetowi penisa też byście ją potępiali a sytuacja prawie tak sama:(

Gość do niektórych osób potępiający
Napewno nie raz płakał z tego powodu że ktoś mu dokucza, że musi byc w klasie wśród osób które zrobią sobie radochę z niego:(

Gość ale moze oni robili to tylko
dla zartow a on??? wiecie co on zrobil, uzyl przemocy juz wobec kobiet. Taki chlopak nie zasluguje na miano mezczyzny.

Gość asadsgdgd
Moze on nie mial ochoty na takie zarty!!!!!!!!!!!!!!! 😠 Jesli to prawda to dobrze ze stalo sie tak jak sie stalo, niech teraz wszyscy ktorzy znecaja sie nad slabszymi zobacza doczego sa zdolni ludzie ktorzy zostali skrzywdzenie. 😡

Gość asadsgdgd
A co to??? te dziewczyny jakies bezbronne sa?? potrafily sie znecac nad slabszym to dostaly to na co zaslugiwaly i w sumie kobieta to nie swieta krowa by poniewierala facetem, czasami rownie dobrze kobiecie nalezy sie dostac liscia od mezczyzny. Te laski dostaly o wiele wiecej i bardzo dobrze!

Gość nie ma usprawiedlwienie dla-
takiego buca.

Tak te dziewczyne byly calkowicie bezbronne, kilku zbirow napadlo na nie i na ich kolegow, oni nie potrafili sie obronic a traume beda mieli na cale zycie. A ten buc? co, poszedl do psychiatryka i za kilka miesiecy pewnie wyjdzie i bedzie zyl normalnie.

A w was tez nie wiem skad tyle nienawisci, ten chlopak wyrzadzil krzywde. Tamci pewnie czasami cos mu w zeszycie narysowali, przyczepiali karteczki z napisem idioto, chowali plecak, wrzucali stare zarcie do plecaka, smiali sie z niego i to bylo nic, powinien sie znac na zartach.