Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

PannaNieistotna

Błagam o pomoc !!!:(

Polecane posty

Gość niezyczliwyyyyy
Chcemy zdjęcia :D

Gość dajcie jej spokój
jeśli to wszystko jest rzeczywiście prawdą to nie wywlekajcie i dajcie jej spokój, być może przeżyta trauma tak źle wpłynęła na jej psychike i nie ma z czego się śmiać

Gość Fallen leaves
Gregory...:D to było cudowne, dzieki za te sreeny :D hahahahahahhahahahahahahahahahahahahhaha.

Gość niohuoibn jyufyvb
Gregory ona i tak nie przeprosi dawaj wiecej dla motywacji!!!!!!!!!

Gość huahuahua
Todesbonden Surrender to the Sea Będzie tatuażyk - mangowy aniołek :) - słodki opis algida :D

Gość q3f
dajesz gregory dajeeesz więcej historii o algidzie!

Gość znawca1
ładna talia i nogi, morda tandetna i sztuczna - zakryłbym workiem, jak będą już cycki, dajcie znać

Gość hahahahahhaahhha
ona nie wyglada jak wampirzyca tylko tania dz....... chcialabym zobaczyc ja teraz jak dodala do tych mrocznych ciuszkow tlenione wloski :D gotka jak sie patrzy :D

Gość och anno.........
........a raczej Noxelio:* bardzo kręci mnie twoja lamparcia bluzeczka :* mmmmrrrrrr ten kolor, taki różowy.... widać, że masz bardzo mroczną duszę:* chętnie zlizałbym z twoich ust tę różową szminkę, umówmy się proszę :*** wampir lestat

Gość ciekawe co ona robi że ma taką
mine na zdjęciu :classic_cool:

Gość Fallen leaves
A to mi zarzucała, że mam kiepski styl...ojoj :> różowa landryna z Ciebie, a nie wampir, Anno.

Gość faceci to jednak chamskie łby
Ania wysłała ci osobiste zdjęcia a ty je teraz będziesz po interecie rozsyłał? Zastanów się co robisz i ogarnij się. Ona cie teraz nie przeprosi, bo dzwoniła do mnie i przyrzekam ci, że nie jest w stanie. Zresztą nie ma za co, po prostu dała ci kosza i pogódź się z tym, że nie każda musi być z tobą szczęśliwa. I nie radzę ci wklejać tych zdjęć w całości, dobra rada dla ciebie.

Gość hbjfuldsfukdgjdf
a co juz suka dzwoni i sie skarzy, pewnie wyje i dobrze jej tak. skoro wyslala mi zdjecia z wlasnej woli to moge z nimi robic co chce, a doprowadza do tego sama glupim pierdoleniem i klamaniem jaka to ona nie jest. moze chcialaby byc wampirem albo innym gownem ale nigdy nie bedzie, moze sobie na to tylko w tych swoich bajkach popatrzec. a ty tez musisz byc niezle trzepnieta skoro zadajesz sie znia nie widzisz jaka idiotke z siebie robi????????????????????????????/ ma moj numer telefonu wiec niech sie troche wyslili i zadzwoni z przeprosinami, niech sie suka choc raz w zyciu ukorzy bo pierdolila slodko ze mnie kocha a jednoczesnie jezdzila do brudasa ona patrzy tylko na swoje korzysci, jeden jest mroczny a drugi kupuje !!!!

Gość faceci to jednak chamskie łby
Nie twierdzę że jest idealna i nie bronie jej, ale zaznaczam że przesadzasz juz troche z tym wszystkim. Ona już sporo w zyciu przeszła i nie potrzebuje wrazeń w postaci tych zdjęc, a pisaniem nikomu krzywdy nie robi. Przeciez nikt nie musi tego czytac jak mu przeszkadza jej specyficzność. a to w jaki sposób nazywasz kobiete świadczy o tobie. Twierdzisz, ze jest łatwa a sam z tego co wiem obcałowywałeś ją na pierwszym spotkaniu, wiec sam jestes dziwka. facetów obowiązuja te same normy moralne mój drogi. Skoro byl seks to ty też w nim uczestniczyłeś a więc też jesteś dziwka, proste. Mamy równouprawnienie, ale ty jesteś jeszcze za murzynami chłopcze. Inna sprawa, że prawdopodobie wykorzystałes pewne okoliczności ale pomine to w tym momecie, zreszta na pewno się domyslasz o co mi chodzi i własnie ten fakt czyni cie świnią, narazie.

Gość sebagala
Ty koles tez jestes udany :D seks z algida,gratuluje :D

Gość konieczabawy
to nie będzie już więcej zdjęć?? :(

Gość rapowy wujek
a ty jeszcze nie masz dosc? spierdalaj z tymi bajkami

Gość pytacz0075325
algida a tobie to się manga z rzeczywistościa nie pierdoli??

Gość Azghiel
...Nie pytam o tą powieść... Ja pytam o świat, w którym istniejemy wbrew naszej mrocznej woli. Pewnie zostanę wyśmiany podobnie jak Ty. Ale MY rozumiemy...tak...Wampirzyco. Gardźmy tymi ludzmi tak jak oni wzgardzili NAMI i NASZĄ rasą... .

Gość Fallen leaves
Znowu pokazujesz jak powierzchownie patrzysz na świat ;] na moja wczesniejsza dluzsza wiadomosc juz nie odpowiesz jak widzę ;] Ty zaslugujesz na szacunek? TY na nic nie zaslugujesz bo jesteś zwykłym ścierwem z zaawansowaną schizofrenią. Lub czymś gorszym. I od razu mówię: nie mam nic do ludzi chorych psychicznie, zazwyczaj są ciekawi. Ale Ty nie.

Gość wmrockuzuło
wampirki maja chłodny wzrok i som bladzi????? no w sumie.....a łowcy???? jak wyglądaja lowcy???????!!!!!!:D :D :D

Gość janananananananananna
łowcy to ci z białymi kitlami, polują na Algidę

Gość KWAZAR69
ALGIDA KANAPKI ROBIĆ BO JAK NIE TO WPIERDZIEL

Gość USAgirl
Nie chce mi sie czytac calosci, ale ostatnie zdanie zwalilo mnie z krzesla :D

Gość upadly endżel
a ja mam różową panterke a wy nie a ja mam mroczno w głowie a wy nie a ja mam a wy nie a ja wyjade a wy nie!!!!!!!!11 możecie już zazdrościć ;*******88

Gość my tylko pełzamy
😭

Gość hbjfuldsfukdgjdf
nigdzie z toba nie wyjedzie hehe watpie ze wroci pewnie juz tam poznal inna co ma w glowie poukladane!!!!!!!!! zamkinij juz morde bo wrzuce cos!!!!!!!!