Ewa333333 8 Napisano Grudzień 5, 2013 a ja wczoraj i dziś mam solę smażoną, surówkę z sałaty lodowej, ryż / Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Grudzień 7, 2013 Ogórkowa, ryż z wołowiną, burakami z chrzanem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ewa333333 8 Napisano Grudzień 7, 2013 zupa dyniowa z makaronem / Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Grudzień 10, 2013 wczoraj pomidorowa z ryżem. Myślałam że na dwa dni ale wszytsko zostało pochłonięte. Dzisiaj też jakaś zupa, ale jeszcze nie mam pomysłu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Grudzień 10, 2013 Rosół, polędwiczki z surówką Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Grudzień 10, 2013 jednak krupnik z kaszą pęczak. pycha. na jutro spagetti z pieczonym łososiem, pomidorkami cherry i rukolą. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ewa333333 8 Napisano Grudzień 10, 2013 pieczone ziemniaki, pieczona kiełbasa, surówka z pora / Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Grudzień 10, 2013 pomidorowa z makaronem , ziemniaczki, jajka w sosie pieczarkowym i ogórek kiszony Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Grudzień 11, 2013 Pierogi z serem i bakaliami zupa jarzynowa z brokułem i kalarepą, groszkiem, kiełki do posypania i pietruszką Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Grudzień 11, 2013 zupa brokulowa łazanki z kapustą i pieczarkami i zeszkloną cebulką Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Grudzień 11, 2013 na jutro spagetti bolognese. pewnie zostanie zeżarte w 1 dzień. Już nie mam siły stać przy garach. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Grudzień 12, 2013 zupa ogórkowa z ziemniakami , ziemniaki , pulpety w sosie pomidorowym i ogórek kiszony Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Grudzień 12, 2013 Zupa grzybowa placki ziemniaczane z cukrem i śmietaną tato lubi z solą jego "ziemniaczane frykasy" to plasterki surowego ziemniaka pieczonego na palniku i chleb z ugniecionymi kartoflami z masłem i pieprzem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Grudzień 17, 2013 Ogórkowa, makaron z pulpetami w sosie koperkowym Ewo co robisz w święta?:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość tru tru Napisano Grudzień 17, 2013 Lubię Cię Ewa :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Grudzień 17, 2013 Piernik mmmmmmmm miód mak orzechy rogaliki, marcepan :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ewa333333 8 Napisano Grudzień 18, 2013 co robię? na pewno ze dwa ciasta, piernik i jeszcze jakieś, barszcz, uszka juz zamrożone i śledzie, ale to kupię gotowe - tyle mojego udziału w wigilii wspólnej, dla siebie na drugi, trzeci itd. do niedzieli na pewno udka zrobię, jaja faszerowane, może rybę wezmę z domu, jak dużo zostanie, bo jako jedna z nielicznych lubię karpia / Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Grudzień 18, 2013 lubię barszcz pierogi z kapustą i grzybami śledzie z cebulą , mam kilka słoików ciasto najlepsze kupię po znajomości makowiec, piernik, kawowe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
connie francis 0 Napisano Grudzień 18, 2013 Ewa, czym faszerujesz jajka? Masz coś ekstra, czy lecisz raczej klasykiem? Ja też lubię karpia ale w Wigilię mogę zapomnieć, bo jestem jedyna z naszego 10osobowego towarzystwa ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ewa333333 8 Napisano Grudzień 19, 2013 jajka zwykle prosto - cebulka lub/i pieczarki lub/i zielone lub/i ryba wędzona lub/i ogórki kiszone itp - co tam mam w lodówce Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
connie francis 0 Napisano Grudzień 19, 2013 O, z rybą wędzoną nigdy nie robiłam! Dzięki za inspirację ;) Dziś na obiad bogracz z bagietką. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Grudzień 19, 2013 grzybowa, ryż z jabłkami i cynamonem oraz śmietaną Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ewa333333 8 Napisano Grudzień 19, 2013 dzis duszone plastry szynki, ziemniaki, surówka z kiszonej kapusty Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Grudzień 19, 2013 zupa serowa , kotlet z piersi kurczaka , ziemniaki puree i sałata ze śmietaną Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Grudzień 21, 2013 kapuśniak, klopsy z indyka, ziemniaki i buraczki nóżki kurczaka na ostro jutro zupa na skrzydełkach, warzywach, z kluskami na rosole z pietruszką i marchewką Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Grudzień 26, 2013 barszcz, pierogi, ryba po grecku, galaretka drobiowa, karp , śledź z cytryną, sałatka jarzynowa, ciastka z orzechami, cynamonem miodownik, sernik, makowiec, kompot , wino grzane wczoraj wieczór miły i piękny zdowia! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Ewo dużo zdrowia Napisano Grudzień 31, 2013 i szczęścia w Nowym Roku Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ewa333333 8 Napisano Styczeń 1, 2014 dziękuję bardzo i wzajemnie, życzę szczęścia, radośc*****eniędzy, ale przede wszystkim zdrowia :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ewa333333 8 Napisano Styczeń 2, 2014 dynia nadziewana mielonym mięsem z cebulką i ziołami dynia była makaronowa na koniec zapieczona z żółtym serkiem pychotka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Styczeń 2, 2014 Ewa , przeciez Ty jestes niewierzaca wiec dlaczego tak sie szykowalas na BN. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach