Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Hel_cia

Mężczyźni z Marsa, Kobiety z Wenus.

Polecane posty

A ja dzisiaj cały dzień zabiegana :P w ogóle jakiś szalony tydzień mam zero spokoju, a myślałam że po sesji odetchnę w domu :P Wczoraj byłam na sankach, ale sąsiedzi mieli ubaw po pachy, a wstyd dla dzieciaków, że musiałyśmy pokazać dzieciakom jak się spędza takie słoneczne i mroźne popołudnia :P Śmiechu co nie miara ale fajnie tak wrócić do dzieciństwa zero trosk :D A dzisiaj z chrześniakiem chwile pobiegałam po śniegu mały bynajmniej szybko zaśnie o ile to możliwe :P

Helcia na sankach?? ale fajowoooo no ja jeszcze troche musze poczekac i mojego małego gada bede sankować ;)

Tych dzieciaków z mojej rodzinki to trochę mam jedni na razie za mali tylko mój Chrześniak może :D haha Twój mały może sobie też upoluje jakąś dobrą ciocie jak mój chrześniak co będzie z nim na sanki chodzić :P Chociaż na sankach to byłyśmy tylko z kuzynką we dwie, no ale się pośmiałyśmy wyszłyśmy z wprawy trochę :D Znaczy lepiej brzmi, słaba kondycja :D

Oglądałyscie szpilki na giewoncie:p tez to oglądam kocham góry:D tylko jeszcze nigdy w zakopanem nie bylam:( buuu... iri faktycznie zgubiłam,,m'' zabrzmiało zerznac do szpiku kosci:D hahaha Michaś dziekuje za odpowiedz:) juz nie bede zadawac pytan bo juz 30 mnie nie lubi:P helcia sanki:) dawno nie bylam na sankach:P kiedys z paczka z podstawowki ukradlismy dentke sasiadowi i poszlismy w góry ale byla frajda i smiechu wszyscy do tej dentki wpakowalismy :D to byly czasy! Na uczelni mam jazde, na magisterce uruchomili podyplomowke jednoczensie, denny kierunek bo ten sam co mam na magisterce wiec nie interesowalo mnie ale trzeba dodatkowo placic 80 zl miesiecznie, dowiaduje sie od kolezanek i kolegow ktorzy sie zapisali i jaja sa takie ze na nowy semestr zmienili warunki zdawania egzaminu , czesc pisze test a drudzy prace dyplomowa i sie wsciekli:) dlaczego nie jednoczesnie prace dyplomowa i teraz pisza pismo do rektora:P z kolei podrozaly oplaty w uczelnich tak zeruja na naszych pieniadzach ze dzieki bogu ze jeszcze 4 miechy i wsio co za porabany kraj! yo juz na studiach korupcja:)

Ok mam dowcip, trochę długi ale prosze się nie zniechęcać :) Przychodzi Jaś do burdelu. W jednej ręce trzyma skarbonkę z pieniędzmi, w drugiej- rozjechaną żabę. -Dzien dobry, chciałbym zamówić dziwkę, najlepiej taką z HIV'em. Macie tutaj taką? - Tak chłopcze...mamy, ale po co ci taka?? -yyy..ale niech mi pani powie, czy gdybym ja uprawiał seks bez zabezpieczeń z tą panią, to zaraziłbym sie od niej? - Tak chłopcze, jest n.duże prawdopodobieństwo - Aha, a skoro ja będe miał tego HIV'a to moja opiekunka, która przychodzi codziennie i mnie molestuje- tez się zarazi?? -Tak, zarazi się na pewno! - Aha, a jesli ta opiekunka sie zarazi, a później ona z moim tatą pójdzie do pokoju i tam będą robić to co robią codziennie...to tata też się zarazi???? - Jasiu, tatuś też...zarazi się - Aha, a kiedy tatuś będzie to robił z moją mamą, to mama tez się zarazi tym HIV'em? - No zarazi się! - Aha, a kiedy mama będzie chora i będzie bzykac się z tym śmieciarzem , który zabiera od nas śmieci co tydzień...to on też zachoruje? - oczywiście Jasiu! - No właśnie, o tego skurwysyna mi chodzi! wczoraj mi żabę rozjechał! :D A ja na wolnym, sprzątam i szukam inspiracji, jak pomalować mój pokój, tzn.jaki kolor i już przeszłam przez zielenie, fiolety i nadal nic nie wiem :classic_cool: buziaki Michaś- a to piwko..nooo ja oczywiście z sokiem :P A kiedy? dogadamy się :D

Hej zgrajo!!:) impri pytać zawsze możesz. nie obiecuję, że odpowiem na każde pytanie;) irri no tak mi się napisało o tej "niby rodzinie".. Długi temat i troszkę skomplikowany:) 30.. Nobel za stopkę..;);) 4... specjalnie zostawiłem na koniec odpowiedź dla Ciebie...;) Ja też mam wizję remontu u siebie... Na pewno "strzelam" sobie kominek;) I na pewno jedna (może trzy) ściany robię na najsurowszy z możliwych sposobów, czyli coś w temacie surowej cegły z ciemnymi, drewnianymi półkami... Odwidziała mi się już pomarańcz, zieleń i jasna sosna..;) na łazienkę nie mam pomysłu;( Za dużo tego w sklepach!!:D:D:D:D I kuchnię wypadałoby zrobić, ale tu na razie nie mam żadnych opcji..:)

w temacie wanny mam coś upatrzonego już od dawna..nie narożną, ale całkiem sympatyczną;) I można ją super zabudować!!;)

a co do małpek... niektóre "łapią" (nie za gałąź;) ) o co chodzi...;):P

ja bym am pokazała fajna wanne :D ale nie moge ...bo w niej siedze na zdjęciu ...więc Wam nie pokaże :P

Czwóka moze byc i ładny pomarańcz, a moze beż i brąz? albo miodowy lub oliwka? :)

Ulala...Iri, boska wanna mm a te kwiaty rozkosz od samego patrzenia! 30- Ty tutaj nie każ mi napisac czy rozumiem o co z tymi małpami chodzi ! :P :classic_cool: Michaś...no wiesz, ja to chciałabym sobie to i tamto zmienić w pokoju , ale niestety, w ryzach trzymają mnie finanse. No chyba że w Turcji będzie się działo to samo co w Egipcie i Libii....to poszaleję bardziej, bo gdyby tam się sytuacja zaogniła, to raczej zrezygnuję z wyjazdu. Pozostanie mi Budapeszt :) Co do wanny to hm...ach te topmodelki, już na prawdziwe kobiety nie patrzycie tylko topmodelki albo celebrytki. Uważacie, że taka Kasia, Ania czy Jola prezentowałaby się gorzej w takiej wannie? ech chłopakiiiii Iri..no ja już wszystkie kolory przeszłam.choć myslałam, o połączeniu farby i wzorzystej tapety, a może fototapeta hmm Ale dla moich czarno-białych plakatów i rysunków, potrzebuję żywszego tła. Wiecie jaka jest różnica pomiędzy Małyszem a Gołotą? Małysz dłużej utrzymuje się w powietrzu niż Gołota na ringu ;) miłego dnia, buzialki

kto powiedział, że "taka Kasia, Ania czy Jola " nie mogą być tapl madl? :D tu chodzi raczej o miejsce w wannie. zresztą to sprawa michała kogo on do tej wanny zaprosi i z kim będzie się pluskał.

Hahahahahahaha... Dla mnie będzie celebrytką i topmodelką ta, której dam miejsce w tej wannie;) ? I nieistotne jak będzie miała na imię.;) Ta od iri też jest niezła. Ale taką musiałbym w dużym pokoju wstawić...;)

No to Michasiu, szukaj ten swojej TapMadl ;) tylko, żeby ładnie komponowała się z Twoim nowy wystrojem w mieszkaniu :) Ja zaraz idę spać, na forum pustki, wszyscy śpicie już chyba :) buziaki dobranoc 😴

Ale dzisiaj cisza cały dzień... Co z Wami, zgrajo?? 4... Tapmadl musi się sama znaleźć;) Jak będę szukał, to będzie znaczyło, że w desperację popadam. A wtedy łatwo będzie, zamiast do swojej nowej wanny, włożyć rękę w nocnik jakiś...:P:P:P

Aha i nie licz na to, że w Turcji się zamiesza... Za duże mają aspiracje, żeby sobie na to pozwolić. Zresztą, to w końcu Europejski kraj...;)

Hmm..a już myślałam że będę te 2 tys.do przodu :( no cóż, pojadę :D Cisza dzisiaj , kobiety z mężami, chłopakami, kochankami....kurcze, może kochanka sobie znajdę :classic_cool: A poza tym dzisiaj pichciłam po poludniu, więc nudy nie było :)