Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość prawiczy i bezrobotny

Straciłem prawictwo ale w Simsach..to jedyne miejsce w ktorym mam normalne zycie

Polecane posty

mam ale wszyscy w innych miastach , pozatym ostatnio widzielismy sie na pogrzebie z 10 lat temu ,zadnych kontaktow nie utrzymujemy :) chyba znow zaloze konto na fotce - najwyzej przejade sie trzeci raz ;)

autor to chyba myśli, że pójdzie na studia i nagle zabłyśnie zdarzy się cud, nawet jeśli do tej pory świat realny go odrzucał na studiach to przede wszystkim trzeba umieć się integrować z ludźmi jak się odstaje to ma się problem a poradzenie sobie na prawie z przeszłością popychla to nie wiem czy jest możliwe, potem znowu założy temat zawaliłem studia przegrałem życie na prawie to raczej są udani ludzie a nie tacy którzy mają świadomość, że normalnego życia mieć nie będą

1 spotkanie : pogadalismy ponad godzine , potem podziekowalem za spotkanie -dostalem smsa zwrotnego , ja rowniez dziekuje ,ale nie jestes w moim typie sory , mowilam zebys przyslal swoje zdjecie , nie tracilibysmy czasu :O wyslalem jej swoją fotke,ale pewnie cos sie jej popieprzylo albo mnie z kims pomylila, to nie byla randka ,ale normalne spotkanie , bo zarowno ja jak i ona szukalismy kogos do zwyklej znajomosci ,ale widac nie pasowalem do jej wizji :D 2 spotkanie : dala mi do zrozumienia ,ze szuka ''kozaka i szpanera'' potem zresztą sprawdzilem jej znajomych na nk ,specjalnie konto zalozylem - i w wiekszosci to byli ''sterdyowi koledzy'' pozniej dalem sobie spokoj , gadalem z wieloma osobami ale zawsze wykręcalem sie od spotkania ,albo zmienialem nr gg :P

Gość esse sese eses
i po dwóch spotkaniach sie zraziles ?:) ja mam konto na sympatii od dwoch lat ,kilkadziesiąt spotkan , uslyszalam rozne niemile slowa na swoj temat i jakos sie trzymam :)

dwa spotkania? Tylko dwa... Ja nigdy nie miałam problemu z nawiązywaniem znajomości. Może dlatego nie wiem już co ci napisać. Próbuj dalej aż w końcu trafisz na kogoś kto cie zaakceptuje takiego jakim jesteś.

Nigdy nie grałem w Simsy. Ciekawe to chociaż? Można atakować domy innych?

Gość Jaccccek
Simsy są do dupy, jedynie fajnie się tam buduje dom i zabija ludzi (np. w basenie).

mozesz podpalić chałupe :classic_cool: ja spalilem 4 rodziny :] Teraz przerzucilem się na ''Bully'' o łobuzie ktory trafia do szkoly z internatem i musi walczyc o przetrwanie :D cos dla mnie

Czyli badziew. Teraz nie robią juz takich gier jak kiedyś. Gdzie są gry na poziomie Heroes III czy Rome Total War?

Gość 3qsv
Lepsza Mafia II niż GTA IV.

mam dom z basenem , pokój z dzielami sztuki , 100 tys na koncie , zone i dwie kochanki :D wiecej nie potrzebuje , chyba ze mi odlączą prąd :D

Co to znaczy "normalne" ? Normalne życie to nędza, choroby i śmierć. Tak bardzo ci tego brakuje?

Gość do nika
Polecam Kozacy Europejskie Boje ,stare ale jare :D

chce byc towarzyski i rozrywkowy :] nie chce jak reszta prawiczkow miec zony i tym bardziej dziewicy :D