Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość załammmmmanna

męza zamkneli na 48h a ja w domu z dzieckiem placze...

Polecane posty

Gość do taajasne
k**wa, cos sie laski uczepila?co to ona kogos pobila? szmata z ciebie niezla mamusiu za dyche...zajmij sie swoim bachorem z niezlego kurestwa przyganial kociol garnkowi co??? lepsza nie jestes szmato wiec trzymaj morde bo jak widze twoje brednie to mnie szlag trafia:O

Gość do taajasne
k**wa, cos sie laski uczepila?co to ona kogos pobila? szmata z ciebie niezla mamusiu za dyche...zajmij sie swoim bachorem z niezlego kurestwa przyganial kociol garnkowi co??? lepsza nie jestes szmato wiec trzymaj morde bo jak widze twoje brednie to mnie szlag trafia:O

Gość do taajasne

Gość załammmmmannaa
ja naprawde psychicznie nie wytrzymuje!!!!! mam dosc dziecka, teraz mala placze caly dzien nawet teraz, a ja mam juz gdzies, niech lezy w lozeczku ..... mam dosc, nikt mi nie chce pomoc...chce ją oddac, po co jej ojciec w wiezieniu i matka co nie ma pieniedzy!!? niech trafi do leprszej rodziny!

Gość załammmmmannaa
lepiej jak oddam to biedne dziecko jakiejs rodzinie co ma normalnie... bedzie miala normalnego ojca, normalną mamę.... a nie taką bezradną jak ja.... po co jej tak... niech ma dobrze... niech ma lepiej niz ja.... (placze )

Gość załammmmmannaa
napisalam do mojej matki smsa: ty mi do pracy pojsc nie dasz, sama tez nie pojdziesz, więc po co piszesz:" poradzimy sobie same , damy rade, " przeciez dziecko kosztuje.... jedzenie, oplaty..... mam dosc tej małej, ona dzis krzyczy cały dzien, jeszcze gdyby nie ten problem z męzem bym jej placz ograrnęła a teraz nie potrafie, bo sama placze, nie chce mi sie życ.... nie wiem co ja zrobie......

Gość załammmmmannaa
jak myslicie? zamkną go na rok czy dwa?czy wypuszczą po tych 48h?

Gość zalamannnnnaaa
Wlasnie dzwonili z komisariatu..Nie wypuszcza go po 48 h :( Co ja teraz zrobie ,nie bede miala za co zyc..Ponoc maja go przewiezc do aresztu za pobicie jakiegos dilera ..

Gość zalamannnnnaaa
I z kim ja bede teraz sex uprawiac ? Jedynie ze sponsorem ,bo kto mnie z bachorem wezmie bez kasy ?

Gość załammmmmannaa
zadzwonilam do przyjaciela mojego męza, powiedzial ze zadzwonil teraz do swojego adwokata(tez przyjaciela) ktory ratuje ludzi z najgorszych opresji.... mają po mnie przyjechac jutro, a ja zostawie dzieckoz mammą i pojedziemy na komisariat i tren mecenas bedzie z nimi gada, podpisze sie jakies pelnomocnictwo i dowiemy sie co i jak..... bedzie wtedy wiadomo kiedy on wyjdzie i czy wyjdzie, czy bedzie rozprawa itd......

Gość eeeeeeewka
jak myslicie: czy on wyjdzie po tych 48h? czy moze sancja jakies dluzsze aresztowanie? a moze na dluzej zamykają za gorsze rzeczy>?

Gość i co? wiesz już coś?
up

Gość nbcvmngjgj
Z tego co piszesz to przypominasz mi dziewczyne, ktora kiedys juz tu pisala i pisala..... raczej jestem pewna, ze jestes ta dziewczyna od partycara .... Ty wiesz o co chodzi

Ooo, dawno cię nie było! Mam dla ciebie propozycje: Po pierwsze zaczernij się i załóż sobie jakiś fajny nick typu żona ochroniarza bolka, czy coś podobnego, wtedy nikt się nie podszyje. Po drugie załóż nowy temat np pod tytułem Moje życie z ochroniarzem Po trzecie najlepiej załóż bloga, może jeszcze zarobisz na swojej bujnej wyobraźni, daj linka na Kafe, na pewno będziemy czytać. Nieźle ci idzie, ale musisz popracować nad szczegółami, bo jest tu wiele dociekliwych osób, które mają czas i łatwo wyłapują nieścisłości, więc musisz się bardziej postarać. Wszyscy pamiętamy gorzkie żale, że mąż woli kolegów, nie lubi świąt i sylwestra wolał spędzić w pracy niż z tobą, więc teraz opowieści o kochającym mężu są nieco niewiarygodne, jak również kolejne topiki na ten sam temat zakładane o różnych porach na uczuciowym... Musisz być bardziej konsekwentna, żebyś nie wychodziła na wariatkę, wtedy na pewno będziemy czytać z zapartym tchem.

Gość a co to jest ta
falea :D

Gość aleksandraphl
cou ciebie zalammmmanna, twoj juz wyszedl?

Gość gsetab
"a swoją drogą za bójkę na 48 nie zamykają " zamykaja:)

Gość zkklsjsnjhj
i jak juz sie wyjasnilo???

Gość Pewnie wyszedl
I robia 2 dzieciaka...:D