Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość marcelll

Nie spodziewałem się, że znalezienie dziewczyny może być takie trudne

Polecane posty

Gość Makrela w sosie własnym
ja tez jestem z ulicy, znam ten klimat, nie przekrecisz przekreta

Gość marcelll
Czlowiek_z_bliznami, nie przejmuj się nim. Pełno jest takich i jakbyś każdym sobie zawracał głowę, to zwariować można. :)

no ja też nie marcello:) nie moje klimaty. tak na prawde to nie nawidze jeździć na jakieś wiejskie dyskoteki ale jak mówie o tym w szkole to patrza na mnie jak na kosmitkę. to grzech nie lubić dyskotek, i tej całej wiochy??

Też nie lubię i nie lubiłem dyskotek. Przy muzyce elektronicznej nie umiem się bawić. Chciałbym wrócić do czasów kiedy w dyskotekach grali heavy metal, hard, glam, blues rocka itp :)

Gość (nie)normalna
Czlowiek_z_bliznami lubię Cię. Mądrze piszesz :D

Gość marcelll
Raczej tak. Nie ważne, gdzie się uczysz, czy w szkole średniej, czy studiujesz, to imprezowanie zawsze będzie tematem nr 1. U tych największych imprezowiczów, to rzecz bez której się nie obejdzie, ci mniej wprawienie starają się do nich upodobnić i udowodnić, że też potrafią zabalować. Najbardziej mnie śmieszą opowieści, kto ile wypił i który poznał najwięcej dziewczyn. Wystarczy, że byłem parę razy i się przekonałem. Nawet zdołałem poznać parę dziewczyn i zatańczyć i wiem, że tam nie jest moje miejsce. Mogę liczyć na poznanie dziewczyny w szkole, w mieście... ale co jest z kolei bardzo często trudno przychodzi. :)

Gość marcelll
Czlowiek_z_bliznami, są takie lokale. :)

Gość marcelll
Sory za błędy. Piszę jak analfabeta, ale nieco zmęczony jestem. :)

Gość marcelll
Czlowiek_z_bliznami, to najlepiej się udać tam, gdy jest koncert. Tylko wtedy jest ciasno, gorąco i niekiedy boleśnie. :)

myśle że dyskoteka to nie jest miejsce na poznanie kogoś na całe życie ale na jeden raz. ucześ się w lo, to znaczy chodze do lo bo uczyć to raczej się nie uczę. no ale imprezy to temat nr 1, i czesto słysze jakieś wyrzuty że nie mam chłopaka. a ty ile miałeś dziewczyn??

Gość marcelll
Można powiedzieć, że 2. Ale krótko. A Ty chłopaków? :) Czlowiek_z_bliznami, fakt, mało jest konkretnych. Jednak czasem się zdarzają.

miałam 4 chłopaków. z żadnym nie byłam z miłości:) kurde ide zaraz chyba spać. może chcesz o coś jeszce spytać??

Gość marcelll
Chyba nie. Chcę tylko życzyć Ci, żebyś znalazła kiedyś kogoś, z kim będziesz dla czystej miłości i tyle. :) Też idę spać. Miłych snów.

też Ci tego życzę i dziękuje bardzo:) wejdę jutro może jeszcze "trafimy na siebie:)". dobranoc:)

Gość marcelll
Ok, też zajrzę.

Gość marcelll
Radek ;)

osoba o nicku czlowiek z blizna to typowy nastoletni debil. niezrownowazony, podniecajacy sie wlasnymi wypocinami. narysuj mu w zeszycie kreske a zwali sobie gruche

Gość xiquilla
A ja powiem tak wcale nie jet ciezko ja nie szukalam i znalazlam i moze z wygladu moj men nie jet przesliczny ale ma wiele cech ktore to naprawiaja i zaakceptowalam go takim jaki jet czuje sie przy niem bardzo dobrze i szczesliwa! i tez myslalam ze juz nikogo nie znajde!!! i naprawde ciezko mi bylo poznac jakiego kolwiek mezczyzny bo strasznie wiele przykrosci przeszlam w poprzednim zwiazku

Gość marcelll
Jesteś Kingo może? :) Albo o której będziesz?

Gość marcelll
No to sobie pogadaliśmy. Szkoda... :)

mam podobną sytuację 20 tuż tuż a ja sama:P i ciężko kogoś poznać tym bardziej w mojej małej mieścinie gdzie wiekszość facetów to dresiarze, zielarze, wciągacze "białego" albo wielbiciele taniego wina. Katastrofa. Ale cóż są i plusy bycia singlem:)