Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Zdesperowana Domowa Żona

mam ochote na wino!

Polecane posty

zdesperowana nie,nie,w sensie pozytywnym ofkors,ktos polaczyl moj temat o meteorytach z tematem o dzieciach i juz nagle wszyscy wiedzieli,kim jetem,jak mam na imie i ile mam dzieci :D

Gość khomatia
no wlasnie bida...ostatnio byli znajomi z polski(jestem w UK) i wtedy wszystkie zapasy poszly, nawet wino wymieszane z cordialem ktore stalo juz ponad 6mc...;)

kuffa mam wrazenie,ze sie ociagam z tym piciem,ale jak wypije to,co mam i to,co zostalo w butelce to nie wiem jak ja sie jutro na urdzinach szwagierki pojawie :D

kisiel --> to i tak niezle bo mnie znalezli po imieniu i nazwisku na nk, czaisz to? pewnie sporo pracy w to wlozono no ale co mi tam haha. kupa smiechu. tez udzielam sie na topiku ciazowym na innym nicku i tez ktos powiazal spytnie fakty. no ale jak ludzi to kreci bo swojego zycia nie maja to prosze bardzo, na zdrowie i macie moje blogoslawienstwo :)

Gość khomatia
haha widze ze sobie proadziles tymi nickiem:) Oj wpadlabym...potrzebuje jakies dobrej dawki!

Gość khomatia
Kurka macie racje...toz to skandal, zeby nawet kropelki nie bylo! ech moze sprawde zeby sie upewnic...moze cos tam jest?

Gość dobryyyyyy :)
Żonka weszłam w linka który podałaś i albo pijana jestem albo nie wiem o co chodzi :p No ale nie siedzę tutaj 24 na dobę i nie wiem kto skąd ma męża, ile dzieci, jakie znaki szczególne jak inni na kafe, którym się nudzi i prowadzą śledztwo, żeby kogoś zgnoić :o

Gość khomatia
manchester:)

zdesperowana ja mysle,ze my raczej do domu wrocimy,mam nadzieje,ze z dzieckiem :P khoma szukaj szukaj,ja kiedys na fazie fajkowaj caly dom przeszukalam w nadziei,ze znajde tego schowanego kiedys papierosa,ale no way :D nie znalazlam :P

Gość khomatia
oj faze fajkowa to znam! ja mam jeszcze gorzej bo pale rollies...jak mi zabraknie papierka to zadna torebka przede mna nie ucieknie!;)

Hahaha jak ja wyrzuciłam fajki bo postanowiłam skończyć z paleniem to jak już mnie tak smażyło to byłam pewna, że w kuchni gdzieś miałam niedopalone pół fajki! :D No ale też nie znalazłam :D

khoma nie ma nic gorszego niz alko i faza na faje,ktorej NIE MA! tragedia :O ale az sama jestem z siebie dumna,ze sacze juz od 20 i ciagle nie wyszlam palic (ale u mnie ciagle snieg:P )

e tam alkolubna, to tak przy sobocie:) ludzie tutaj zarzucaja mi, ze nie mam zycia poza kafe, ale co ja zrobie ze moj facet siedzi w pracy kuzwa tyle a ja dziecko w domu i udupiona, i tak cudem pracuje bo tesciowa wezmie z laska wnuczka raz na jakis czas.

Dobra dziewczyny ja idę spać bo mi już w głowie szumi i znowu mam ochotę na coś do jedzenia :p Więc trzymajcie się i Dobrej nocy ;) 🖐️

Gość khomatia
filterki sa najgorsze, bo ona zawsze gdzies sie znajda..a to w kanapie, w dziurze w torebce...a przez to szukanie, to jak juz w koncy znajdziesz tego filterka i zapalisz to zaraz potrzebujesz nastepnego;)

zdesperowana ciesz sie,ze masz tesciowa,moja na szczescie mieszka w PL,ale maly zaczal chodzic do przedszkola od 7 lutego wiec mam spokoj,moge zajac sie soba przez ten mieisac,o 28 marca wracam do szkoly :P

zdesperowana ja wiem,ze u Ciebie jeszcze wczesnie ale wez pod uwage,ze niektorzy musza rano wstac :D tak wiec ja dopijam reszteczke i sie zegnam na dzis :D