Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Zdesperowana Domowa Żona

mam ochote na wino!

Polecane posty

Gość khomatia
z tym paleniem to kady ma swoje zdesperowane grzeski...Moj partner kiedys, kiedy zabraklo nam papierkow usilowal usunac srebeko z papierka do gumy do rzucia i to wykorzystac do zwijania...nie wyszlo;-P

zdesperowana 27 lat,8 lat na emigracji,10 z tym samym facetem,4 lata po slubie,dziecko 20m i rozmiar buta 40 ( a tzytzkow 80D) :D dobranoc :D

Gość khomatia
dobranoc kisielku:)

Gość khomatia
jasne:) moja herbatka jeszcze ciepla:)))

Gość khomatia
o te cycki to ja tez jestem zadrosna....to tak po ciazy zostalo, czy ogolnie tak cie bog poblogoslawil???;)

zdesperowana nie Ty jedna zazdrosciz ::D posiedzialabym ale musze byc piekna na jutro (inaczej szwagier lekarz znowu bedzie sie pytal czy przypadkiem chora nie jestem :P )

Gość khomatia
ale kto mowi ze ja porzadna jestem???;P

khoma po ciazy zostaly :P teraz cwicze i generalnie zrzucam kilogramy po ciazy i tzytzki poki co sie trzymaja ale z dooopy schodzi :D pa :)

Gość khomatia
spoko jeszcze troche na angielskim zmywaku i sobie strzele taaaaaaaaaaaaaakie cyce:PPP

Gość khomatia
nie no...ty naprawde tutaj chces ogien wprowadzic! jeszcze ci z tylka schodzi przy odchudzaniu a nie z cyckow...ty musisz miec jakies uklady u gory!

Gość khomatia
nie, to bylam ja;) co ja bede wyprowadac ludzi w polsce z wizji jak to nam zle i niedobrze na emigracji i jak to my nic innego nie robimy oprocz tych zmywakow. Jak im sie z tym lepiej zyje to niech tak zostanie:)

Gość khomatia
Ja wiem, ja juz przez rozne fazy przechodzilam w UK:) Ja jestem kobieta pracujaca, zadnej pracy sie nie boje:D

Gość khomatia
ponad 6 lat. Nie pije bo akurat nie mam:(((przez was nabralam ochote na winko:) a o co chodzi z tym drugim tematem? Co oni tak na ciebie skacza?

ja naprawde nie wiem, prowadze wlasciwie nudne zycie, dziecko, praca, facet, dom, uzalenienie od neta. ludzie po prostu nie maja sie kogo czepiac, a ja w grunice rzeczy serdeczna jestem osoba (serceczny umiech :)

Gość khomatia
wiesz co...ja po tych wszystkich przeprowadzkach i roznych przygodach tez prowadze teraz nudne zycie...Tak naprawde ciezko jest poznawac ludzi w UK...wszyscy sie rozjezdzaja, co kogos poznasz to albo ty sie przeprowadzasz, albo oni jada gdzies dalej....

Gość khomatia
boze...jakie 6...sorrry ponad 5 lat! przyjechalam w lipcu 2005

Gość khomatia
a zaprasamy:)))