Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Zdesperowana Domowa Żona

mam ochote na wino!

Polecane posty

Ja kiedyś jarałam baaardzo dużo, w ciąży przestałam, później jakoś też mnie już nie ciągnęło... teraz to tak raz na jakiś czas ale w sumie mój mi nic specjalnie nie mówi. Ja pierwszy raz po przerwie zapaliłam to krzywo trochę patrzył no ale co może :P Oj jak impreza jakaś to jaram fajkę za fajką :P

a o fajki?/? ja kupiłam sobie cieniutkie :-) mój się smieje, że jedynie nabawie się przez nie żylakow za uszami ;-) ;-)

Hehehe ja paliłam kiedyś czerwone a teraz tylko lajty bo inaczej mnie muli... o jezuuuu a wszelkich mentoli to nie mogę przeboleć nawet jak ktoś obok mnie pali, nie wiem czemu ale jakiś odruch wymiotny mam na mentole :O

Ja pije chyba z 5 drinka po kryjomu dzisiaj, dobrze, że impreza była to mogę sobie zaszalec z ilością. Nikt dziś nic nie wyczuje ;-)

Mój też nie palący, chociaż próbował kiedyś. Trawkę jako nastolatkowie to razem popalaliśmy :P U niego na tym kończy się przygoda z "narkotykami" u mnie było troszkę więcej :(

zdesperowana ??????????? co to za komplikacja????? ja sto lat za murzynami chyba ;-)

Gość Hahjahahahahahah
Dobranoc ... papapapa śpijcie dodrze:)

bo to jest tak. Im więcej pijesz tym mniej spac się chce;-) nie chce wspominać o jutrzejszym ranku bo już teraz boli bardzo.

to jest tak ze im wiecej piszesz to tym wiecej ci sie rece trzesa,a im wiecej ci sie rece trzesa tym wiecej wylewasz, a im wiecej wylewasz tym mniej pijesz wiec w ogolnym rozrachunku im wiecej pijesz tym mniej pijesz,

Nie to leciało troszkę inaczej:-) ale sądząc po sobie teraz to im więcej pijąc tym gorzej trafiam w litery ;-) ja spadam. Powodzenia w czekaniu, na pewno będzie miło,

kisiel --> mnie bolala glowa a zapomnialam calkiem o obiedzie u tescia! i jeszcze tyle zarcia bylo a ja ledwo moglam cokolwiek ruszyc z tego stolu haha. a potem piwo u znajomych i w domu dopiero po polnocy sie zjawilismy. a dzisiaj jakos z rana spac nie moge. zaraz wyjezdzamy sobie odpoczac na kilka dni nad oceanem :)

co do wina w temacie...ja mam kolo siebie butelke czerownego mocnego wina...i dola. i choc nigdy wczesniej tak nie postapilam mam ochote sie dzis..teraz upic..mam dosc..:((