Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość daria_________

Przeżyłam szok -czy to zjawa??

Polecane posty

Gość daria_________
o moje cycki naprawde nie ma co sie martwic :)

Gość daria_________
sram mordą i odrazu łykam :(

Gość ja mam to co ty
I jeszcze przysięgasz na całą rodzinę :O ile Ty masz lat dziecko co? naoglądałaś się Paranormal Activity czy jak?.Nie wkręcaj sobie jazdy,normalna babcia.Mój dziadek z Alzheimerem też się wybierał na takie wycieczki wzdłuż lasu...

Gość prrawdziwaowieczkabozza
A idę stąd - mam swoje życie. Pa!

Gość Ciekawe.....
Babinka faktycznie wyglada jak z Rosji...

fantastycznie podszywie! To przynajmniej na papierze toaletowym oszczedzasz :) a w dzisiejszej dobie kryzysu, to duzy plus :)

ta prawdziwaowieczkaboza już te posty dziś wklejała w innym topiku, o tych arabach a topik nie dotyczył zjawisk paranormalnych zaraz znajdę ten topik

Gość daria ej...___
A co do tego grafika czy jak mu tam. Skoro jesteś takim specem, to udowodnij to, że w zdjęciu było grzebane.. Bo ja tego nie widzę.

Gość ty grafiku za dyche
żeby dorobić na zdjęciu dziadka nie trzeba być grafikiem, to chyba oczywiste i mozna dobrać rozdzielczość odpowiednią do reszty obrazu :O

Gość ja mam to co ty
Widzisz żebym zdania nie miała? znasz moje zdanie i wielu innych forumowiczów, ale nikogo nie słuchasz i święcie wierzysz w jakiś zjawy :O wiesz że duchy tak nie wychodzą na zdjęciach? wiesz co to ektoplazma?

To ja tez poprosze o tego dziadka :) niech nam udowodni, ze taki spec z niego :)

Ale duza część forumowiczów przyznaje autorce racje i ja bym powiedział, ze jest pół na pół..

Gość daria_________
ile mam lat to moja sprawa bylam bardzo wystraszona i chcialam zeby mi tu uwierzyli . Wez nie czepiaj sie tego co pisalam rano bo bylam tak zestresowana ze szok . Daj juz spokoj spieprzaj stad jak masz problem.

Gość zawodowy grafik
ty grafiku za dyche żeby dorobić na zdjęciu dziadka nie trzeba być grafikiem, to chyba oczywiste i mozna dobrać rozdzielczość odpowiednią do reszty obrazu taa mozna dobrac rozdzielczosc ale tu nie jest dobrana zreszta powiekszcie to sobie i widac jak byk ze babcia wklejona nieumiejtnie .

Gość ty grafiku za dyche
z niego grafik jak ze mnie chińska cesarzowa, piksele wcale nie świadczą o tym że zdjęcie było przerabiane, a wstawić postać to może każdy kto choć troche próbował obróbki zdjęć w jakimkoleiwk programie

Gość daria_________
slucham ? to wklej dziadka tak zeby wygladal jak ta babka , a przeleje ci 2 stowy na konto :) bo pleciesz trzy po trzy :) czekam!!!!!!!!

Gość ja mam to co ty
Daria Ty się ogarnij dziecino bo skończysz w domu bez klamek.Czekaj teraz aż babka przyjdzie po Ciebie w nocy, żeby się zemścić że umieszczasz jej zdjęcie na forum...

Gość daria_________
super filmik Edyciak :D

Gość A skad wiecie ze to babcia?
Bo dla mnie z daleka rownie dobrze moze byc to moje wlasne zdjecie - zazwyczaj po lesie chodze w czarnym plaszczu i glanach i nie zbieram grzybow.

Gość ta daria to jakas pieprznieta
? jakie nerwy :D lecz sie dziewucho ...

Gość prrawdziwaowieczkabozza
No ja dziś dużo wklejałam postów - a niektóre to same przekleństwa i wulgaryzmy bo taką miałam wenę akurat. A tego mojego starszego brata mi szkoda. On jest dziwny i tyle. Przykro mi. Zamiast pieprzyć kompletnie tych wszystkich dekli to on sie zamienił w zwierzę i się ich boi. Przecież oni nigdy nie będą mieć więcej kasy od niego. To wariat. On może mieć najwięcej kasy i rządzić i zawsze tak będzie, ale inni powinni mieć jakiś głos. Przeciez i tak jest najbogatszy. Boże - jakby Niemki były coś warte to go patelnią po łebie zdzielą. Naprawdę. I on już byłby normalny. Naprawdę. A tak? Ale co one są warte. A Polki tam nie jedzą. Bo co tam jeść? Tam tylko sie zapierdala, pali i pije. I koniec :( Ale teraz już na nic nie ma szans - bo to taki Niemiec jak Adolf Hiter. No taki sam. I tyle :( Ale trudno - takie życie. Może matka moja się z nim kiedyś hajtnie, nie? Nawet tak by pasowało. 30 i 40 gdzieś. Ile on może mieć lat? Coś około. I tyle. 30 dziecko dorosłe i tyle. Coś w tym stylu. Bo z tym młodszym to nie - za moralna. Nie wiadomo co będzie dalej. Ona 10 razy lepiej by do niego pasowała niż ja. Ale to taki Niemiec - choć może by się do niej przekonał? Nie wiem. Zaś powie , że wolałby Francuzkę, ale nie powinien. Bo Anglia jednak ma te ogrody. OGRODY :(

Gość daria ej...___
autorko, co do tej lokalizacji to pomyliłam się, bo użyłam innego programu niż zawsze i podał mi jakoś dziwnie dane z gps'a, więc sorry... ale nadal nie uważam, że miałaś powody do obrażania mnie :)

Gość daria_________
nie no przeciez to widac ze to babcia...

prawdziwaowieczkaboza to moze zamiast wklejać posty w tematy które nie dotyczą twojego problemu załóż własny temat będzie przejrzyscie

Gość ja mam to co ty
Wiecie co? mi to trochę przypomina ten cud w Sokółce :D

Gość temat uważam za zakończony
nie ma dowodów na to kto jest na tym zdjęciu, musi to rozstrzygnąć sąd, ale na razie zbiera dowody, proszę o konkretne materiały, które będą dowodem przy wyjaśnianiu okoliczności zdarzenia, dziękuję a teraz rozejść się wszyscy!

Gość tdu
ja pierdziele, ta owieczka to jakas schizofremiczka , pierdzieli od rzeczy i chyba ma wlasnie wcielenie siostry przesladowanego przez niemcow? zblakana, w jakich czasach obecnie zyjesz? czy nie jest to okres dwudziestolecia miedzywojennego? gdzie toczy sie twoja akcja?

Gość xzderr
prawdziwa owieczka - ja pierdziele dziewczyno co Ty bredzisz??? :D Ja juz widziałam nie raz te Twoje monologi i to nie jest normalne, wybierz się do jakiegos psychologa bo masz zaburzenia osobowości...odczepiłas sie od Bachledy to teraz o jakims Niemcu bedziesz pisac kilka miesiecy :O :D