Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość daria_________

Przeżyłam szok -czy to zjawa??

Polecane posty

Gość prrawdziwaowieczkabozza
Wiecie - matkę sie zawsze ceni najbardziej - a jeszcze jak Ci życie uratuje. W tym względzie moja matka jest lepsza od Maryji bo mi URATOWAŁA życie - nie wiem po co ale mi uratowała. Bo żyję. A np Bóg umarł. To czy Maryja była dobrą matką, że umarł? Bóg mówi, że tak, ale my ludzie - co o tym mamy sądzić. PO LUDZKU powinna nie żyć i umrzeć pod krzyżem. Ale cóz... przeżyła. I tyle. A moja matka biologiczna uratowała mi życie i tyle. Ja też raz komuś uratowałam zycie no ale tyle osób na sumieniu to już się lepiej zamknę na zawsze i tyle :( Choć czy to moja wina - nie przesadzajmy już że w Polsce nic nie da się zrobić. Coś tam też sie da i tyle.

Gość daria_________
daria ej...___ przepraszam :) trochę mnie nosi bo licze sie z tym ze inni w to nie wierza ale drazni mnie ze np obraza sie tu mojego chlopaka w formi "menel" - co to ma znaczyc ?ja opisuje co mu sie przytrafilo a ktos nazywa go menelem ?? a Tobie zwracam honor ;)

Gość prosze o namiar na
dealera u którego zaopatruje się prrawdziwaowieczkabozza Ma zajebistego kopa, tez taki chcę ;) ;) ;)

Gość twoj chlopak jest zabawny
i wlasnie, ze podnieca sie samochodem:D Dla mnie nie dziwna jest staruszka, ale twoj chlopak robiacy zdjecia na zadupiu samochodowie ze wszystkich stron. Co sie dziwic, ze staruszka stanela i sie zapatrzyla, zobaczyla pewnie, ze ktos sie zatrzymuje, wysiada i cyka foty, spojrzala wiec ze zdziwieniem i pewnie jeszcze sobie pomyslala, ze jakis idiota:D

Gość tdu
prrawdziwaowieczkaboza!!@ ee odpowiadaj mi tu1 ktos cie przesladuje? czy twoja rodzine?

Gość ja mam to co ty
Owieczka to jest ta od Bachledy ten sam styl :D masakra jakaś ilu tu psycholi :O A TY Daria lepiej nie wywołuj wilka z lasu...w Twoim przypadku jest to babcia...chcesz skończyć tak jak koleżanka wyżej?

A idę stąd bo jeszcze TEZ ZECHCECIE MNIE ZAMORDOWAĆ jak ten syn zabił swoją matkę na mieszkanie i tyle. I ciekawe czy żałują - pewnie wcale bo tak się nią wszyscy przejmowali jak mną a myślała sobie nie wiadomo co wiecie... takie życie jest i tyle :( A powinni żałować. Przez to jest upiorem, że nikt nie płacze z powodu zabójstwa i tyle. I TYLE. Co wiecej? Ale powiem wam jak ta moja matka pasowałaby do tego Niemca. Tylko musiałaby go sobie TROSZECZKĘ uczłowieczyć bo on jest takim beznadziejnym Niemcem, że aż mnie wyrzucił. Ale chciałabym wiedzieć jak wyglądała moja matka wiecie. On tez nie jest za piękny. Tylko ten charakter i już mogliby mieć dzieci. 30 i 40 . Jak to dobrze wygląda, nie? I tak akurat pod każdym względem by do siebie pasowali tylko żeby przestał być tym NIEMCEM bo to nie przejdzie. Choć no może... ale wątpię. No choć nie wiem. Musiałabym tę moją matkę widzieć choć na zdjęciu...

Gość daria ej...___
Dobra, spoko :P

Gość ja mam to co ty
Daria ja żartuję nie martw się,tylko mnie się wydaje że ta babcia- On jej nie zauważył po prostu,mój dziadek tak chodził właśnie jak Ona albo stał przy drodze :O

Gość tdu
prrawdziwaowieczkabozzza- spierdalaj , bo juz sama sie zniemczylas:O i cie mozemy zabic za to ! WON!!!!!

ta babcia wiecie też pewnie wdową została, wydać sie miała, wesoło żyć, a ona tylko sie modliła i modliła i myślała kto ją pochowa w razie co a tu pewnie ani pogrzebu. kto wie jak było wiecie. Nie ma co mówić. I tyle :( Ale ten mój starszy brat jest przystojny tylko no nie taki jak ten młodszy, ale taki charakter okropny. To już ten młodszy lepszy, ale też znowu niemoralny i to takie. A moja matka to samobójczyni - ciekawe co on sądzi o samobójstwach? Czy on w ogóle ma jakieś głębsze przemyślenia niż RICHTIG niemieckie? Ale Niemcy też się wieszają. Przez baby słuchajcie. No to co z niego za Niemiec jak się przez babę nie powiesił, nie? Debil i tyle :( No i świnia chora umysłowo :( Przykro mi :(

Gość ja mam to co ty
Jednak wydaje mi się że Panna owieczka sobie jaja robi i się śmieje z Was :D

Wiecie jak wyglądało morderstwo babci? Syn jechał przez las - pewnie leśnik wiecie w mieście mieszkający, wziął ją do auta i zabił gdzies tam. I wyrzucił. W tym miejscu ją wziął, że ją podrzuci. Usiadła do tyłu. Może był tam wnuk i on ją zatłukł. 2 ludzi musiało być. No to wnuk z dziewczyną albo syn z wnukiem jej? I tyle. Udusili, zakopali w lesie. I tyle :( Może tak być? Worek na łeb i tyle. Przez to nie widać twarzy. MOŻE TAK BYĆ?

Gość daria ej...___
Ale co w tym dziwnego, że koleś pstryka zdjęcia samochodom...? Wielu facetów tak robi :P Autorko, zapytam jeszcze o jedno (tylko nie skocz na mnie tak jak było z tą Rosją:P:P:P). Bo teraz sprawdziłam tą lokalizację w innym prog. i określiło mi na Przeźmierowo, mówi Ci coś nazwa tej miejscowości? Czy znowu gafę walnęłam? :D Wiesz, ja nie szukam tej miejscowości dlatego, żeby sprawdzić czy kłamiesz czy nie, tylko dlatego, że może ktoś opisał gdzieś jakąś dziwną historię na temat tego miejsca. Poza tym, jeśli chodzi o tą babkę, to też zauważyłam że ma dziwnie nienaturalny wzrost ... ale nie widzę , żeby ktoś grzebał przy zdjęciu, bo i to by również pojawiło się w EXIFach

Gość tdu
chora umyslowo to jestes ty! psychopatko nawet kontaktu z toba nie ma, nie reagujesz jak sie do ciebie mowi, zyjesz we wlasnym wyimaginowanym swiecie, typowy objaw schizfrenii

Albo wiecie poduszkę jej przyłożyli do twarzy. Pasuje? Czemu nie ma twarzy - dopiero jak się przyjrzycie. Gdzies jest w lesie zakopana, symboliczny grób i tyle. I koniec. I nikt się tym nie przejął do dziś. Co wy na to? Mnie pasuje idealnie. Zwłaszcza biel na twarzy. Białą poduszką staruszkę udusili. Może nawet nie to, że nie chciała się przenieść - po prostu nie wiedzieli co z nią zrobić, za dugo żyła - jak ja :(

Gość ja mam to co ty
Ja pierrdole Ona chyba na serio taka :O

to raczej nie jaja, ona wpadła w jakichs słowotok zobaczcie z jaką szybkością i precyzją produkuje posty, nawet o znakach interpunkcyjnych pamięta

Gość ja mam to co ty
To forum mnie czasami przeraża :(

Gość daria ej...___
rzeczywiście, ale owieczka posty napieprza ;D

Bo wiecie IDEALNA rodzina to była - tam trochę kłótni bo ...STRASZYŁABY Sąsiadów. A nic. Bo by było, że zabita. Śniłaby się. Takie rzeczy. Nic. Obcy ludzie, a w sumie zdjęcie idealne PRZY POWIĘKSZENIU. Czemu? Raz dwa ja załatwili bo ...malutka. I tyle. I dlatego tylko 1 dziecko miała bo ciężki poród bo miała urodzić więcej i by było OK, a ona taki ciężki poród to 1 dziecko i koniec. Pasuje? Idealnie :(

Gość ciekawe po czym
ona ma takie fazy

Moim zdaniem moga sobie byle co z tym zdjęciem zrobić - tam gdzieś ze wsi niedaleko ta babcia mogłaby być. Mogą nawet się popytac jak gdzies niedaleko mieszkają. I by wyszło. A tak? Co tu myślec o całości, nie? I tyle :( Co poza tym :(

produkuje posty jak Mickiewicz "Dziady" zawsze myślałam że Micki pisał Dziady na haju, te wizje Konrada czy jak mu tam było....

Gość hgddh
Przeraża mnie ta owieczka czy jak jej tam

Prawdopodobnie wnuk nie ma dzieci z żoną i dlatego sie pokazała,żeby się za nią modlili to będą mieć dziecko, a idzie koniec i będzie na nią bo się miała śnić sąsiadom i stac o sąsiadów, a ona tylko rodzina , rodzina i teraz żałuje bo nic jej nie żałuje nikt, a koniec blisko i co zrobi. A mąż? Chyba panna z dzieckiem i taki koniec. Jak moja matka :( Może ktoś ją zgwałcił? Choć wątpię :(

Gość hgddh
Mickiewicz na bank po absyncie pisał dziady;)