Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość daria_________

Przeżyłam szok -czy to zjawa??

Polecane posty

Gość nad jaką ziemią
?:O widać wyraźnie, że babcia stoi twardo na ziemi

Gość prrawdziwaowieczkabozza
A osobą bezrobotną. Siedzę sobie w domu teraz bo mnie wrzucili z pracy i szukam następnej ale dziś mam dzien przerwy bo muszę się uspokoić. Od rana chodzę jakby mnie jakaś cholera brała. Jutro też dzien i tyle. Koniec :( Jeszcze bez sensu pojechałam w jedno miejsce i tyle. I koniec. Tyle wam napiszę. Bo co jeszcze? jakieś ogłoszenia jak są to zaraz odpiszę. Ale co więcej? Co mysleć o takiej rodzinie po śmierci - morderstwie widzicie jaką miała ta babcia. Nie widzę żeby sie tam unosiła nad ziemią, ale jak uważała, że dziecko to rozmnożenie to do 3 nie odliczyła wiecie. A ukazała koło 3 brzózek - widzicie to. Że miała mieć troje dzieci i tak dalej. 3 to taka symboliczna liczba i to jest bardzo pozytywna liczba. I tyle. I co dalej? Trzeba się za wszystkich modlić, żeby zrozumieli swoje... uhm uhm...błedy :(

"Widać wyraźnie że to siwiutenka babcia i nie wisi nad ziemia." - owszem, ale widac też dokładnie jak jest ubrana... i powiedzcie mi, czy ktoś widział kiedys tak ubrana kobiete, która chodziła po lesie??

Gość pigwowazielonaherbata
i tak właśnie padł całkiem fajny top. "było piękne lato, a zrobiło się dupiato"... pozdrawiam

Gość daria_________
ejjjj jezeli chodzi o tą liczbe 3 to owieczka ma racje . :) naprawde!

Jak Daria chce o tym myśleć dobrze to musi widzieć 3 brzózki - symbol brzozy płaczki. Wiecie - takie rzeczy. Tylko tyle mogła jej babunia powiedzieć. Może nie ma Daria swojej babci i chciałaby taką? Kto wie? Nie wiadomo. Ja jej współczuję jak ją syn zabił. Po co to zrobił? Co chciał osiągnąć? Musi mu wybaczyć. Co robić?

Gość nad jaką ziemią
Edyciak, zlituj się:O Naprawdę sądzisz, że stara babcia ma kreację na każde wyjście?:O

Gość tdu
to moze byc dobry trop ;) oo- zareagowala na jedan z kilkunastu postow skierowanych do niej, reagowanie wybiorcze - kolejne typowe dla schizofrenii, nie zwracajcie na nia uwagi, nie pomozecie jej , to ciezka choroba psychiczna

jak tu ktoś wspomniał wcześniej sporo... ona wyglada tak, jakby szła na pogrzeb... ja powiem smiałą hipotezę, że wyglada tak jakby leżała w trumnie. Bo to naet nie jest kapota, tylko spódnica i jakiś żakiet - marynarka... tylko ręce do mojej hipotezy nie pasuja...

Gość daria_________
3 to taka symboliczna liczba i to jest bardzo pozytywna liczba. I tyle. Jedyna normalna wypowiedz.

Gość Jejciuu
Spróbujcie ubrać się inaczej za 600zł emerytury. Tyle ma moja babcia. Chodzi nałogowo na grzyby jagody i po drzewo do pieca. I chodzi sama do lasu.

ciesze się, że Daria napisała 🌼 Wiecie co powinna ona zrobić? Znaleźć jakąś osobę i zrobić jej zdjęcie TYM SAMYM APARATEM Z TEJ SAMEJ ODLEGŁOŚCI wtedy na 100% z tego jak wyglada twarz dowiemy się czy to duch czy realna postać bo wiecie - ta postać wygląda jak prawdziwa, a jednak ta twarz jakby była oddzielna i reszta też. Bo ją udusili w aucie poduszką. Tacy są ludzie. A zwłaszcza rodzina To jest też taka lekcja - nie wsiadajcie w lesie do żadnego samochodu. Takie rzeczy... :( Chlip chlip chlip...

Gość ja pierdziu.....
:D Ta babcia jest podobna do sasiadki mojej tesciowej. Slowo. Babulenka ma ponad 90 lat a codziennie po lesie zapieprza kilometrami. I tez w takim prochowcu wlasnie chodzi. Mieszkaja w Wielkopolsce.

Gość daria_________
widzicie ? Owieczka coraz lepiej zaczyna mówić 🌼

Oczywiście, że tak :) zapytaj swojej babci, czy poszłaby do lasu na grzyby w tym samym stroju co do kościoła?? Osoby starsze często sobie nawet kupuja ubrania do trumny, których nigdy nie zakładaja... bo to nie może byc noszone. To nie to pokolenie, co teraz... że w dżinsach idziesz do sklepu, do pracy i do koscioła..

Gość daria ej...___
Owieczko, a dlaczego udusili tą babcię, powiedz..

Gość daria_________
no to moze zapytaj gdzie dokladnie ?moze trasa przezmierowo - szlichtyngowa ? w sumie byloby milo dowiedziec sie ze to babulinka :) osobiscie bym tam jezdzila jej pomagac :)

Gość gulaszowa:))
ooooo matko niezly topik, poruszył mnie niezle... ja mysle ze to duch, skoro jej chlopak wtedy nikogo nie widział to to mui byc duch!!!!!!

Gość tdu
owieczko :) ty jednak reagujesz:D mozesz odpowiedziec na pytanie? leczysz sie u psychiatry?

O własnie... i dla mnie tez ta babka wyglada na ok. 80 lat i niestety rzadko sie spotyka, zeby takie osoby były sprawne i chodziły same na długie spacery po lesie...

Gość ja mam to co ty
Owieczko odpowiedz czy leczysz się psychiatrycznie?,nikt Cię tu nie skrzywdzi :)

raczej się nie leczy, bo by panowała nad soba, nad tym, co mówi, gdyby sie leczyła...

Gość daria_________
no dlatego jesli to co mowicie jest prawda-osobiscie tam pojade z tym zdjeciem i popytam , tak zeby miec swiety spokoj ...

tak, lecze sie

Gość hgddh
Autorko, jak tam pojedziesz to napisz czego się dowiedziałaś!

Gość daria_________
to chyba podszyw :) owieczka by to rozwinela na 100 zdan :D

A mozesz powiedziec z jakiego powodu?? Jesteś anonimowa, więc nikt cie nie sczai :)

Gość daria_________
pojade , sprawdze to. moj chlopak musi cos pamietac , popytam ludzi na wsi moze beda znali - jesli to naprawde babulinka

Ale przeciez tej kobiety nawet dobrze nie widac... to co, bedziesz chodziła od domu do domu i pytała, czy ktoś zna ta kobiete?? A jak ktoś zapyta, po co ci to? Kim jestes i co chcesz od tej pani, to co odpowiesz??

Gość hgddh
Koniecznie:)ciekawa jestem..