Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość daria_________

Przeżyłam szok -czy to zjawa??

Polecane posty

Gość ciekawe po czym
ło matko, ide stąd czym prędzej, tego sie nie da czytać, niech gada sama do siebie

Gość ja mam to co ty
Ja spierrdalam :O

Gość a nie czasem po
"Panu Tadeuszu" pisał Dziady? saoją drogą ciekawe czy będzie kiedyś wódka o nazwie "Dziady"

Gość daria_________
mowi mi ,to blisko mnie . Tylko on mowil ze to bylo w trasie . Nie wiem na jakiej zasadzie to dziala :) Spoko już sie uspokoilam . A owieczki to ja sie bardziej boje niz tej babci :) W sumie nie ma o co sie klocic , trzeba sie wymieniac pogladami przepraszam wszystkich za wszystkie brzydkie słowa :)

Gość prrawdziwaowieczkabozza
Teraz zależy co czuje patrząc na nią ta Daria-że będzie miała dzieci czy że nie. Zależy. Powinna napisać. I pamiętajcie - może sobie to pociągnąć dalej - ale MUSI ZAPALIĆ JEJ ŚWIECZKĘ - najlepiej tam gdzie zostało zrobione zdjęcie. Bez tego niech o niej zapomni. Czy to możliwe? A tak jest czysto i może sobie kombinować dalej. Wiecie - są takie malutkie wioseczki w lasach na 200 ludzi. Kto wie - może jest z takiego czegoś ta babcia? Nie wiadomo. Może można LECIUTKO dotrzeć do jej WSPANIAŁEJ rodziny. I tyle.

Gość Przeźmierowo i Szlychtingowa
mogą leżeć w całkiem niedalekiej odległości: wielkopolskie i lubuskie

Gość dag 3000
przyjzyjcie sie . zwlaszcza konturom . ciemniejsze? :)

To chyba wiecie jest takie pytanie - co robić jak w sumie OK rodzina cały czas - tam rodzina jak wiele innych a tu na koniec - morderstwo. I o kogo tu stać jak w sumie całe życie sama? Komu przebaczyć a kogo osmolić. Miała się modlić od razu jak się przeniosła w inny wymiar, a ona tylko liczyła , że jej pożałują niebawem, a tu nic. Do dziś pewnie - dlatego jakiejś parze się ukazała. Narzeczonym, nie?

"prosze o namiar na dealera u którego zaopatruje się prrawdziwaowieczkabozza Ma zaj**istego kopa, tez taki chcę " - jak na razie jest to najlepszy tekst tego topiku :P

Gość jak to nazywasz kopem
to masz coś nie tak z głową

Gość ja mam to co ty
wygooglujcie sobie prrawdziwaowieczkabozza i zobaczycie :O

Gość hgddh
Albo ta prawidziwaowieczkabozzza jest chora albo udaje taka po..aną

To nie ja, tylko autor tego tekstu, ale mi sie podoba :) to na czym sledztwo stanęło? Opowie ktoś?

Gość daria ej...___
owieczka! do cholery, co z Tobą?!

stawiam na to, że jej syn jest kierowcą i nie chciał, żeby jego syn też był kierowcą bo to bez sensu tylko wiecie - normalne życie, zakład jakichś naprawczy. Na pewno coś takiego, a babcia chyba nie chciała iść do domu starców czy coś tam i ją szlaknęli razem. A teraz nie mają dzieci - wnuk i zona pewnie już i zamiast jej żałować to dalej nic. Ale jak tu żałować z 1 dziecka. Musieliby poszukać wiecie w biznesie kierowców i tyle w sumie. Tam w okolicy. Czy się staruszka komuś nie zgubiła. I WYSTARCZYŁOBY wiecie co - mówić, że w lesie spotkali babcię, która chyba pamięć straciła i mówiła, że jest z rodziny kierowców i że się zgubiłam. ZGUBIŁAM SIĘ, ZGUBIŁAM chyba - ile ja tak idę - jakby tak mówili wiecie i szukali po domach z jakimiś warsztatami samochodowymi bo syn i wnuk to kierowcy mówiła to by może coś wskórali wiecie. Kto wie? Ale gdzie jej szukać? Laska by musiała. Ale najpierw świeczka jak nie chce o nią stać i tyle. No bo za nią pójdzie i tyle.

Gość daria_________
to jest masakra co ona tam wypisuje .... owieczka dlaczego tak piszesz ?

Gość wg mnie ona jest
nawiedzona

Przyjrzyjcie się jeszcze raz na tą fotkę... ta babcia wydaje się lekko unosić nad ziemią... powiększcie fotkę i wycentrujcie na jej stopy

Gość hgddh
ona pisze bez sensu

To na pewno nie jest zwykła babcia........ a ta owieczke olejcie.

Wypraszam sobie, że jestem pojebana. jestem normalna. Zdjęcia nie mogą pokazać ale mogą powiedzieć, że mają i pokazać to duże. Że zrobili jej zdjęcie nawet. Że żyje. I nie mówić, że to duch. Nic z tych rzeczy. I żeby ta rodzina żałowała. Bo w sumie co - zdjęcie na policję, zwłoki odkopać i tyle. Powinno się lasce przyśnić gdzie są zwłoki. Jakieś badania i wszyscy siedzą. I co dalej? A to już nie wiem. Ale to jest sprawiedliwość, a reszta?

Jej matke zgwałcił ksiądz, potem ja urodziła, a potem jej matka wstapiła do zakonu... Teraz owieczka dowiedział się całej prawdy i jej na mózg padło... to tak w wielkim skrócie

Gość daria ej...___
Owieczka, napisz coś o sobie. Kim Ty w ogóle jesteś??

Gość ja mam to co ty
A teraz serio prrawdziwaowieczkabozza bierzesz jakieś psychotropy? jesteś pod stałą opieką psychiatry?

Gość Jejciuu
Ktoś wyżej już wkleil ładne duże zdjęcie tej babci. Widać wyraźnie że to siwiutenka babcia i nie wisi nad ziemia.

"Bo w sumie co - zdjęcie na policję, zwłoki odkopać i tyle. Powinno się lasce przyśnić gdzie są zwłoki. Jakieś badania i wszyscy siedzą. I co dalej? A to już nie wiem. Ale to jest sprawiedliwość, a reszta?"!! - o co ci kaman?? Bierzesz cos?!

Gość daria_________
owieczko czy to prawda ??????