Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość daria_________

Przeżyłam szok -czy to zjawa??

Polecane posty

Gość nad jaką ziemią
Hehe no to mnie rozbawiłaś, bo według Twojej teorii musiał ją widzieć na bank i temat zupełnie nie ma sensu:D Pomyśl logicznie: zatrzymał się na drodze, a babcia szła z przeciwnej strony czyli z tej, w którą chłopak jechał to by tłumaczyło, że jej nie zauważył (szła za jego plecami), bo skoro nie wyłączył silnika i był zajęty fotografowaniem samochodu mógł jej najnormalniej w świecie nie zauważyć i nie usłyszeć, a babcia przystanęła, popatrzyła i poszła dalej

Gość Pigment
Moj chlopak pracuje w lesie, zreszta jego koledzy z pracy rowniez potrafia zauwazyc jakas osobe w lesie posrod drzew z odleglosci 20-30 metrow, ale zaznaczam - posrod drzew. Wiec nie chce mi sie wierzyc ze w tak przejrzystym miejscu jak droga w lesie nie zauwazylby babki . Prawda jest taka - babki tam nie bylo, babka to zjawa ktora uwidocznila sie na zdjeciu. a sa takie przypadki bo w mojej rodzinie rowniez takie cos sie wydarzylo. na cmentarzu, na pogrzebie mojego kuzyna Rodzice zrobili zdjecie grbu, tuz po pogrzebie - a na zdjeciach istnieje jakis bialy cien, nie ma szlaka ze to zjawa kolo grobu i co ? oszukuja mnie ? przerobili fotke ?

Gość gulaszowa:))
Ludzie jak mieszkam w domu dzielonym z sasiadami. Dokonano tam u nich 2 morderstw, dokladnie powybijło sie rodzenstwo!! najpierw jeden brat zabil drugiego brata a potem ten co zabil pierwszego zostal zabity przez nastepnego :O i nigdy mnie duch z ich strony nie nawiedzil choc balam sie cholernie nieraz w nocy!!!

Gość nad jaką ziemią
a tłumacząc dlaczego jej nie widział robiąc kolejną fotkę: skoro jej nie zauważył robiąc pierwsze zdjęcie, to najnormalniej w świecie, gdy ta odeszła nie wypatrywał jej tylko był zajęty robieniem kolejnego ujęcia z innej strony

Gość daria_________
po prostu znam go na tyle , by stwierdzic,ze jesli by zauwazyl tą kobiecinę , powiedzialby w domu o tym co najwyzej ze "widzial dziwna babcie w srodku lasu" a nie zarzekalby sie ze smiertelną powagą . On po prostu otworzyl buzie i siedzial tak z 3 minuty zanim wymamrotal ze kiedy robil zdjecie - jej tam wcale nie bylo ... Aha i jeszcze jedno - dla tych co podejrzane im jest i mowia ze nikt nie robi zdjecia auta - nie wiem dlaczego akurat moj facet robi :) ale jak chcecie to podajcie zdjecia ma chyba z tysiac zdjec z tras w ktore jezdzi ...

Gość nad jaką ziemią
No wybacz, ale cień, to nie babcia, którą widać jak na dłoni:O

Gość nad jaką ziemią
Daria, ale mężczyźni jak są czymś zajęci, to bożego świata poza tym nie widzą, nieprawdaż?;)

Gość daria_________
no prawda,zgodze sie z toba . Ale sprobojcie na chwile sie oderwac od forum , i sprawdzcie jeszcze raz godzine robienia tych zdjec . Nie chce sie klocic ale moim zdaniem nie miala szans przejsc niezauwazona .

Gość Jejciuu
A może zwyczajnie przechodziła z jednej strony lasu w druga i dlatego jej nie zauważył.

Gość nad jaką ziemią
Wiem, że pomiędzy jedną a drugą fotka jest różnica 15 sekund i to właśnie przemawia za tym, że Twój facet był skupiony na robieniu zdjęć, a nie na rozglądaniu się dookoła. Jak na moje, to mógł ze spuszczoną głową wpatrzona w telefon iść by zrobić fotkę z innej perspektywy zupełnie nie widząc co dzieje się dookoła.

Gość ja mam to co ty
Jejku może On był tak skupiony na zdjęciu że jego mózg działał tylko wybiórczo,nieraz tak jest i nie ma co się doszukiwać paranormalnych zjawisk.

Gość daria_________
to co powiesz o tym co jest wyzej ?

Gość ja pierdziu.....
daria ej...___ Okolo 40 km od Przezmierowa

Gość nad jaką ziemią
Wyżej? to znaczy?

Gość prrawdziwaowieczkabozza
Wiecie - to nie jest normalna kobieta. Zróbcie sobie zdjęcie z takiej odległości przy samochodzie. tak będziecie wyglądać? Zamazana twarz? No co wy :( Nie rozśmieszajcie mnie. I tyle :( Co poza tym? Nie wiem. Najgorszy był ten Mahomet - źle się zakochał. Do konca życia krzywda. CHYBA, że nawróci się na chrześcijaństwo i będzie chodził rok do spowiedzi. Co tydzień. To wtedy mu przejdzie. A tak to nie. I bym go pokonała i tylko przez niego wyleciałam i przez brak rozgrzeszenia bo to wiem. I dlatego tak mnie strasznie oburzyło i zabolało jak mnie wyrzucono. Tylko przez to. A ta Ewelina marnie skończy bo co ona sobie nie wyobraża. Jedynie, że musiałaby być muzułmanką. I tyle. I czytać Koran. I wszystko by grało, a tak? Po co ona o niego stała? Taka durna pała. Marnie skończy też i tyle :( One wszystkie są tam tak ograne, że nie wiadomo czy płakać czy się śmiać. Trochę więcej miałam się jedną rzeczą przejąć i po nich wszystkich. Po tym Mahomecie też jakbym mocno tę rzecz widziała patrząc na niego. Nie dałby mi rady. Ale skąd ja miałam wiedzieć, że on się naprawdę zakochał w tej Ewelinie? Myślałam, że to wariat taki. No wiecie - 20 lat tam może miał, może trochę ponad i mu waliło na łeb OGÓLNIE. A to w sumie taka tragedia - po co się to zakochał w takiej meliniarze. Tylko jednym sposobem dało się ograć i bym mu powiedziała jak to by się nią nie przejmował bo to wariatka i tyle. A tak będzie cierpiał. A tak blisko jest prawdy, że jedna rzecz i jutro nie ma żadnej Eweliny. Ale musiałby sobie przemyśleć wiele rzeczy i w sumie już byłby konwertytą chyba, że... i tu bym musiała pogadać z tymi Arabami. Chyba że coś by działało tak samo. Bo jednak go do chrześcijan ciągnie i nikt nie rozumie czemu. A ja wiem czemu, ale tego nie napiszę bo to bym go skrzywdziła, a tak to tyle ile. Bo się zachowuje jak debil. A może nie? :( I przez niego wyleciałam w sumie i jego miłość to sobie mogę pisać o nim co chcę. Bo miała też się w nim zakochać a tu nic :(

Gość Pigment
". Nie chce sie klocic ale moim zdaniem nie miala szans przejsc niezauwazona ." _ WLASNIE O TO CHODZI, nawet jak chlopak jej nie zauwazyl przy robieniu tego zdjecia, to przemieszczajac sie, aby z innej strony auta zrobic fotke to by babke widzial! chyba nie czmychnela w ciagu kilku minut do najblizszego zakretu !

Gość owieczka czy jak ci tam
mozesz poczytać swoje posty i ze zrozumieniem napisać jeszcze raz? nie wiem o co Ci chodzi bo to sie nie trzyma ani kupy ani dupy :o

Gość daria_________
pigment...wlasnie to probuje ludziom wytlumaczyc...ale nie chca chyba w to wierzyc,moze sie boja ?

Gość daria_________
owieczko , to ja daria- powiedz czy mahomet cie odrzucil i wybral eweline ?dobrze rozumiem ?i za co cie wyrzucili ???

Gość nad jaką ziemią
Owieczka, to Ty mnie nie rozśmieszaj:D Przecież jakość zdjęcia zależy od sprzętu jakim jest robione, prawda? Poza tym babcia stoi za autem i to w sporej odległości. Nie stoi nawet na wysokości tyłu auta tylko ewidentnie za nim i łatwo to można zobaczyć patrząc na te dwa ujęcia. Na zdjęciu robionym bokiem widać 3 brzozy, druga z nich jest już za autem, a babcia stoi jeszcze dalej więc nie ma w tym nic dziwnego, że na fotce robionej aparatem z komórki nie widać wyraźnie rysów twarzy babci. A swoja drogą, Dario mogłabyś spróbować ze swoim chłopakiem zrobić zdjęcie auta z postacią stojącą w tej samej odległości co ta babcia by przekonać się;) Oczywiście istotna też jest aura na dworze, ale o taka jak tutaj na razie nie trudno. Przynajmniej u mnie jest dzisiaj dosyć szaro;)

Gość Jejciuu
Ale potraficie wystraszyc:).

Gość ja mam to co ty
To coś ze zdjęcia wyżej wygląda faktycznie jak duch,pewnie jest to zmarła kobieta z tego wypadku :O ,jest to bardziej prawdopodobne niż ta babcia :O ale jak powiększycie fotkę, to to coś w płaszczu nie ma głowy :O Z resztą ja wierzę w takie zjawiska tylko ta babcia mi wygląda tak realnie...

Gość Pigment
Bo to chyba logiczne - predzej by ja zauwazyl, niz nie zauwazyl! To nie ma co im tlumaczyc. My wiemy swoje, ja Wam wierze, tzn Tobie i Twojemu chlopakowi. Logicznie sobie wytłumaczyc tego nie mozna. No chyba ze babka lezala w rowie, nagle z niego wyskoczyla popatrzyla na auto i schowala sie z powrotem i nikt ja nie zauwazyl ; ]

Gość Pigment
http://www.voila.pl/360/ynl6b/?1 natomiast to zdjecie, mozna sobie wytłumaczyc. Jakiś gap przechodzil i obserwował cala akcje , stana kolo znaku a to nie znaczy ze jest duchem;]

Gość autorko a moim zdaniem
po prostu sama sie nakrecasz i reszta twoich zwolennikow rowniez. Lubicie chyba taki dreszczyk emocji:) a zdjecie, ktore rozjasnilas nie przedstawia nic strasznego, bo w ten plaszcz jest ubrany czlowiek, ktory przypatruje sie temu. Babcia z lasu tez wyglada normalnie i nie wiem co w niej dziwnego. Mogl jej nie zauwazyc bo babcia mogla przejsc na druga strone jak on jechal, mogla w ogole sobie nie isc. Poza tym byla za samochodem a nie przed wiec nie wiem jak ja mial minac, wczesniej mogla zwyczajnie byc w lesie.

Gość nad jaką ziemią
Jeśli był zajęty czymś innym, to spokojnie mógł jej nie zauważyć i to dla mnie dużo bardziej logiczne niż fakt, że realnie wyglądająca na zdjęciu babcia miałaby być duchem:D

Gość prrawdziwaowieczkabozza
Cześć Dario - nie mógł mnie odrzucić bo to był jakiś podlotek. No nie taki podlotek - nie wiem ile on miał. Siedział cały czas tyłem do mnie i tyle. No ile on mógł mieć? 22 lata? Nie mam pojęcia. 25 lat? Nie wiem. No ja mam 35 lat i na pewno na niego nie leciałam, ale uważałam, że się zgrywa. No ale się nie zgrywał bo za niego wyleciałam. Wyrzucił mnie morderca ojca za to, że CHYBA uważał, że on się ożeni i co to wtedy będzie jak ja zostanę? Kapujecie. Że ten Mahomet będzie wyżej od niego I JA TEŻ. NA SZCZĘŚCIE do tego nie doszło bo mnie wyrzucił i ten właściciel mu się na to zgodził co mnie oburzyło i koniec. A wyrzucił mnie ze strachu, że nie jest żonaty i tyle. A właściciel też i mnie wyrzucili. No ale ta Ewelina to jest kretynka, ona w zyciu za niego nie wyjdzie. Ona tylko z nim sobie gada bo po prostu sobie gada i jej dobrze w pracy, a on myśli sobie coś tam innego. I każdy może robić co chce, ale Ewelina jest nieuczciwa, ja chciałam zarobić pieniądze - co ta szczeniara sobie nie myśli i koniec :( Pomogę zawsze Arabom a jej nie. Gdyby nie były tak ograne. Boże - tak się dać im ograć. No jestem po studiach i mi to uwłacza. PRZYKRO MI. I tyle :( No cóz... po co mnie robili po tych studiach w tej pracy fizycznej to pojęcia nie mam, ale w końcu po studiach jestem - szmaty spakować i nazat, nie? Albo wszyscy mają IQ takie same albo uciekinierki ze szkoły górą. I tyle. A gdyby ci Arabowie zrobili 1 rzecz. 1 rzecz to by mogli zabić tego właściciela i NIC. I nic by się im nie stało - wreszcie wolność by mieli. Ale cóz... nigdy nie powiem im co powinni zrobić. A inni? Wątpię. Teraz wszyscy ich nienawidzą za mnie i tyle :( Bo to wiem. W końcu mam jakieś wartości i tyle. No nie?