Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość daria_________

Przeżyłam szok -czy to zjawa??

Polecane posty

Gość gulaszowa:))
podobno duchy sa wsrod nas i wcale sie nie zdziwie jesli teraz obok mnie stoi jakis duch zmarlej osoby. powiem wiecej gdy zasypiam (spie sama w pokoju) czuje czyjas obecnosc, tak jakby ktos lezal obok mnie.. czuje tego kogos oddech, jak oddycha i ten 'wiaterek' czuje na swojej twarzy!

Gość paranormalna xxx
Wystarczy zobaczyc filmy paranormal activity sa na faktach :) polecam

Gość Pigment
MOJ BABCIA KIEDYS OPOWIADALA MI TAKA HISTORIE: OPOWIADAM W ZAJEBISTYM SKROCIE: JAK BYLA PANIENKA MIESZKAŁA NA WIOSCE , WRACAŁA Z ZABAWY PRZEZ KAWAŁEK LASU, WIECIE MGŁA CIEMNO ITD. NAGLE PRZED NIA W JEJ KIERUNKU BIEGNIE WILK I WIDZI JAK SZYBKO ZMIERZA W JEJ STRONE - WYSTRASZYLA SIE NIEMILOSIERNIE - GDY BYL JUZ JAKIES 8 M PRZED NIA ZAMKNELA OCZY PRZEZEGNAŁA SIE "W IMIE OJCA I SYNA" I WILK ZNIKNĄŁ. nIE WYMYSLILAM TEGO, MOWIE FAKTY, I CO POWIECIE MI, ZE MOJA BABCIA ROBI SOBIE JAJA ? ZE WYMYSLILA TO ? A TEN WILK TO NIE BYL ZADEN CIEŃ, TYLKO REALNIE WYGLADAŁ. DLACZEGO WIEC NIE WIERZYC ZE TA REALNIE WYGLADAJĄCA BABKA JEST DUCHEM

Gość nad jaką ziemią
Pigment, ale przecież możesz wierzyć w co chcesz i nikt Ci tego nie zabroni;) Pozwól tylko innym by mogli wierzyć w to co oni uważają za słuszne;)

Gość ja mam to co ty
Pigment to co mówisz to pewnie jakieś willage legend :D

Gość ja mam to co ty
Czyli wiejskie opowieści przekazywane z pokolenia na pokolenie.

Gość Pigment
ja ylko mowie, co slyszalam. wierzcie albo nie. ja darii wierze do widzenia slepa gieni swiat sie zmienia cza cos zjesc ;D

Gość prrawdziwaowieczkabozza
Wiecie - ja tam chciałam być 2 miesiące i później stać sobie o stałą pracę w ogrodnictwie Z TEGO w Holandii albo Wielkiej Brytani dalej. No i kasa i tyle. I koniec. Tam? No może wrócić i tyle. To nie jest typowe ogrodnictwo - wy tego nawet nie rozumiecie na pewno. Coś tam na kształt ale nie o to chodzi. Dlatego nie ma tam zatrudnienia na stałe. Ale z rok - dwa lata i stamtąd starać się o pracę w prawdziwym ogrodnictwie - to ma sens, a reszta to tam bez sensu. Ale osoby zatrudnione tam na stałe nie powinny się tak zachowywać w stosunku do przybywających na jakiś czas. To poniżej krytyki. Sąd pracy i płać karę ty idioto. I wyrzut i kara - za co do cholery? A regulamin? Ten facet to wariat nieleczony na łeb. A właściciel też i koniec :( I tyle w sumie. Nie pierwszy taki przypadek mi sie przydarzył. A wiecie prace są rózne - niektóre rzeczy się cięło ogromnym nożem. A gdyby coś się stało? 10 godzin codziennie!!! Gdzie apteczka chociaż z plastrem? Dajcie spokój :( A o reszcie rzeczy nawet nie wspomnę - a odźcie mi. No ale kasy trochę by się przydało i tyle :(

Gość Pigment
gdyby mi babcia opowiadala czyjas historie - to bym pomyslala ze to takie legendy, jak Ty to mowisz.] Opowiadala mi co jej sie wydarzylo - a nie komus, wiec jaka to legenda ? jak wam sie kiedys cos przydarzy.. to uwierzycie naprawde ; ]

Gość ja pierdziu.....
Wszystko da sie racjonalnie wytlumaczyc. Wilka tez :D Nie zawsze wilki atakuja. Babcia zamknela oczy a wilk w tym momencie skrecil w chaszcze lesne :D Autorko gdzie to zdjecie bylo robione? Bo naormalnie jakbym Sabinke wedrowniczke widziala. Kobieta 90 letnia codziennie kilka km po lesie zasuwa. I nie po drogach a wlasnie w gaszczu chodzi. A jest ciekawa wiec jakby samochod zobaczyla w lesie to na droge by wyszla popatrzec i za chwile (jak ten wilk :D) poszlaby swoja droga - lesnym gaszczem.

Gość yjkykdty
ej wiecie jakie bylo moje pierwsze skojarzenie jak sobie powiększyłam fotke? ze nad tą kobietą jest jakby lina tak jakby się powiesiła.. hehe zdjecie dobre naprawde nawet jesli to zwykla babcia lub fotomontaz

Gość asferefs
JAK BYLA PANIENKA MIESZKAŁA NA WIOSCE , WRACAŁA Z ZABAWY PRZEZ KAWAŁEK LASU, WIECIE MGŁA CIEMNO ITD. no i znowu wiadomo o co chodzi- PIJANA BYLA ! OT CO!!!

Gość paranormal nie jest
na faktach Oren Peli nawet sam to potwierdzil ze chcial zeby to tylko tak wygladalo

Gość Boska Kinga
Ja pierdolę wy się ze mnie śmialiście bo pytałam czy macieja wróżby sie sprawdzily ( nie pisałam że w nie wierze) a wy usmiercacie jakas biedna babcie za to ze przypadkowo znalazla sie w obiektywie jakiegos pojeba podjaranego praca w drogowce- ŻAL!!!!!!!!!!

Gość owieczka strasznie
syfisz ten topik głupotami :o

Daria już tu nie przyjdzie bo wie coś czego wy nie wiecie. Że jak nie zapali świeczki żeby babcia poszła to będzie miała bardzo dobre życie i wszystko jej się uda. Ot tyle. Bo jest mądra i tyle. Dlatego to ona ją zobaczyła. Będzie miała pieniądze i życie sobie ułoży. Dzieci też. Z chłopakiem będzie dobrze żyła tylko musi się babcią przejąć. A tak to nic nie wiadomo i tyle. Czasem dobrze żyć z duchami. Zobaczcie to drugie zdjęcie - tam jest tylko płaszcz - nie ma twarzy, niczego. A ona ma całą twarz babuni zabitej przez OHYDNĄ rodzinę. Wystarczy że kiedyś się nią ona przejmnie. Ta babcia i tak zawsze była sama. Będzie miała córeczkę teraz i tyle. WNUCZKĘ. I tyle. Może dziecko urodzi. Taka adoptowana. Wy tego nie rozumiecie - ale ja tak. I tyle. 🌼

Gość Pigment
ja pierdziu..... to idz sobie do lasu, najlepiej w nocy niech cie wilk wywącha to zobaczymy czy skręci w chaszcze - wjebie cie na miejscu

Gość Pigment
asferefs pijana to byla twoj stara jak cie robila, bo po trzezwemu takiego debila by nie zrobila

To jest taka piękna historia - jak babcia została adoptowana i tyle. Bo ja myślę , że Daria ją sobie adoptuje. Może sama też jest adoptowana - z nikim się dogadać nie umie. Ten chłopak też taki, a dzięki babci będzie im lepiej. Dobrze. i tyle. Oczywiście nie tak powinno być, ale cóz... takie jest życie, że nie wszystko jest jak powinno. Ja też nie miałam rozgrzeszenia i NIE po Mahomecie, a jakbym miała to PO Mahomecie. A jednak miłość widzicie - miłość jest najważniejsza. No wiara to po pierwsze, ale miłość też między wiarami??? No osobiście uwazam, że Mahomet powinien uważać na swoje imię i miłość do chrześcijanki (zwał jak zwał) ale na szczęście laska jest kompletną idiotką bo wszyscy Arabowie tam by sie zgorszyli i kto wie czy nie chcieliby go zabić. Kto wie? A tak - nikt im nie przeszkadza. Ja już też :( Tylko ojcobójca im zawiści - naprawdę :(

Gość Pigment
prrawdziwaowieczkabozza wypierdol z łaski swojej slowo "i tyle" ze swojego ubogiego zasobu słów

Jeszcze mordercze lesby jej zawiszczą i SŁUSZNIE bo nie stoi o grupę tylko o Mahometa - a ja przez to kasy nie mam, nie mogę sobie życia ZAWODOWEGO dalej planować dlatego niczego im już nie powiem, SKOŃCZĄ MARNIE - tak im życzę WSZYSTKIM bo to jest źle co tam jest. A nasze laski są tam tak ograne, że zostaje im lesbić wszystkich sąsiadów z nienawiści i tyle. Ale mnie już nigdy tam nikt nie zobaczy, a jestem FIZJOLOGIEM ROŚLIN - są dla mnie za głupie i tyle. I oby spały na ziemi wkrótce - tego im zyczcie. Takie szmaty z nich chore umysłowo. Ja im tego życzę za okolicę z której jestem. I oby tak sie skończyło bo TAK I JUŻ. Bo i tak są ograne że wstyd i hańba. AMEN. I niech je prowadzi dzieciaty ksiądz i Koran - i tak nie dadzą rady Arabom PRZEZE MNIE. Zemsta i tyle. Przez okolicę z której jestem. Taką mam okolicę , że jej nigdy nie ograją. Mnie też. A skończą pogwałcone oralnie. Tak się skończy. Będą brały każdemu do buzi te lesby. I może wtedy się wyniosą. Ale to nie moja sprawa :( Tylko jednemu nie muszą. Ale nie powiem któremu. NIGDY :( ps. wcale nie Mahometowi. A powiedzą, że jemu. NIe. Takie głupie :(

Gość senność___8
owieczka ty jestes nawiedzona... wezcie lepej z nia nie gadajcie.

I wiecie - żeby nie było, że nie chciałam tam pracować. Ja DOKŁADNIE wiem czemu tam pojechałam - przykro mi. I tyle :( A reszta nie moja sprawa. I tyle. Na razie. Idę dalej szukać pracy. Coś trzeba robić...

Gość jak byłam mała
Widziałam ducha,to było zaraz po śmierci babci ale dzień przed pogrzebem,usłyszałam trzask drzwi od sieni jakby przeciąg ale było upalne lato i zero wiatru.Jak to dziecko pobiegłam zobaczyć kto przyszedł Jednak zobaczyłam tylko coś na kształt biało przezroczystą postać unoszącą się nad ziemią ale bez tułowiu nie wiem jak to opisać.Wiem że nie mogłam ruszyć z miejsca,tylko patrzyłam jak zahipnotyzowana,to coś jakby przefrunęło przez cały korytarz i przeszło przez bramę ledwo widoczne.Spytałam się cioci czy słyszała że ktoś wchodził,czy słyszała trzask drzwi.Ona na to że nie drzwi są zamknięte i widać że nikt nie wchodził.O całym zajściu powiedziałam tylko mamie.Mama mi powiedziała że mogła być to babcia i żebym się nie martwiła bo dzieci czasami widzą duchy,i że babcia tym właśnie prosi o modlitwę bo może jest w czyśćcu.Tak mi to wytłumaczyła ale dziwne jest to że się nie bałam wcale tego co zaszło.

Gość Pigment
jak byłam mała znam podobna historie, moj chlopak jak byl mały po pogrzebie dziadka siedzial z siostra i tez czegos doswiadczyli...nie bede pisac co bo zaraz jełopy naskocza na mnie ze bajki opowiadam

Gość nayarana niezalogowana
pigment napisz, ja lubie takie historie

Gość ale sie topik
rozwinął no no no :D

Jeszcze wam tylko napiszę, że jakbyście chcieli wiedzieć jak się nazywał właściciel tego zboczeństwa wartego paki to SADDAM HUSAJN i tyle. Jak dla mnie. I więcej nic nie napiszę o żadnej pracy bo i tak nic mnie nie interesuje oprócz kwiatków, a wyratowała mnie tam od morderczych lesb i pogwałconych wariatek koleżanka samobójczyni o której często tam myślałam, że powinna była być ogrodniczką i może wtedy bym miała lepsze życie bo ja jednak byłam biologiem i koniec. Moja koleżanka ze studiów pogwałcona przez 12 apostołów... i żeby tylko ona... :( A druga miała tez się wynieść ze szpitala do ogrodnictwa, a nie zabijać przez lesby - ona też mnie wyratowała wiecie. Dzięki mnie i mojej matce zawsze dostanie pracę w ogrodnictwie kiedyś bo język zna, a wiecie ten lab to miała ode mnie. Czemu nie umiała wymyślić ogrodnictwa? Nie wiem. DLATEGO żałuję, że z nią nie trzymałam. Ale ona w Polsce taką karierę robiła, że coś strasznego. Nigdy nie zrozumiem czemu się utopiła zamiast odejść od głupich cip polskich i tyle.Chociaż patrząc na te prace fizyczne i poziom moralności tam dziś to wiecie to wiecie - jeszcze by ją nasłali na mordercze lesby. I pytanie JAK ONA ZNAŁA ANGIELSKI? Bo może się okazać , że wcale bo przecież gazeta i by pracę miała gdyby powiedziała o co jej chodzi. Że praca od grupy, nie chce bo laski jej narzucają zmianę stanu cywilnego - takie rzeczy. Nie wiem :( Straszne to wszystko dla mnie. Tylko gwałtem zbiorowym umiem wytłumaczyć to samobójstwo. I że jedynie małzeństwo ją interesowało. A zmiana pracy? Przecież w Anglii można robić BYLE CO. Nie wiem :( W ogrodnictwo mogła iść - a nie?

Gość jak byłam mała
Napisz proszę :) a ja nie byłam aż tak mała żeby mi się coś wydawało,w sumie nie wywarło to żadnego wpływu na moje życie ani się nie powtórzyło nigdy więcej.

Gość daria_________
owieczko kto cie gwalcil ?bylas z tym na policji ????