Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość daria_________

Przeżyłam szok -czy to zjawa??

Polecane posty

Gość prrrawdziwaowieczkabozzza
Ona i tak była skandalistką . Co uczynek to skandal. To powieszenie to kolejny skandal. Dlatego sie powiesiła bo miała zrobić skandal POZYTYWNY odchodząc z klasztoru I BY ŻYŁA. Ale wiary by CHYBA nie miała. A ona? Odeszła i tyle :( Bez skandalu. A całe jej życie w klasztorze to jeden skandal. Jeszcze tylko mam takie pytanie - czy jej chrzest był skandalem? Tego nie wiem. Poniekąd tak, ale była okradziona. Ale to że jej klasztor zaproponowali po CHRZCIE bo była MORALNA - jedyny powód to SKANDAL NAD SKANDALE. Jak tak można? Wiarę miała kurde chrabąszcza majowego i ją do klasztoru wysłali W NIEMCZECH bo moralna. Normalnie szok wiecie :(

Gość daria_________
a czym Ty sie zajmowalas?gdzie pracowalas?

Nie chcę zostac w Polsce. Ja tu nigdy nie chciałam mieszkać. A dziwisz się? Ja nie jestem Polką w ogóle. No niby jestem, ale wcale. Czy tu warto kupować mieszkanie - jeszcze mam takie pytanie. I koniec. A Tobie życzę bardzo dobrze. Zrób sobie z ta babcią co chcesz. Rodzina ... jak to pięknie brzmi. Ale czy tak to wygląda jak brzmi? W sumie ta babcia - jedynie, ze marnie skończyła. Ma tę rodzinę czy nie ma. Wystarczy żeby jej pożałowali. Naprawdę tyle. Nic nie żałują na pewno. A jaki bedzie mój koniec? Też muszę sobie to przemyśleć. I tyle :( Dlatego Tobie się ukazała a nie mnie. Ja na zdjęciach nie mam niczego. Ale ja mam zdjęcia przyrodnicze. Kiedyś robiłam. Nigdy niczego tam nie zauważyłam takiego jak duch. Ale to tylko przyroda co mnie interesowało.

Gość babka kiepska jak nic
to zwykła babka i widać jak patrzy na bryke,nie ma tam nic paranormalnego.

Gość daria_________
tutaj nie warto kupowac mieszkania . Moja mama mieszka w Niemczech i tam kupiła mieszkanie . Moższ mi wysłać na maila fotki przyrody które robiłaś :)

Gość Ale o co hodzi
No więc to proste: psychologia. Facet robił zdjęcie patrzył na wyświetlacz aparatu fot., był skupiony na tym żeby w kadrze znalazło się auto i zwyczajnie nie zauważył tej babki. Poszła na grzyby czy coś. Ja też nieraz tak miałam- jak robisz zdjęcie, to nie zawsze widzisz szczegóły

No ja w szkole 9 lat uczyłam, pózniej rok w domu byłam bo se pochorowałam psychicznie - powiedzmy. I dosłownie tak było. A dziwisz się? Ucz sobie w szkole gdzie dyrektorkę uczniowie zgwałcili. To był koniec. Po tej szkole mi odbiło. Do tego momentu jeszcze byłam w miarę i się w kłopotach trzymałam. Ale to był koniec. Pani dalej mnie osaczyła. Póżniej znowu było lepiej, ale bez sensu - na chwilę. I dalej ZUPEŁNIE bez sensu. Póżniej rok na bezrobociu BO BYM OSZALAŁA - bo nie wiedziałam, że tę dyrektorkę uczniowie zgwałcili - no cóz... to bym odeszła OD RAZU też. Tak jak z tamtej szkoły gdzie dostałam zwolnienie dyscpliinarne i po 5 latach sie domyśliłam, że dyrektor uczennice tam gwałcił. Przez to przegralam proces bo nikt o tym nie wiedział. I samobójstwa popełniały przez niego. No to wiecie - ale to już chromolę bo też mam samobójców na koncie TAK NAPISALI. Prawdy w tym 0.000000000001% ale TAK NAPISALI i tyle :( I to jest fakt. Co poza tym? Nie wiem. Póżniej mieli mi dać zarobić za granicą ZA TĘ SZKOŁĘ ŚREDNIĄ, a oni wiecie za tą granicą z TĄ SZKOŁĄ na mnie. No wiecie co - i to jest skandal i zmiana historii. Bo prawie oszalałam, ale się nie dałam. A jakie to jest przykre? Ta dyrektorka miała się powiesić - przykro mi. I tyle :( I przez nią nastawał na mnie jeden nauczyciel tam, że ON miał być dyrektorem i mnie gnoili w Niemczech w książkach przez zgwałconą babę. Dajcie spokój. I bratową też mam zgwałcona zbiorowo i jej broni. Wiecie - ja tego nie wiedziałam. Ja omal nie oszalałam przez tę bratową. I matkę przybraną mam po gwałcie zbiorowym i poronieniu. O nie - za dużo tego. Wyjazd na zawsze i koniec. I jeszcze taka szkoła robi DEKLI z światowej firmy. Polska szkoła - nic nie warta, gdzie uczeń gwałci nauczyciela. Ale ja też tego nie rozumiałam czemu jeden idiotyczny tam facet - nauczyciel - tyle znaczy? Bo ma chuja, żeby zgwałcić tę dyrektorkę pojedynczo tym razem. Nie - no to sie głodem skończy w Polsce wszystko. Czy wy się tu spermą odżywiacie wszyscy? Mam nadzieję, że Najsw. Sakramentem bo to jest już koniec waszych szaleństw :( tak uważam :( Żeby jakaś rozpadająca sie szkółka z gwałcącymi i gwałcicielami podskakiwała TAKIEJ FIRMIE. Mnie się to w głowie nie mieści :( To jest skandal i zmiana historii. Jak to za bardzo nie wiem. Matka samobójczyni przyszła po mnie. I tyle rozumiem. PRZEZ TO, że przez zgwałconą dyrektorkę pracy nie mogę w Niemczech dostać. I przez Ilonę, która ją popiera i zasługuje przez to na gwałt zbiorowy bo na to sie zasługuje popierając babę zgwałconą zbiorowo wiecie. Chyba, że jest samobójczynią. To wtedy można się opowiedzieć po jej stronie. Ale za życia. To jeszcze ostrzegam wszystkie kobiety - nie stoi się po stronie osoby zgwałconej zborowo jeśli ta żyje. Po śmierci tak, ale za życia nie. Jeszcze zależy co i jak - 12 jak ją gwałci to nie i koniec. Mniej to tam zalezy, ale i tak się nie stoi jak to wiesz bo po tobie też i koniec :( Bo po tym sie wiesza i koniec :( jak dla mnie :(

Zawsze pamiętajcie SKANDAL to zmiana historia. No to moja matka przez to przyszła do mnie - samobójczyni po gwałcie zbiorowym i dzięki niej wyciągnęłam z piekła 2 koleżanki z piekła bo mi nie powiedziały, że były po gwałcie zbiorowym, a ja to choćbym to czuła. I tyle :( No ale znowu jest na mnie, że nie zyją. Wszystko na mnie. A moja matka? Też przeze mnie się powiesiła? Bez sensu wiecie. I tyle wam napiszę.

I wiecie - od jutra dalsze szukanie pracy, ale wiecie - to jest smieszne, że wszyscy sie gwałcicie i mordujecie, ale SKANDAL jak po prostu - nalezy sie i ktoś do sądu idzie. Dajcie mi spokój. Ta dyra zgwałcona przez uczniów jeśli nie powieszenia, odejście ze szkoły to do sądu. I przez nią ja poszłam do sądu. Bo na mnie ZA NIC nastawała. Bo mnie nie zgwałcili po furtce urwanej zimą. W LUTYM, żeby nie podpadało. I wiecie - nie że byłam chora psychicznie,ale bardzo się rozchwiałam psychicznie przez tę babę. I na mnie nastawała. Wiecie - przy mnie ta klasa chodziłaby JAK ZEGAREK, a przez nią ta klasa mnie szkaradnie pomówiła, a cały rok nie raczyli nawet podręcznika PRZECZYTAĆ. Nawet 1 kartki dosłownie. Tacy byli. No jeden skandal - ale to jest normalne, skandalem jest, że ja poszłam do sądu. Wiecie - dopiero dziś się normalnie czuję po tym. I przez to mam 3 próby morderstwa od września zeszłego roku. To tez działa STRASZNIE na psychikę. przykro mi :( No ale kto sie tym przejmuje. Bo procesy miałam wygrac. Czyli co - sedzia wiedział czy nie wiedział, że dyra jest po gwałcie zbiorowym. Jak wiedział to ktoś mi powinien był powiedzieć, a jak nie - no to nie wiem co - to idiota a nie sedzia i tyle. I za takiego go wzięłam i olałam . Przykro mi :( Jeden skandal i tyle :( 2 i 2 na matematyce równe 15. przykro mi :(

Gość fnbfb
owieczka a co ty mialas wspolnego z tymi gwaltami? jakie 3 proby morderstwa?

I wiecie przez co mam 3 próby morderstwa za granicą - przez tę dyrekotkrkę. A OBLAŁA mojego brata na maturze i myślała, że mnie zgwałcą w szkole za nią i tego dyrektora z Chorzowa bo sie chyba domyśliła , że gwałcił. Ale wiecie nie umiała sie do mnie dobrać - w tych firmach DLA MNIE oszaleli - a to wszystko przez nią. Ja to zwaliłam na prawo jazdy wiecie - i miałam TROCHĘ racji bo wszyscy są pod jej wpływem. No ale ona powinna siedzieć - 3 razy mnie zabić chcieli przez nią. No co ta kobieta wymyśli dalej? przecież ja na chwilę chciałam, wyjechać - PRZEZ NIĄ - ja sie wiecie zwolnieniem dyscyplinarnym przejęłam i nie, no przez to nie mam doktoratu - ale wiecie - 3 próby morderstwa od zeszłego roku przez chorą umysłowo PSYCHOPATYCZNĄ dyrektorkę szkoły średniej tu niedaleko. Przestańcie. A w 2005 ten dyrektor też pijany bo bym do niej nie trafiła, ale nie wiedziałam, że on pije bo bym wyjechała w 2006 za granicę już. I by było OK. Ale zaczęłam prawo jazdy ZA PÓŻNO bo mnie oszukiwał, że praca będzie, trafiłam PRZEZ NIEGO do zgwałconej przez uczniów dyry. Żebym się tym przejęła mi powie. - To się kuratorium tym powinno przejąć ty ciole głupi jak wól - mu powiem - a nie ja. Idź chlej dalej - lepiej zrobisz - tak sie nadajesz na swój stołek. - Pani nawet tego nie umie mi powie. - też umiem - u zgwałconej dyry zaczęłam pić. A moje dyplomowanie ty gnojku? Gnojku numer xyz. - A to sobie ZAŁATW PANI mi powie. Wolę wyjechać i takich ryjów schlanych jak jego więcej w szkole nie oglądać. gdzie indziej ich przeżyję, ale w szkole nie. Wystarczy że dałam się sponiewierać WYBITNEJ dyrze zgwałconej przez uczniów. Naprawdę :( I uwierzcie mi - jest mi słabo gdy piszę te słowa... UWIERZCIE MI :(

Wiecie co - na razie idę spać Ciąg dalszy nastąpi jak sie wyśpię. Jutro. Wybaczcie, ale musi do mnie dojść, że po gwałcie zbiorowym UCZNIÓW można zostać nawet dyrektorką szkoły w Polsce. Wybaczcie :(

Gość fnbfb
owieczko a gdzie takie sceny sie dzialy,ja jestem tez z chorzowa .kto ci zrobil taka krzywde?mieszkasz sama?

Dziewczynko, Ty wez zdjecie sobie powieksz, przybliż, to ze Twoj facet byl tak zafascynowany robota, ze zamiast pracowac strzelał fotki gdzie popadnie i to w dodatku w zaslepieniu to juz jest jego problem. Zwykla staruszka. Zadna dziwna postac. Przybliz fotke to zobaczysz, a nie przezywasz jak mrówka okres. Idz juz spac.

Gość pancia ancia
bosz:O a te nawiązały rozmowę z owieczką przecież to znana wariatka z kafe która bredzi tu od wielu lat

Gość jak ktos krotko siedzi
na kafe to nie wie kim jest owieczka i chce jej pomoc :D

Gość jak ktos krotko siedzi
owieczka sie obudzila zaraz pewnie tu wpadnie:D:D:D

Gość Light in Silence
wiecie co? wczoraj zaczęłam czytać ten topik, spojrzałam na zdjecie i wyszłam stąd bo nie chcialam się straszyc przed nocą. Siedziałam sama w pokoju. Mam tu takiego dużego kwiatka i nagle gałązki tego kwiatka zaczęły się poruszać jakby wiatr w nie dmuchał! wystraszyłam sie jak nie wiem. Po chwili kwiatek przestał sie ruszać. Mam tu jeszcze w klatce dwa szynszyle, które jak ktos podchodzi do klatki, podchodzą do ścianek, bo chcą smakołyk. i one właśnie podeszły do ścianki klatki skierowanej w kierunku kwiatka i domagały sie jedzenia! migiem uciekłam z pokoju.... dzis przeczytałam topik, nie wiem co myslec...

Gość pancia ancia
no właśnie , jak ktoś nie zna kafe to chce pomóc owieczce :D a ona bredzi te swoje farmazony te same, ta sama historia bodajże już 5 lat minimum jak nie więcej i ona pisze to samo tyle lat :D

Gość nasze dzieci w sieci
To nic w porównaniu z tym, że ja mam w klatce 2 kanarki i jedną papugę! Siedziałam wczoraj na tym topiku calutką noc i pokazałam moim małym przyjaciołom to zdjęcie i posty. I wiecie co zrobili moim mali przyjaciele?! Kanarki zaczęły się gryźć! Myślałam,że to u nich gody, ale po chwili dołączyła papuga i zaczęła dziobać Błękitkę w dupsko! Na to wpadła moja mama do pokoju i pyta co się tutaj dzieje! A ptaki nagle ucichły. Jak myślicie? Co to mogło być? Moje ptaki są nadpobudliwe, troszkę nerwowe. Kanarek miał już depresję poporodową a papuga schizofrenię, bo na mój widok krzyczała: ''Haj Hitla''! czy coś takiego. Ja jej na to, że nie jestem Hitlerem, ale ona swoje. :o

Gość daria_________
malunia333 - dziewczynko ???? Uuuu widzę że się kolejna wielka pani odezwała :D Nie twoj interes co on tam robil , i nie mow mi kiedy mam isc spac , widac po sposobie pisania ze albo jestes sfrustrowana bo nie masz faceta , albo masz i jestes po porstu zołzą :) Uwierz mi że po twoim komentarzu potrafie dojsc do takich wniosków, zegnam ozieble :D A wy drodzy kafeterianie , powiedzcie , co z ta owieczka ?ona naprawde ma schizofrenie ?ja chcialam z nia pogadac wyciaganac cos-nie chce mowic :/

Gość no i kolejny dzień a babcia
jak stała obok auta tak nadal stoi;)

Gość daria_________
i jeszcze jedno zolzo333- jak widzisz od wczoraj rana do teraz watek ma 23 strony wiec ludzie jednak chcą pisać- ty z kolei nie musisz .

Gość apaulina
ale wymyślacie szok bobaci jak babcia staneła przyjrzała sie autu i tyle a wy to juz nie iwadmomo co widzicie

Gość public vampire
na kafe są tacy ludzie, że jak pierdniesz, to powiedzą, że bomba wybuchła :D

Gość bb84
a może babulka przechodziła tamtędy poprostu....

Gość z dachu
piszcie, piszcie płaczę ze smiechu to dobrze działa na przeponę :D:D:D:D