Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość onejda125

Tarot, zapraszam. Odpowiem wg kolejności zapytań.

Polecane posty

Gość a moze moze
ja tez bym chciala prosic o wrozbe chodzi m innymi o finanse moj e-mail katarzynaw85@poczta.onet.pl prosze o kontakt

Gość ?????????????
ja ryba 26 maz rak 26 (w czerwcu 27) Ile bedziemy mieli dzieci? jakiej beda pluci? w jakim wieku urodze ostatnie?

Gość oberzynka81___
ona skorpion 29, on rak 29 (roczniki 1981) co z nami bedzie jak bedzie wygladac nasze małżenstwo?

Gość hhhkkiijjj
koziorozec 26 lat, co mi przyniesie ten rok :) z gory dziekuje

Gość biedroneczka81
waga, 29 lat. Proszę o odpowiedzi na pytania: kiedy przeprowadzę się do wymarzonego domu, czy będę miała jeszcze dzieci, jak potoczy się sytuacja w rodzinie i czy z obecnym partnerem dożyję późnej starości. Bardzo proszę o odpowiedzi na adres olaga81@tlen.pl Serdecznie dziękuję!

Gość TAK :(((((
baran, pod koniec miesiaca kończe 20 lat. czy mężczyzna w którym jestem zakochana odwzajemnia moje uczucia i czy stworzymy razem związek, czy facet zadziała coś w tym kierunku?

Gość margottttttttttttttttttttttttt
w tym roku kończe 27 lat, Bliźnięta. Jak bedzie wygladało moję życie uczuciowe i kariera

Gość margottttttttttttttttttttttttt
w tym roku kończe 27 lat, Bliźnięta. Jak bedzie wygladało moję życie uczuciowe i kariera, margot99@vp.pl

Witam bardzo proszę o wróżbę na ten rok, czy będzie dla mnie praca, czy zacznę w końcu zarabiac? iwona, 22.07.1977 dziekuje i pozdrawiam

Gość szkoda szkoda szkoda
:(:(

Gość baby2612
mam 22 lata, znak zodiaku koziorozec,urodzona 26 grudnia.mam pytanie jestem w ciazy jaka plec dziecka urodze? moj email monika-cieniuch@wp.pl

Gość a-spiracja
jakiej płci dziecko urodzę :O gratulacje dla Ciebie z powodu zostania matką, ale łyżka dziegciu za błędy stylistyczne

Gość Koncówka
Onejdo125.. doskonale opisałaś mnie i mojego byłego juz meżczyznę... nie udało się nam jednak niestety pozdrawiam serdecznie

Gość akacja 29
rak 29lat, co czeka mnie w najbliższej i dalszej przyszłości? bo chciałabym wiedzieć:)

Gość przecież jej nie ma już
:( A taka dobra była :(:(

Kochani, powróciłam po dość długim czasie, temat był mój. Ze względu -jak mi się wydaje- na problemy z kafeterią, nie mogłam zalogować się pod nickiem Onejda125. Jeśli ktoś z was nadal zainteresowany jest wróżbą lub jej kontynuacją, proszę pisać na mój adres e-mailowy estensi@o2.pl, zapraszam. Chciałabym lojalnie uprzedzić, że od pewnego czasu pobieram niewielkie opłaty za rozkład i interpretację kart, mam nadzieję, że zrozumiecie, ponieważ poświęcam na to naprawdę dużo czasu. Jeśli więc jesteście zainteresowani - będzie mi naprawdę miło komuś pomóc, podpowiedzieć, poradzić. Zapraszam :)

Może lepiej będzie, jeśli jasno napiszę co i jak jeśli chodzi o płatności, widzę, że wiele osób jest tego ciekawych pisząc do mnie na e-maila. Za podstawową wróżbę (konkretne pytanie o konkretną sferę życia) pobieram opłatę w wysokości 20zł. Za każde kolejne postawione pytanie - 5zł. W związku z tym, że kilka razy się sparzyłam, tj udzieliłam obszernej interpretacji kart, a Pytający zniknął jak kamień w wodę - proszę o skan lub print screen przelewu bankowego, dopiero wtedy udzielam wróżby, proszę mnie zrozumieć. Opis zawiera charakterystykę osób zawartych w pytaniu, obecną ich sytuację, jej źródło oraz prognozę na przyszłość. W ramach wróżby podstawowej udzielam także rady, jakie postępowanie będzie na daną chwilę najwłaściwsze. Opis przesyłam w formie załącznika (Ms Word). Wszelkie dane niezbędne do uiszczenia opłaty przesyłam na e-mail osobom zainteresowanym. Pozdrawiam ciepło i serdecznie.

Gość zapraszamy na temat
wróżko :)

Gość ???????
?????????????

Gość Ona12.XII
Podbijam temat, wczoraj dostałam odpowiedź od Estensi, zszokowała mnie maksymalnie, była tak prawdziwa!!!!!!!!!!!!! Polecam ją absolutnie każdemuuu!!!

Witam kochani! W związku z głosami, jakie dochodzą do mnie drogą e-mailową o darmowej reklamie, jaką mi organizujecie na owym forum, postanowiłam napisać raz jeszcze :) Bardzo serdecznie dziękuję tym, którzy wystawiają mi tak życzliwe i miłe laurki, to naprawdę plaster miodu na moje serce tym bardziej, jeśli naprawdę mogłam komuś pomóc. Jednocześnie jednak chciałabym oświadczyć, że na tym forum w sprawie wróżb pisuję wyłącznie jako ZALOGOWANA Estensi, na przeznaczonych do tego tematach. Nick inny niż ten a podający się za mnie nie będzie po prostu prawdziwy, proszę pamiętać. W sprawie kosztów nic się nie zmieniło, zapraszam więc na e-maila, estensi@o2.pl. Jeszcze raz serdecznie pozdrawiam i życzę wszystkiego dobrego :)

Gość nikita65
skorpion 16 jak będzie miał na imię mój przyszły chłopak?

Gość a czy jest jeszcze opcja
ze pani tu wróci?

Gość ponawiam pytanie z góry
:(