Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość onejda125

Tarot, zapraszam. Odpowiem wg kolejności zapytań.

Polecane posty

Gość Ognes
Skorpion 51 Witam Onejdo Mam cichą nadzieję, że znajdziesz i dla mnie chwilkę:) Ciekawi mnie tylko albo aż, czy spotka mnie jeszcze coś ciekawego w życiu?Czy zmieni się cokolwiek? Serdecznie pozdrawiam

Gość mismisia
panna, 30 lat prosze o wrożbe co sie bedzie dzialo u mnie w sferze zawodowej i uczuciowej Dziekuje i pozdrawiam :)

Gość prosze rowniez o rade
prosze o wrozbe, problemy tak sie nawarstwily ze wlasciwie to juz nie wiem co dalej... co z naszym malzenstwon i co z pieniedzmi? ja- lew 32 on- panna 34 bede wdzieczna... pozdrawiam

Gość Light in Silence
Light in Silence - Studia: widzę jakieś rozczarowanie, zastój, stratę, niezdane egzaminy, powtórki, zawieszenie nauki. Praca: będziesz pracować, ale nie będziesz zadowolona, przy Tobie kobieta żądna pieniędzy, traktująca Cię przedmiotowo, nieuczciwa. Uczucia: tutaj dobrze, stały partner, otwarte rozmowy, dużo uczucia, zrozumienia, wsparcia. Ale to będzie? Studia rzuciałm po 1 roku, rzeczywiścei było rozczarowanie strata, ale teraz chcę wrócić. Kobieta żądna pieniędzy to moja siostra.Idealnie się zgadza. Nie będę zadowolona z pracy? Z partnerem sie zgadza:)

Gość Etiii
Marzennulla, w kółko pytasz o to samo: czy na pewno się rozstaniecie, ale czy na pewno..? Przestań traktować wróżbę jako jakąś instrukcję na życie, jako gotowy scenariusz. Nie jesteśmy marionetkami, a co będzie, to nikt nie wie, inaczej cóż za wybór miałby człowiek? Każda wróżka pokazuje tylko pewne mozliwości, pewne tendencje, które wyczuwa w stosunku do Ciebie. Zawsze jest mozliwość zmiany. Ludzie się zmieniają, ich cele, dążenia, nawet charakter. Czasem jest tak, że słowa wróżki są impulsem do działania "na przekór wróżbie", czasem motywują do pracy nad sobą, na zasadzie, tak będzie? nigdy! Jeśli będziecie chcieli być razem, to żadna wróżba wam nie przeszkodzi. Może właśnie, mając świadomość zagrożenia dla waszego związku, będziecie bardziej czujni, będziecie nad nim bardziej pracować by uniknąć katastrofy? Życzę ci wszystkiego najlepszego i nie bierz wróżby 1:1. To nie matematyka, tylko intuicja, przeczucia, mozliwości. Przyszłość kształtujemy sobie sami, swoimi wyborami dokonywanymi w każdej minucie zycia. Pozdr.

Strzelec 35 lat Satramy się z moim partnerem ( Wodnik 33 lata) o dziecko. kiedy pojawi się dzieciątko jak ułoży się nasza przyszłość. dziękuję za pomoc

Gość ona32
ja lew- 32l on- panna 34 l- dobry znajomy , czy on chce czegoś więcej niż tylko zwykłej znajomości?

Gość sliweczka____
czy zajde w koncu w upragniona ciaża nba ktora czekam juz dlugo i kiedy to nastapi jaka plec? znak zodiaku ryby 18.03.1982

Gość areko
on byk 26 ona strzelec 25 kiedy bedziemy miec dzieci i czy nasze sprawy finansowe sie uloza?

Marzennuella tak jak ktos wczesniej napisal to tylko wrozba , nie wszystko musi sie spelnic, ja kiedys bylam u wrozki, wrozyla z tarota, cala moje przeszlosc, terazniejszosc i czesc przyszlosci sie sprawdzila, a jednak nie wszystko, powiedziala ze bede miala jedno dziecko , a mam dwoje :) nie bierz wszystkiego do serca, bardziej traktuj jako zabawe .

Gość kardashia
Czy i kiedy on mi się oświadczy? Sylwia 21 wodnik on Mateusz 21 ryby

Gość Onejda gdzie jestes?
Mialas nam powrozyc

Gość czarno-biała poziomeczka...
znak panna, 01.09.1986. prosze abys mi powiedziała co mnie czeka w niedługim czasie.

Gość serek wiejski light
wrózko bardzo mi zależy :(

Kochani, przepraszam, że nie odezwałam się wcześniej jak obiecywałam, nie miałam możliwości podłączenia się do internetu. zupełnie nic - Jeszcze przez jakiś czas będziesz zmagać się z lękiem, problemami z psychiką, nie będziesz umiała się wyzwolić ze swojego strachu, kryzysu. Jesteś zamknięta w sobie, nie widzisz innych ludzi, innych racji. Jest przy Tobie kobieta, która chce Ci pomóc, nie pozwalasz jej do siebie dotrzeć. Musisz pozwolić sobie pomóc, musisz dać szansę ludziom, którzy Cię otaczają, mają szczere intencje. Wyjdziesz z tego ale jeszcze nie teraz, Za ok rok wszystko powinno się wyprostować, czeka Cię trudna i ciężka praca nad sobą i swoimi słabościami. Uczucia: Czeka Cię szczęśliwy i udany związek, jednak i nad nim będziesz musiała pracować, znowu widzę zamknięcie się na uczucie, na chęć niesienia pomocy, jaką oferuje Ci Twój partner. Cierpliwością i uporem zdoła on jednak pomóc Ci wyjść na prostą. Będziecie szczęśliwi. sziwaa - Nie powróci, nie odezwie się już. Widzę kłamstwo, podwójne życie, rozpad związku emocjonalnego, oszustwa. Człowiek ten podjął świadomie decyzję o zerwaniu kontaktu. Widzę również Ciebie jako osobę, która tęskni i czuje się samotna, jednak na próżno, nic z tego nie wyniknie, ten mężczyzna już nie powróci. Widzę Cię jednak szczęśliwą wśród ludzi, żal przeminie. serek wiejski light - To nie on będzie Twoim życiowym partnerem, rozstaniecie się, otrzymasz cios w policzek, nie będziesz umiała wybaczyć. Staniesz szybko na nogi, otrząśniesz się, będziesz po tym szła przez życie z dumnie podniesioną głową, na jakiś czas zaprzestaniesz kontaktów z mężczyznami. Jeśli chodzi o prawo jazdy - do półtora roku, narazie nic z tego. byk 29 - Pojawi się możliwość wyjazdu służbowego, na który bardzo się napalisz, nic z tego jednak nie wyjdzie. Będziesz pracować, jednak nie licz w tym roku ani na awans ani na podwyżkę, rok upłynie bez zmian jeśli chodzi o sferę zawodową. W uczuciach także stagnacja, zwątpienie, rezygnacja, jednak postój w miejscu, nic się nie zmieni. Dla Ciebie to rok zawieszenia, braku zmian. anula37 - Owszem, będziesz jednak zawiedziona, w związku z poznaniem ojca liczysz na coś, co nie ma szans spełnienia. Ukoisz swoją ciekawość, będziesz zadowolona, poczujesz dopełnienie swojego życia, swojej osoby, jednak nie osiągniesz tego, czego się spodziewasz, nie będziesz do końca usatysfakcjonowana. chcę być blondi - Nie prędko, dwa lata to minimum. Warto jednak czekać, przed Tobą szczęśliwe dni w małżeństwie. fallenangel*** - Chłopiec/bliźnięta, bardzo zdrowy, żywy, energiczny, żywe srebro. czarnamaska - Jeszcze nie pora na dzieci, widzę je za najwcześniej trzy lata. Energia zdecydowanie żeńska, czyli dziewczynka, dziecko ze związku niezalegalizowanego, niespodziewane. Jeśi chodzi o studia: poprawki, trudności z przebrnięciem przez zaliczenia, egzaminy, jednak niegroźne, dasz sobie z nimi radę. Studia skończysz w planowanym czasie, bez większych trudności. ola2 - Zdecydowanie czeka was kolejne dziecko, chłopiec. Jeśli chodzi o małżeństwo - czekają was małe problemy, niejasności, niesnaski, kłótnie, nieporozmienia, zawiedzione nadzieje względem drugiej osoby. Jednak to Ty będziesz osobą, która siłą spokoju, równowagi, intuicji i harmonii wyprowadzi was z chwilowego kryzysu, to Ty - i słusznie - będziesz inicjować rozmowy, podawanie ręki, pomoc, poświęcisz się dla wyprostowania waszych relacji. Wszystko ułoży się pomyślnie. pinkie - Twoje życie uczuciowe ułoży się jak najbardziej pomyślnie, jest obok Ciebie ktoś, kto zasługuje na uwagę, zaufanie, o mężczyzna stateczny, dojrzały, odpowiedzialny, mądry życiowo. Ciebie za to postrzegam jako osobę zakompleksioną, niepewną siebie, obawiającą się opinii ludzi, przywiązujesz dużą wagę do tego, co powiedzą ludzie. Musisz odpuścić, dać sobie więcej swobody, czeka Cię szczęśliwa miłość, piękne uczucie, być może nawet ciąża. DOOOOOOOOOO - Taki właśnie wyszedł mi na daną chwilę układ. Być może wydarzy się coś, co diametralnie zmieni wasze uczucie, związek, Twoje podejście do partnera. Mogę się również oczywiście mylić, ale takie ułożenie kart właśnie się zdarzyło. Miej oczy dookoła głowy, dmuchaj na zimne. salatkaOwocowa - Niestety nie, karty pokazują rozstanie w niezgodzie, wielki żal, smutek. Poznasz kogoś ale długo po rozstaniu z obecnym parnerem. cynamonoweciasteczka - Będziesz miała syna, poczekasz na niego jeszcze półtora roku, do dwóch lat. Będzie to ciąża radosna, z ciężkim i długim porodem, zakończonym jednak pomyślnie. toja122 - Wielka niezgoda, Twój ogromny żal, złość, agresja. Będziesz czuła się niesprawiedliwie potraktowana, rozstanie nie będzie należało do tych pokojowych i spokojnych. Ty i Twoja córka: Nadal będziesz bardzo dobrą matką, uratuje Cię siła spokoju, równowaga, cierpliwość. Dacie sobie doskonale radę, mimo zwątpienia i chwilowych słabości nie będziesz wlokła za sobą przeszłości, chwycisz życie za rogi, zmienisz wasze życie. lady w grochy - Widzę bardzo dobrą przyszłość uczuciową i nie tylko, będą otaczać Cię coraz większym kręgiem ludzie starsi od Ciebie, dojrzali, mądrzy, inteligentni. W uczuciach czekają Cię chwile beztroski, nie dosięgnie Cię absolutnie rutyna, pragmatyzm, czekają Cię chwile namiętnych uniesień, radości, lekkości. Przy Tobie mężczyzna bardzo atrakcyjny fizycznie, godny zaufania, godny Ciebie. kozicaaak - Niestety, widzę powrót do przeszłości, izolację, niemożność wybaczania, zupełnie inne ideały, wartości, skłonności. Poza tym zaborczość, niewierność, manipulacja, mężczyzna ten nie traktuje Cię poważnie, wasze spotkanie odbiera jako kolejną przygodę na chwilę, nie będzie z tego nic oprócz łez i zawiedzinych nadziei. panna z wąchocka - Widzę nieruchomość ale widze też trudności ze spłatą kredytu, trudną sytuację finansową, planuj zakup nieruchomości rozmyślnie, czytaj uważnie umowę, którą będziesz podpisywać. Jeśli chodzi o sprawy zawodowe - widzę trudności, niemożność podjęcia ryzyka, nie ma zmian, postój w miejscu. Będziesz musiała ciągle wyrywać coś z gardła, nieustanna walka, udowadnianie, że jesteś coś warta. Trudny czas, który będzie Cię też kosztował zdrowie, także to psychiczne. proszę o wróżbę dla - Twoja firma, interesy będą narażone na fiasko, dużą stratę finansową, w porę się jednak zorientujesz przed niebezpieczeństwem, wycofasz się na czas z kontraktu, umowy, w jaką ktoś będzie chciał Cię umyślnie wrobić. Widzę służbowy wyjazd, poznanie nowych kontrahentów, nowe znajomości, dzięki którym w Twojej karierze zawodowej nastanie czas absolutnej hossy. Małżeństwo: żadnych większych problemów, sukcesy, radość, szczęście, znalezienie swojego miejsca w życiu, optymizm, dojrzała relacja. Widzę też dziecko, dziewczynkę. Pytasz o kobietę: owszem, widzę kobietę przebiegłą, podstępną, spotkasz ją jeszcze, w dodatku niejednokrotnie. Nie jest Ci to na rękę, możesz przy niej wiele stracić, chce Cię wykorzystać, zagraża Ci kaastrofą życiową. Nie wdawaj się z nią w żadne relacje, nie jest tego warta, zagraża Ci. Widzę jednak jej zniknięcie, jest to natomiast odległa przyszłość, widzę, że do tego czasu nie osiągniesz całkowitego spokoju, stabilizacji. Miejsce zamieszkania: ulegnie niewątpliwie zmianie. W obecnym miejscu czeka Cię kryzys, zobojętnienie, nie będziesz chciał zostać, będziesz czuł, że jeśli zapuścisz tam korzenie, polegniesz, utracisz chęć do życia. Widzę Cię jednak w domu pełnym szczęścia z rodziną, wyprowadzisz się do docelowego miejsca zamieszkania, które już nie ulegnie zmianie. klaudusiaaaaaaa - Na dziecko poczekacie jeszcze dwa lata, widze zdrowego chłopca. Widzę też trudności z zajściem w ciążę, nie są to jednak dolegliwości zdrowotne. Niezależnie od was ciąża się pojawi, nie przyspieszycie jednak tego wydarzenia. TOOOONI - Niestety, mężczyzna, o którego pyasz już dawno zamknął za sobą rozdział, jakim była znajomość z Tobą. Nie będzie chciał do niego wracać, czekają go udręki, niezadowolenie, samotność, nie będzie szukał jednak pocieszenia ani rad u Ciebie. panna migotkaaaaaaaaa - Wyjdziesz za mąż, za niewcześniej niż dwa lata. Czeka Cię trudne małżeństwo, przede wszystkim z problemami na tle finansowym, zawodowym, będziecie się ciężko i długo dorabiać. Koniec końców osiągniecie wszystko, co chcieliście mieć, zdobędziecie to ciężką i mozolną pracą. Będziesz szczęśliwa. może się załapię na 9 - Minie jeszcze wiele lat, minimum sześć, małżeństwo i macierzyństwo to odległa dla Ciebie przyszłość. Widzę jednak przyjaciela, partnera, z którym przez długi czas będziesz w związku nieformalnym, to z nim założysz rodzinę. Widzę dziecko, chłopca.

Gość carambola xs
Witam ja również poproszę:) Koziorożec 1987 Jest dużo rzeczy o które chciałabym zapytać, ale widzę że bardzo dobrze stawiasz tarota więc zapewne uzyskam odpowiedzi na nurtujące mnie pytania więc cierpliwie poczekam:)

Gość czarno-biała poziomeczka...
tez poprosze ...czekałam z niecierpliwoscią.......:) znak panna 01.09.1986. co czekam mnie w bliskiej przyszłosci?

Gość klaudusiaaaaaaa
WRÓZKO wlasnie sie mylisz ze nie sa to problemy zdrowotone bo staramy sie juz 2,5 roku i wlasnie sie leczymy wiec zadna z ciebie wrózka maz ma slaba ruchliowsc plemnikow

Gość klaudusiaaaaaaa
i wlasnie nie ze widzsz ze mamy bo ja napislam ze czekam juz dlugo czyli 2,5 roku

Gość Gagita
Onejda Bardzo ci dziękuję i proszę o uzupełnienie a co z moim małżenstwem będzie ? LEW 36

Gość papseoooooooooooooo44
bliźnięta, 17 l czy widzisz jakiś związek? czy mój były kiedyś jeszcze się do mnie odezwie?

Gość HP
Kochana ONEJDA125 ja równiez czekam na wróżbę, a pewnie niechcący ominęłaś bardzo proszę STRZELEC 53lat WODNIK 54lat

Wróżko, jeśli możesz to napisz mi czy ta kobieta fałszywa jest młoda czy w podeszłym wieku? Kiedy mniej wiecej uwolnimy się od teściów? Na prawdę to co przeżywamy z teściami to prawdziwy koszmar:( Pragniemy się usamodzielnić i żyć w spokoju bez nich... Ja Panna, 25 lat Z góry serdecznie dziekuję za odpowiedź

Gość areko
bardzo mi zalezy na tej wrozbie prosze...

Gość panna z wąchocka
Dziękuję. Sytuacja ma się dokładnie tak. Strach i obawy przed kłopotami i trudnościami ze spłatą kredytu są tym czynnikiem, który mnie przed zakupem powstrzymuje. A w pracy faktycznie muszę dosłownie wszystko wydzierać z gardła. Dziękuję Ci serdecznie, jeśli podałabyś swego maila czy nie byłoby problemem, gdybym mogła się poradzić Cię i kart? Byłabym wdzięczna naprawdę. Nie zastanawiałaś się kiedyś nad działalnością zarobkową w tym profilu? Dziękuję i pozdrawiam serdecznie.

Gość serek wiejski light
dziękuje Ci wróżko :( trochę mnie zasmuciłaś ale coż ...

strzelec 25 czy dostane ta prace i czy bede z niej zadowolona i doceniana? i czy zdolam splacic długi?? i mam pytanie do poprzedniej wrozby czy moj maz nie chce ze mna miec dziecka? chcialabym sie dowiedziec czy jestem kochana przez niego

Gość salatkaOwocowa
dziekuje. smutne:( a jeszcze bym chciala sie dowiedziec czy bede miala kiedys dzieci? koziorozec 20 lat