Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość onejda125

Tarot, zapraszam. Odpowiem wg kolejności zapytań.

Polecane posty

Gość konga
Dziękuje bardzo za wróżbę. To nie może być przypadek w moim przypadku nie sprawdziło się w 100% tylko w 1000%. To niesamowite takiej odpowiedzi się nie spodziewałam ale napawa optymizmem no i oczywiście zmusza do dalszej pracy nad sobą. Jeśli można zadać jeszcze pytanie to kiedy poznam swoją drugą połówkę, i czy będę miała męża dzieci. Panna 1984. Pozdrawiam i jeszcze raz dziękuje

Gość wykynyky
Podaj proszę namiary do ciebie, chętnie skorzystam. Pozdrawiam i dziękuję.

Gość Elizjon
NIESTETY ZOSTALAM POMINIETA :( jestem na stronie 7

Gość ha ha...
Byk 33 lata. Dziękuję za wróżbę, doceniam ale jestem mężczyzną no i jest w tym trochę prawdy z resztą zobaczymy jak to będzie. Mam jeszcze pytanie odnośnie mojej rodziny żony, dzieci. Czy wszystko będzie dobrze się układać i będziemy szczęśliwie i statecznie żyć, czy będziemy zdrowi?

olka33333 - Jeśli chodzi o uczucia: zakończy się jakiś zły okres, nabierzesz z powrotem dużo sił, wyzdrowiejesz, poczujesz się lepiej fizycznie, dzięki temu na nowo staniesz się pewna siebie, atrakcyjna, świadoma swojej kobiecości, to wpłynie bardzo dobrze na Twoje relacje z mężczyzną. Widzę silną, niezależną i szczęśliwą kobietę. Dzieci: zostaniesz mamą i to szybciej niż Ci się wydaje, po półtora roku maksymalnie, będzie bardzo dużym zaskoczeniem. Zdrowy chłopiec, zdrowa ciąża. Praca, finanse: spotkasz osobę z przeszłości, która wywrze istotny, negatywny wpływ na Twoją karierę, pracę. Będzie to człowiek bardzo cyniczny, krytyczny, nieobiektywny. Spotkasz się z nadużywaniem jego władzy, będzie traktował Cię przedmiotowo. Będziesz zmuszona do zmiany, nie pracy ale może działu, współpracowników, pomieszczenia, w którym pracujesz obecnie. Wyjdzie Ci to na dobre, od tej pory będziesz odnosiła sukcesy, czeka Cię stabilizacja finansowa, bezpieczeństwo materialne. Będziesz komuś zawodowo pomagała, otrzymasz w zamian mnóstwo ciepła, dobrych emocji. bzyczek2010 - Widzę podejmowane wcześniej próby dotarcia się, zawarcia przyjaźni, poznania się na płaszczyźnie intymnej. Widzę wiele zazdrości, niejasności, obawy przed zdradą emocjonalną. Ale widzę was razem, sformalizowanie związku, rodzina, póki co nie widzę dzieci. Człowiek ten jest jednak osobą podchodzącą bardzo poważnie do pieniędzy, spraw materialnych, ma problem z okazywaniem emocji, uczuć, jest zamknięty w sobie. Do utworzenia związku czeka was droga pełna rozmów, docierania się, powolnego otwierania przed sobą. Droga niełatwa ale zakończona powodzeniem. elizjon - Mam przed sobą karty wróżące bardzo dobrą przyszłość, obfitą w dobre towarzystwo, zabawę, radość, przyjaciół, dobrych ludzi dookoła. Jesteś zmęczona, jesteś obciążona obowiązkami rodzinnymi, jesteś za kogoś częściowo odpowiedzialna, nie możesz odpuścić. Musisz odpocząć, konieczna jest regeneracja sił, musisz zrzucić z siebie część obowiązków, znaleźć kogoś do pomocy. Widzę Cię w jakimś toksycznym związku (niekoniecznie kobieta - mężczyzna), w którym tkwisz wbrew własnej woli, choć zaprzeczasz i odpychasz od siebie tę świadomość. Przyjdzie czas na zmiany, będziesz z powrotem ''na wozie''. Widzę Cię w twórczych zajęciach, dokształcaniu, rozwijaniu swoich pasji artystycznych, w kreatywnym rozwijaniu swoich zdolności wśród ludzi, szkoła, kurs. Marzennulla - Nie widzę większych trudności, widzę oszczędzanie, zbieranie pieniędzy, nic więcej. Wszystko pójdzie zgodnie z waszym planem. Jeśli chodzi o wierność partnera: Nie widzę zdrady czy innej kobiety, widzę jego samotność, zamknięcie się w sobie, strach wynikający z nadwrażliwości, obawą przed dorosłym, odpowiedzialnym życiem. Będzie wobec Ciebie uczciwy, będzie rozmawiał, rozstaniecie się pokojowo, dojrzale. Niestety Twój partner nie przeskoczy tempa, jakie nabierze wasze życie zagranicą, nie będzie się mógł tam odnaleźć. Prawo jazdy: zdasz, zdasz na pewno. Ale widzę brak wiary w siebie, załamanie, powinnaś się afirmować, uwierzyć w swoje możliwości, masz dobrego nauczyciela. Honora 36 - Emocjonalnie będziesz spokojna, swój czas poświęcisz całkowicie dzieciom, rozmowom, będziesz próbowała dowiedzieć się czegoś o sobie, odkryjesz w sobie pokłady uczuć, które dawno temu schowałaś w najgłębszy zakamarek siebie. Przyjdzie też czas na wielki żal, agresję, nienawiść do ludzi, przyjdzie Ci myśleć, że cały świat jest przeciwko Tobie. Niepotrzebnie, bo tak nie jest, czeka Cię walka o godny byt, walka wygrana, będziesz silna i gotowa do obrony swojej rodziny, stanowiska, pozycji, spotkasz na swojej drodze ludzi, którzy Ci pomogą wymagając od Ciebie uczciwej i solidnej pracy. Czeka Cię jeszcze szczęśliwy związek, nie prędzej niż za dwa lata. Zadbaj o swoją fizyczność, jesteś przemęczona, padasz z przepracowania, z nadmiaru obowiązków. Poświęć czas na własne, drobne przyjemności. DużaKasiunia - W przeciągu 9 m-cy znajdziesz pracę, która będzie kosztowała Cię wiele pracy, przepłacisz przemęczeniem, utratą sił. Nie odnajdziesz się w tej pracy, nie będziesz zadowolona. Czeka Cię po niej krótki okres zawieszenia, po którym nastąpi zmiana, bardzo korzystna, także finansowo. Widzę Cię w pracy, w której będziesz miała do czynienia ze sprawiedliwością, decydowaniu o losie ludzi, w której będziesz rozważać stanowiska dwóch stron, coś związanego z prawem, uczciwością, niekoniecznie sąd. Do półtora roku. Uczucia: spotka Cię wiele przygodnych romansów, karty pokazują, że nie doceniasz małych radości w życiu, możesz przez to przeoczyć prawdziwą miłość. Czeka na Ciebie człowiek dojrzały, który zapewni Ci bezpieczeństwo, założycie rodzinę. Musisz tylko nauczyć się cieszyć życiem, nie ulegaj mężczyznom, nie uczepiaj się łapczywie każdego napotkanego człowieka, nie traktuj go jako potencjalnego partnera na życie. Ten jedyny przyjdzie w swoim czasie, będziesz wiedziała, że to on. rajkata - Nie, widzę Twojego obecnego partnera, z którym budujesz nowy związek. Jest opuszczony, czuje się nieswojo, być może przez sytuację, w której póki co tkwisz między młotem a kowadłem. Twój partner to odczuwa, nie jest pewny tego, czy chcesz z nim być, czuje zagrożenie. Szczera rozmowa, wspólny wyjazd, poświęć mu więcej czasu, upewnij w uczuciach, jakie do niego wysyłasz. sipps - Niestety nie. Widzę zranienie, ból, cierpienie, niedojrzałość. laseczkawwa - Jeśli chodzi o chłopaka: widzę, że poukłada się dobrze, ale potrzebna będzie cierpliwość, dyplomacja, zaufanie. Widzę Ciebie jako kobietę pewną siebie, zmysłową, Twój partner odczuwa ogromny pociąg fizyczny w stosunku do Ciebie. Dobrze wam się ułoży. Rodzice: widzę rozczarowanie, brak uznania, lenistwo, brak ambicji, o jaki oskarżają Cię rodzice. Wg nich straciłaś ogromną szansę na dobrą przyszłość. Potrwa to minimum rok, udowodnisz im jednak swoje racje, swoją siłę, osiągniesz to, co sobie założyłaś. Dzieci: do dwóch lat, widzę jednak trudności z zajściem w ciąże, lekarz, leczenie. Light in Silence - Studia: widzę jakieś rozczarowanie, zastój, stratę, niezdane egzaminy, powtórki, zawieszenie nauki. Praca: będziesz pracować, ale nie będziesz zadowolona, przy Tobie kobieta żądna pieniędzy, traktująca Cię przedmiotowo, nieuczciwa. Uczucia: tutaj dobrze, stały partner, otwarte rozmowy, dużo uczucia, zrozumienia, wsparcia. oluszka 345 - czekam na znak zodiaku i wiek syna. Czarownica paskudna - Nie wyjedziesz zagranicę. Twoja obecna praca to pasmo stresów, podstępnych ludzi wokół, ludzi, którzy gardzą innymi. Jesteś zmęczona, zrezygnowana, chcesz zmian. Przyjdą w ciągu roku, pomoże Ci starsza kobieta, osiągniesz stabilizację finansową, sama zrezygnujesz z obecnej pracy, będziesz zadowolona z nowego zajęcia. Nie wyjeżdżaj zagranicę, czeka Cię tam porażka, załamanie psychiczne, tęsknota, ogromna strata finansowa. perełka1988 - Człowiek, z którym jesteś jest egoistą, osobą zapatrzoną w swoje potrzeby, swoje uczucia. Powierzchownie zajmuje i opiekuje się Tobą, jednak podświadomie wybiera rozwiązania, które będą korzystne przede wszystkim dla niego. Nie widzę zdrady, rozwiązłości ale karty pokazują zamknięcie się w sobie, odcięcie od świata, zawód, rozczarowanie, łzy, przeszłość, która się za wami wlecze. Ten związek będzie długo trwał, nie jest jednak dla Ciebie zdrowy, zawiedziesz się. karkaaaa - Uczucia: czekasz z założonymi rękami na rozwój akcji, jesteś z siebie niezadowolona. Zrani Cię osoba arogancka, egoistycznie nastawiona do świata, zrani Cię oszczerstwem, plotką. Pogrążysz się w pracy, Twoje życie uczuciowe zejdzie na dalszy plan, zrazisz się do mężczyzn na długo. Szanse na zdrowy, szczęśliwy związek za dwa lata, kiedy osiągniesz pełną stabilizację zawodową, finansową, gdy staniesz się kobietą świadomą swoich atutów i zalet. Praca: jesteś obecnie niespełniona, lubisz swoją pracę ale nie przynosi Ci satysfakcji, nie realizujesz się w niej tak, jakbyś chciała. Zmienisz zajęcie, koś zaproponuje Ci bardzo korzystną pracę, nie będziesz się wahać, to będzie dobry wybór. Rok i kilka miesięcy, mniej niż półtora. omiiiiiiiiiiiiiiiii - Bardzo dobra przyszłość uczuciowa, wracasz właśnie do świata żywych. W ciągu pół roku doznasz uczuć, na które niektórzy czekają przez całe swoje życie. Czeka Cię szczęśliwy związek. Jasny blondyn.

Gość toffifee22
witam serdecznie :) chciałabym tylko się dowiedzieć: -jak potoczy się w mojej pracy -czy ślub w przyszłym roku czy będziemy musieli przełożyć? -co z wymarzonym domem? czy to co planujemy ma szansę się spełnić? -czy będziemy mieli jakiekolwiek potomstwo? ja 22 lata ryby mój partner strzelec 22

Gość monique33
ja - skorpion lat 29 on - lew lat 26 czy on mnie kiedyś zdradził i czy w przyszłości mnie zdradzi?

mam jeszcze jendo pytanie kiedy skończą sie plotki na moj temat i co mnie czeka wżyciu zawodowym byk 36 l

a co z moją wróżbą?? Wróżko znowu o mnie zapomniałaś:(a miałam wpis na 9 str. chciałabym się dowiedzieć czy kiedykolwiek zostanę matką, jak sprawa ze studiami i finansami?

Gość DużaKasiunia
onejda125, bardzo dziękuję Pisałaś wcześniej, że rozważasz podanie maila. Czy podjęłaś już decyzję? Mnie bardzo zależy na kontakcie do Ciebie. Pozdrawiam

czarnamaska - to są wróżby dla wpisów ze strony 7 dopiero. Dziękuję za wróżbę :) A możesz mi jeszcze raz postawić karty dla sfery uczuciowej? Pytanie: czy obecnego związku nie da się uratować? Czy dziecko, które przewidujesz będzie z obecnym partnerem, czy dopiero z nowego związku?? strzelec, 25 lat. Bardzo proszę!

Gość lasick!
Onejda,bardzo dziękuję za wróżbę. A czy jesteś w stanie powiedzieć,hipotetycznie rzecz biorąc,jeśli wejdę w ten związek, który okaże się być wg Ciebie dla mnie destrukcyjny,to ile się on utrzyma? I czy skończy go on? To,co napisałaś brzmi właściwie całkiem,jak On. Wydaje mi się, że wróżba rzeczywiście w moim przypadku może się sprawdzić.Jestem po 4letnim związku,który był bardzo spokojny, mam ogromny głód emocji i mimo że to głupota,wydaje mi się, że nie będę umiała się powstrzymać.Tylko boję się tego,co napisałaś.

Gość wagggaa
czy będę z tym kim marzę?waga 32 lata

Gość lasick!
ostatnimi czasy,gdy pytałam o niego karty,w rozkładzie w przyszłości zawsze pojawiała się wieża...

Gość olka33333
Onejdo, Podobno za wróżbę się nie dziękuje, więc ja dziękuję Ci za poświęcony czas :) Ciepło i serdecznie pozdrawiam!!

Gość cynamonoweciasteczka
witam raz jeszcze :).Czyli jeszcze się na wróżbę załapię?-pisałam wczoraj na 9 stronie,zatem czekam :).pozdrawiam

Gość majeczka 71
waga,39 lat Ciekawa jestem ,czy mój biznes wypali?:)

Ewelaaa678 - Uczucia: uwolnisz się z jakiegoś związku, który przyniesie Ci mało swobody, będzie Cię krępował. Spotkasz jednak mężczyznę, który okaże się dobrym przyjacielem, będzie z tego związek, duża przygoda, jednak nie na całe życie. Praca: Widzę pracę na zlecenie, niestałą, za niewielkie pieniądze, a ciężką pracę. Będziesz w niej tkwiła dość długo, u kresu sił i wytrzymałości psychicznej pojawi się propozycja innej, lepszej pracy. W końcu osiągniesz stabilizację. zadam pytanie - 1 - Decyzja jest dobra ale uważaj na ofertę pracy, która Ci się przytrafi, sprawdź ją dokładnie, karty pokazują jakieś podstępy, oszustwa. 2 - Karty pokazują, że życie w kraju dało Ci popalić, jednak od tej pory będzie już tylko lepiej, znajdziesz stateczną pracę. Wyjazd zagranicę z kolei pokazuje niespełnione marzenia, nadzieje, tęsknotę, apatię, stres. Powinnaś zostać w Polsce. dfhgfg - I od niej i od niego. Będzie miała duży wpływ na Twojego przyszłego męża, z jej - a pośrednio jego - winy staniesz się ofiarą skąpstwa, niesnasek na tle finansowym, sknerstwa. Będziesz skrępowana, nie będziesz wiedziała co robić, będziesz uciekać się do bardziej intensywnych kontaktów ze swoją rodziną, zatęsknisz za rodzinnym domem, za przeszłością. 7wirgoooo - Pokonasz, to na pewno. Czeka Cię jednak dużo bólu fizycznego, cierpienie fizyczne, depresja, myśli samobójcze, potężne zwątpienie, brak kontaktu z ciałem, zobojętnienie. Uwierz w swoją wewnętrzną siłę, bo będzie Ci bardzo potrzebna. Wyjdziesz z choroby zdrowa, zaczniesz zupełnie nowe życie, widzę przy Tobie rodzinę, dzieci. Będziesz szczęśliwa i zdrowa. ***Beatka*** - uczucia: tak, to partner na stałe, to z nim zbudujesz swoje szczęście rodzinne. edukacja: niestety, w dalszym ciągu widzę niepowodzenie, niezadowolenie, niedowartościowanie, kłopoty z samooceną. Karty wskazują na porażkę, ale wrócisz do nauki, pokonasz trudności, póki co musisz uzbroić się w cierpliwość. jujjjuu - Nie prędko, będziesz się podejmować dorywczych prac, jednak nie będziesz zadowolona, nie spełnią Twoich oczekiwań. Ktoś będzie chciał Cię oszukać, wykorzystać. Staniesz przed wyborem pozostania w miejscu, w którym jesteś lub wyjechania do innego miasta, nie zagranicę. To właśnie tam znajdziesz pracę swoich marzeń. Rok, półtora. skorpionica 30 - Widzę brak komunikacji, nieumiejętność rozmawiania o uczuciach. Nie widzę szans na ten związek, widzę oddalenie, podjęcie trudnej ale dobrej decyzji o pójściu w inne strony. Ale czeka na Ciebie dojrzały, sporo starszy mężczyzna, człowiek uczciwy, majętny, sprawiedliwy, przedsiębiorca, biznesmen, silna osobowość. U jego boku będziesz szczęśliwa. para70 - Ślub jeszcze daleko, min dwa lata. Widzę między wami słabe więzi uczuciowe, duże przywiązanie i przyjaźń ale brak iskry, która była na początku. Widzę powodzenie w sprawach materialnych, stabilność finansową, która będzie stanowiła fundament i podstawę waszego związku. Będziecie szczęśliwi, jesteście pokrewnymi duszami, zapewnicie sobie bezpieczeństwo materialne, uczucia będą na drugim planie. Kasiula;0..... - Nie zaufasz temu mężczyźnie, dowiesz się czegoś o jego przeszłości, zaniepokoi Cię to. Kłótnie, agresja, niepowodzenie. Stracisz przy tym człowieku dużo energii, pewności siebie. Niedobry układ. Końcówka - Widzę dziecko, ciąża z zaskoczenia, nieplanowana. Chłopiec, zdrowy i silny, ciąża pod stałą opieką lekarską, z małymi lecz niegroźnymi komplikacjami. Gagita - Z Twoim życiem będzie dobrze, pomyślny układ kart. Pokazują wielką stratę jaką przeżywasz, okrutne rozczarowanie, potężny zawód, stratę, z którą nie można się pogodzić, która będzie się za Tobą wlokła przez resztę życia. Mim to odnajdziesz swoje miejsce, odzyskasz równowagę, harmonię, widzę u Twojego boku młodszego mężczyznę, który pomoże Ci się podnieść, będzie umiał z Tobą rozmawiać, zdecydowany, inteligentny człowiek. Wszystko poukłada się bardzo pomyślnie. blacksoul********************* - Niecałe dwa lata. Bardzo silny, zdrowy, ruchliwy chłopiec. Widzę tylko jedno. WAGa 20lat - Owszem, widzę młodego mężczyznę przy Tobie, dokładnie w miejscu pracy. Wyjazd służbowy, wspólna podróż w ramach obowiązków w pracy - to was do siebie zbliży, przekonasz się o jego uczuciach. Najdalej za pół roku. SLANGA - Widzę przy Tobie dzieci, dwóch chłopców lub bliźnięta, najdalej za dwa lata. Ciąża i poród bez zakłóceń, będziesz czuła się bardzo dobrze. Praca: Narazie pozostaniesz bezrobotna, będziesz czuła się z tym źle, ociężale, doprowadzi to do pogorszenia stosunków z ludźmi, otoczeniem, będziesz się na nim wyżywać za swoje niepowodzenia. Spotkasz jednak młodszego mężczyznę, to on pozwoli Ci się wykaraskać z problemów, pomoże Ci podjąć pracę, z której będziesz zadowolona. Do roku czasu. taka sobie mala kasia - Absolutnie nie, nabawisz się jedynie sporych problemów psychicznych, skłonności do depresji, złego nastroju, samopoczucia. Wyjdziesz jednak z tego, będziesz zdrowa, odzyskasz optymizm i radość życia. To również zadam pytanie - Widzę rozstanie, rozwód, rozejście dróg, przemiany. Będziesz rozczarowana, zła, choć będziesz wiedziała, że nie ma innego wyjścia. Duże kłótnie o pieniądze, problemy przy podziale majątku. malagatikitakiikasztanki - Widzę bardzo dobrą przyszłość uczuciową i finansową, będziesz szczęśliwa, spełniona, także zawodowo. Nie widzę jeszcze dziecka, najwcześniej za dwa lata, dziewczynka. trelemorele... - Tak, widzę spełnienie planów, realizację założonych zamierzeń. bluebluedark - Faktycznie widzę bezsenność, problemy, niepewność, Ciebie jako ofiarę, negatywne uczucia, rozpacz. Ale widzę też koniec nostalgii, koniec czasów porażek i złości, rozpoczęcie nowego życia, dbałość o wygląd fizyczny. Narazie nie widać przy Tobie żadnego mężczyzny, najwcześniej za rok, poświęcisz się jednak całkowicie samorealizacji, spełnisz swoje oczekiwania wobec siebie samej, zrobisz dla siebie coś, co długo odkładałaś. HockiKlocki - Widzę was razem ale nie teraz, mężczyzna ten jest człowiekiem niecierpliwym, raptownym. To nie wpływa korzystnie na związek, musicie najpierw się poznać, małymi krokami dotrzeć do siebie. Powoli, tak jak należy, aż do celu. Będziecie szczęśliwi. 123onaona - Będziesz szczęśliwa ale widzę, że musisz się usamodzielnić, karty pokazują wyraźny, zbyt mocny związek z rodziną, w szczególności z matką. Musisz uwierzyć w to, że sama potrafisz dać sobie doskonale radę, musisz odciąć się trochę od więzi z rodziną, poświęć czas na budowanie własnego, prywatnego świata, życia. Dużo związków, przelotnych, romanse. Szczęśliwa prawdziwa miłość dopiero po osiągnięciu stabilizacji zawodowej. mruk123 - Jesteś zodiakalnym Wodnikiem :) Rozejdziecie się, jednak rozwód nie nastąpi szybko. Nie widzę zdrady, kobiet, rozwiązłości. Bardziej stawiałabym na problemy na tle finansowym, kłonie, spory z tego powodu. Twój mąż jest osobą odpowiedzialną ale niedojrzałą, nie masz do niego zaufania, nie tylko w kwestii wierności ale spraw życiowych, działań, jakich się podejmuje. Rozstanie.

Kochani, reszta - tak jak obiecałam - popołudniu, przed godziną 18. Obiecuję odpowiedzieć na całą stronę 9 i ''dopytywania'' ze strony 10 osób, którym wróżyłam wcześniej. Niestety, na więcej nie mogę już sobie pozwolić, w każdym razie nie w najbliższym czasie. Życzę wszystkim udanego dnia :)

Gość oluszka 345
wiek syna 18lat -baran moj wiek 42-strzelec-pozdrawiam serdecznie

Gość zadam pytanie
dziękuję za odpowiedź

Gość Marzennulla
Onejdo125, dziękuję Ci bardzo za odpowiedzi na moje pytania!. Zarówno ja, jak i chłopak jesteśmy pod ogromnym wrażeniem Twojej wiedzy. Mam nadzieję, że jednak sprawy dotyczące sfery uczuciowej nie spełnią się... . Pozdrawiam.

Gość Elizjon
dziekuje

Gość oluszka 345
zapomnialam dopisac - syn ma problemy emocjonalne , i martwie sie o niego. Bardzo zalezy mi na Twojej wrozbie...

jesteś wielka... dziekuję :) "Końcówka - Widzę dziecko, ciąża z zaskoczenia, nieplanowana. Chłopiec, zdrowy i silny, ciąża pod stałą opieką lekarską, z małymi lecz niegroźnymi komplikacjami." czy mozesz mi powiedzieć czy będzie to dziecko z meżczyzną, na którego stawiałaś mi karty? W jakim terminie? i kiedy poprawi sie moja sytuacja materialna? pozdrawiam serdecznie

Gość Gagita
36 LEW Zatkało mnie , to co napisałaś to prawda tragedia mnie dotknęła w ciągu ostatnich 10 dni śmierć najważniejszej dla mnie osoby . A co w takim razie co z moim małżeństwem . ?

Gość DużaKasiunia
Chciałabym dopytac o moją wróżbę (moją czyli Katarzyna 16.05.1974) Napisałaś mi "Uczucia: spotka Cię wiele przygodnych romansów, karty pokazują, że nie doceniasz małych radości w życiu, możesz przez to przeoczyć prawdziwą miłość. Czeka na Ciebie człowiek dojrzały, który zapewni Ci bezpieczeństwo, założycie rodzinę. Musisz tylko nauczyć się cieszyć życiem, nie ulegaj mężczyznom, nie uczepiaj się łapczywie każdego napotkanego człowieka, nie traktuj go jako potencjalnego partnera na życie. Ten jedyny przyjdzie w swoim czasie, będziesz wiedziała, że to on" Czyli ten właściwy mężczyzna pojawi się w moim życiu za wiele lat, dobrze rozumiem? Bo skoro mam miec wiele romansów zanim go spotkam... dobrze rozumiem? Czy karty pokazują coś więcej o tym człowieku? I jeszcze jedno: czy karty pokazują cokolwiek o moich dzieciach? Ich zdrowiu, edukacji ... cokolwiek

Gość sipps
Dziekuje za poswiecony mi czas wrozko. Co dalej w moim zyciu? Baranica 35l.

Gość Marzennulla
Onejdo125, ciągle mam w myślach to co mi napisałaś (chodzi mi o rozstanie z chłopakiem). Bardzo trapi mnie ta myśl, dlatego, że chodzi ze sobą dość długo, były i nadal są w naszym życiu ogromne problemy z którymi oboje sobie nie radzimy, jednak w imię miłości staramy się razem trzymać i nie chcę mi się aż wierzyć, że coś jeszcze może nas rozdzielić. Dlatego powiedz mi?. Czy taki właśnie nas na pewno finał spotka?. Czy nic nie da się uratować?. Proszę o jeszcze jedno powróżenie. Marzena, 19lat, RYBY. Patryk, 20lat, BLIŹNIĘTA.