Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość onejda125

Tarot, zapraszam. Odpowiem wg kolejności zapytań.

Polecane posty

Gość moviemovie
a ja bym sie chcial dowiedziec czy bede do konca zycia z obecna dziewczyna> waga, lat 24

konga - Mąż owszem, ale najpierw niemiłe doświadczenia z manipulantami, krętaczami, mężczyznami, którzy Cię zdradzą, zawiodą. Nie załamiesz się jednak, spotkasz człowieka sprawiedliwego, spotkasz go w pracy, to z nim zbudujesz swój dom rodzinny. Dzieci - jak najbardziej, widzę dwie dziewczynki. ha ha... - Przepraszam, płeć nie gra roli, napisałam z rozpędu o kobiecie, ponieważ płeć żeńska raczej tu króluje :) Jeśli chodzi o związki w rodzinie: wszystko będzie układało się pomyślnie i dobrze, widzę silne więzi rodzinne, solidne fundamenty, partnerstwo. Widzę jednak problemy z nauką u dzieci, problemy z koncentracją, potrzebę sportu, aktywności ruchowej, fizycznej, możliwość fizycznego ''wyżycia się''. Zdrowie: doskonałe, żadnych przewlekłych, uciążliwych dolegliwości. onk3 - Plotki na Twój temat są faktycznie nieprzyjemne, zagrażają Twojej reputacji. Zmuszą Cię do zmiany otoczenia, wielu ludzi odwróci się od Ciebie, zostanie Ci niewielka garść życzliwych Ci osób. Pokonasz te trudności, ale na jakiś czas będziesz musiała się odizolować od otoczenia, widzę wyjazd, podróż. Praca: dobry okres na karierę, wyjdziesz z jakiś zobowiązań finansowych, czekają Cię sukcesy, awans, podwyżka, ktoś Cię bardzo doceni, koś będzie Ci bardzo wdzięczny. Będziesz rozpatrywała dwa stanowiska, dwóch odmiennych stron, zdecydujesz dobrze, ktoś to bardzo doceni, zapłaci Ci za to uczciwie i z ogromną wdzięcznością. Czarownica paskudna - Niestety, karty nie wróżą nic dobrego, a już na pewno nie pokazują prób ratowania związku. Czeka Cię krótki okres łatwowierności, naiwności, być może partner będzie próbował Cię przekonywać, zatrzymywać - na próżno, sparzysz się ponownie, przeżyjesz ogromny zawód. Przetrwasz to dzielnie, nabierzesz siły wewnętrznej. Dziecko z innym partnerem, dziewczynka. Dwa lata, spotkasz człowieka, który będzie Twoim mężem, powiernikiem, kochankiem, przyjacielem. lasick! - Potrwa długo i to Ty go zakończysz. Będziesz się męczyć, łudzić, czekać na zmiany, które nigdy nie nastąpią. Nie kazuje mi się wierza, mam odwróconego Głupca, Pustelnika i Księżyc. oluszka 345 - Istotnie, widzę bardzo duże problemy emocjonalne, uzależnienia, przemoc, agresja, zamknięcie się we własnym świecie, izolacja, życie oparte na kłamstwie, manipulowanie innymi, wykorzystywanie sytuacji. Przed wami długa i ciężka walka, zakończona jednak równowaga, harmonią, Twoj syn wyjdzie z tego. Potrzebne jest mu przebaczenie, podświadomie zdaje sobie sprawę z krzywdy, jaką wyrządza bliskim, będzie potrzebował świadomości, że zarówno on jak i całe otoczenie zamknie ten przykry rozdział raz na zawsze, nigdy do niego nie wracając. Widzę wokół niego lekarzy, szpital, medykamenty, farmakologię. Karty pokazują dobrą, spokojną przyszłość, oddanie się duchowym przyjemnościom, wyciszenie. Końcówka - Tak, ojcem będzie ten właśnie mężczyzna. Półtora roku, niecałe dwa lata. Jeśli chodzi o sytuację materialną: musisz jeszcze poczekać, minie około rok zanim wyprostuje się Twoja sytuacja finansowa. Na tym tle doświadczysz jakiejś niesprawiedliwości, nie chodzi o stratę pieniędzy, które masz, raczej o te, które powinnaś a nie dostaniesz, feralny wyrok, decyzja. Gagita - Widzę zamknięcie się w sobie, oddalenie,brak rozmowy, komunikacji. Uratuje was jednak wyjazd, na dłużej, odkryjecie się na nowo, urlop, wakacje, które odmienią wasz związek, na którym oboje zrozumiecie, że jesteście dla siebie najważniejsi, że tak naprawdę nie macie nikogo poza sobą. Dobra przyszłość. DużaKasiunia - Dokładnie tak, człowieka tego spotkasz po doświadczeniach, jakie Cię czekają, dopiero za kilka lat. Dzieci: dziewczynka, nie prędzej niż za dwa lata. Ciąża pod stałą opieką lekarską, trudny poród, zdrowe, silne, szybko uczące się, żywe dziecko.

strzelec, 19.12,1989. Czy uzyskam wymarzony wygląd i w jakim czsie ? Czy mąż chce być ze mną na zawsze?

Gość kataraktor
monisia 09.01.86 - kiedy zajdzie z kochankiem w ciąże i z którym?

Gość asiulalallala
Pytałam Cie wróżko o sytuację finanse i czy uda mi się zdobyć wymarzony zawód (wodnik 27 lat). Odpowiedziałaś: Osiągniesz sukces w pracy związanej z nieruchomościami, bankowością, będziesz obracała dużymi pieniędzmi w imieniu osób trzecich, przyniesie Ci to duże zyski finansowe. Czeka Cię jednak długa droga, pełna niepowodzeń, porażek, zwątpienia, zmęczenia, niejednokrotnie będziesz miała związane ręce bez możliwości ruchu w jakąkolwiek stronę. Rozwiąże się jednak wszystko pomyślnie. Odpowiedz jak najbardziej trafna bowiem zaczełam teraz aplikację noatrialną. Droga jest długa bo wynosi ok 5 lat. Przeraziły mnie jednak te trudności. Czy uda mi się zostać notariuszem w ciągu tego okresu czy ta droga przez te trudności zdecydowanie sie wydłuży?

Gość Gagita
Bardzo ci dziękuje , wierzę w twoje umiejętności. To jest mój e-mail gdybyś zgodziła się jeszcze kiedyś pomoc chętnie skorzystam. gagusiacc@interia.pl

Kochani, kończę na dzisiaj, nie mogę poświęcić więcej czasu na wróżenie. Na pewno zajrzę jeszcze na ten temat, jednak myślę, że najwcześniej w sobotę. W obawie przed przeładowaniem mojej skrzynki mejlowej może bezpieczniej jednak będzie, jeśli osoby zainteresowane - o ile nie mają go przy nicku - podadzą swój adres e-mail. Jeśli tylko czas pozwoli - chętnie doradzę, zajrzę w karty. Osobom, którym moja wróżba nie pokryła się z rzeczywistością czy ich odczuciami życzę jak najlepiej, moim celem nigdy nie było i nie jest świadome zmylanie czy wprowadzanie w błąd zainteresowanych. Czasem się mylę - przyznaję z pokorą - oby moje wszystkie złe i niekorzystne wróżby także okazały się pomyłką, czego Wam serdecznie życzę. I bardzo proszę o zapamiętanie tych oto słów: Pamiętajcie Kochani, Tarot nie jest wyrocznią, nie traktujcie go jak stuprocentowego zapewnienia o przyszłości i położeniu, w jakim się znajdziecie. Potraktujcie wróżbę jako ostrzeżenie, wskazówkę, która pozwoli wam szerzej spojrzeć na siebie, otoczenie, świat, w którym żyjecie. Może dzięki temu uchronicie się przed tym, przed czym ostrzegają was karty. Życzę wszystkim miłego wieczoru i wszystkiego, co najlepsze i najbardziej wartościowe w życiu. Bardzo Wam dziękuję za zainteresowanie, które przerosło moje najśmielsze oczekiwania. Dobranoc! :)

Gość czarno-biała poziomeczka...
:( a ja tak czekałam.............tak mi przykro.......

Mój EMAIL: jjustajjj@yahoo.com moj :strzelec, 19.12,1989. partnera: byk, 29.04.1983 Czy uzyskam wymarzony wygląd i w jakim czsie ? Czy mąż chce być ze mną na zawsze i czy będziemy żyli razem do końca? Proszę bardzo o emeila :) Myślałam że dziś się załapie ale nie zdążyłam :)

do :czarno-biała poziomeczka... Też bardzo chciałam :( Ja mam zawsze pecha :( zawsze za późno szkoda :(

Gość HP
prośba ominieta ze stronki trzeciej STRZELEC 53lat WODNIK 54lat halinanie@o2.pl bardzo proszę i pozdrawiam

Gość prosze o wrózbę dla-DOPYTANIE
Twoja firma, interesy będą narażone na fiasko, dużą stratę finansową, w porę się jednak zorientujesz przed niebezpieczeństwem, wycofasz się na czas z kontraktu, umowy, w jaką ktoś będzie chciał Cię umyślnie wrobić. Widzę służbowy wyjazd, poznanie nowych kontrahentów, nowe znajomości, dzięki którym w Twojej karierze zawodowej nastanie czas absolutnej hossy. Małżeństwo: żadnych większych problemów, sukcesy, radość, szczęście, znalezienie swojego miejsca w życiu, optymizm, dojrzała relacja. Widzę też dziecko, dziewczynkę. Pytasz o kobietę: owszem, widzę kobietę przebiegłą, podstępną, spotkasz ją jeszcze, w dodatku niejednokrotnie. Nie jest Ci to na rękę, możesz przy niej wiele stracić, chce Cię wykorzystać, zagraża Ci kaastrofą życiową. Nie wdawaj się z nią w żadne relacje, nie jest tego warta, zagraża Ci. Widzę jednak jej zniknięcie, jest to natomiast odległa przyszłość, widzę, że do tego czasu nie osiągniesz całkowitego spokoju, stabilizacji. Miejsce zamieszkania: ulegnie niewątpliwie zmianie. W obecnym miejscu czeka Cię kryzys, zobojętnienie, nie będziesz chciał zostać, będziesz czuł, że jeśli zapuścisz tam korzenie, polegniesz, utracisz chęć do życia. Widzę Cię jednak w domu pełnym szczęścia z rodziną, wyprowadzisz się do docelowego miejsca zamieszkania, które już nie ulegnie zmianie. CZY TA KOBIETA ZAGRAŻA MOJEMU MAŁŻEŃSTWU.COŚ BLIŻEJ O NIEJ. CZY MOŻESZ

Gość natiaaaaaa
Natalia lat 19 23.11.1991 Strzelec Co z moją miłości ą

Gość bilans zyskow i strat
WODNIK 20 lat (27.01.1991) Czy moge mu zaufac? mowi prawde, ze mnie nigdy nie zdradzil?

Gość ha ha...
Z pokorą chylę głowę i wyrażam WIELKIE uznanie.

Gość wykynyky
Bliźnięta 33 lata. pge@wp.pl Napisz mi proszę jak się zakończy moja sprawa sądowa która obecnie się toczy? Oraz czy wszystko się ułoży w szkole u mojego syna?

Gość rajkata
mi już wróżyłaś i też chcę dopytać:) ponieważ w moim przypadku wróżba sprawdza się idealnie. Powiedz mi proszę jak potoczy się moje życie zawodowe i czy zdam w tym roku ważny egzamin wstępny od którego zależy cała moja ścieżka zawodowa?

Gość rajkata
napisz do mnie na maila proszę rajkata@wp.pl, naprawdę bardzo mi pomgłaś, wreszcie przestaję odczówać ciągłą niepewność:)

Gość rajkata
odczuwać

Gość majenka1987
baran 24 lata czy moja sytuacja finansowa poprawi sie w najblizszym czasie

Gość majenka1987
moj email majenka1987@poczta.fm prosze o wrozbe

Gość koziorozec 29 :)
koziorozec 29 - chcialam sie dowiedziec jak sie potoczy moje zycie zawodowe i co z ta miloscia :)

Gość jolantaaa123
rajkata - zdajesz moze egzamin na aplikacje?

Onejda gdzie jestes wciąz czekam...... wczoraj co chwilka odswierzałam by sprawdzic czy cos napisałas.......a pózniej sie pozegnałas z nami....:( przypomnę: panna 01.09.1986. co czeka mnie w bliskiej przyszłości?

kirkaaa@wp.pl to moja poczta..........z góry dziękuje.

Gość DużaKasiunia
Witam Onejda125 Napisałaś, że odezwiesz się do niektórych na maila, więc pozwolę sobie podac mój adres: duza-kasia1@o2.pl Nurtuje mnie Twoja wróżba dotycząca dziecka: "Dzieci: dziewczynka, nie prędzej niż za dwa lata. Ciąża pod stałą opieką lekarską, trudny poród, zdrowe, silne, szybko uczące się, żywe dziecko." Chciałabym wiedziec, czy jesteś pewna, że karty widzą dla mnie dziecko? Pytam ponieważ mam już 2 i absolutnie nie planuję ciąży zwłaszcza, że jestem sama. Wcześniej pytałam Ciebie o dzieci, ale o te,które już mam. Czy będą zdrowe, czy się wykształcą, jak będzie się im układac w życiu? Nawet przez myśl mi nie przeszło, że karty pokażą jeszcze jedno dziecko. Bardzo proszę spójrz jeszcze raz w karty, może coś pokażą o moich dzieciach, no i czy potwierdzi się opcja z trzecim dzieckiem. Przypomnę Katarzyna ur.16.051974 (DużaKasiunia) Serdecznie pozdrawiam i czekam na maila.

Gość rajkata
tak:)

Gość dziewczyno co ....
DużaKasiunia dziewczyno to zalezy tylko do ciebie czy bedziesz mial jeszcze dziecko czy nie hahhahahahhaha a nie od jakies wrózki buahahaahhahahaahhahahhaaaaha jak mozna wierzyc w takie brednie mi tez powedzialz cos co wogle nie jest prawda a zadalam jej pytanie pylace i bylo zupelnie zaprzeczeniem jej wrozby i ztobilam to zeby sie przekonac noi sie przekonalam hahahahahhahahahahahhahaaco za bzdury