Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość onejda125

Tarot, zapraszam. Odpowiem wg kolejności zapytań.

Polecane posty

Gość zupełnie nic
wodnik 26 lat. czy pokonam lęki i depresje i czy mam szanse na udany związek z aktualnym partnerem.dzieki

skorpion.przez ok.roku miałam internetowego przyjaciela.tylko przyjaciel.nagle przestał się odzywac.nie wiem dlaczego?bardzo mnie to gryzie....i brakuje mi naszych ,,rozmów,,

Gość serek wiejski light
Wróżko a czy bedę z chłopakiem z którym obecnie się spotykam czy to z nim wezmę ślub?? co on teraz do mnie czuje?? i kiedy uda mi się zrobic prawo jazdy - mam z tym problem :( skorpion 1989 rok

skorpion 52l.był moim internetowym przyjacielem.tylko przyjacielem.pisaliśmy ze sobą dość długo.nagle przestał pisac.dlaczego?czy napisze?brakuje mi naszych rozmów.

Gość byk 29
Co mnie czeka w tym roku? Co z praca i miloscia

Gość anula37
wodnik 37- czy poznam swojego biologicznego ojca

Gość chcę być blondi
w maju 25 lat, byk kiedy wyjde za mąż??

Gość fallenangel***
31l at, ryby,jakiej plci dziecko urodze z obecnej ciazy.dziekuje

skorpion, 39lat jak się będzie ukłądałożycie uczuciowe z moim mężem i co nas czeka w najbliższej rzyszłości, i czy będziemy mieli jeszcze jedno dziecko? pozdrawiam

Gość pinkie
baran 28 lat, jak ułoży się moje życie uczuciowe w najbliższej przyszłości.

Gość DOOOOOOOOOO
Napisałaś: Zmiany i to ogromne. Zakończysz związek, układ, w którym tkwisz, a który trzyma Cię na uwięzi, blokuje. Będziesz z tego zadowolona, spadnie z Ciebie ogromny ciężar. :-0 :-0 :-0 PRZEDZIWNE TO, bo ja kocham moj związek, kocham mojego partnera. i on mnie też kocha miłością czystą i prawdziwą :-) to jest związek, za jakim długo tęskniłam. nic mnie w nim nie blokuje, a wręcz przeciwnie; mam w nim swobodę i czuję się w końcu sobą. wspieramy się nawzajem, szanujemy i naprawdę kochamy.. chyba nie miałam do tej pory mężczyzny tak czułego, wrażliwego i kochanego ❤️ ❤️ czy to możliwe, że karty mogą się tak mylić...?? proszę, powiedz: czy to możliwe..?????? Panna 1970

Gość róża bez kolców;)
To tylko karty,ważne to co mamy:)nie nakręcajmy się tym i nie traktujmy jak wyroczni,tylko z przymrużeniem oka.

Gość róża bez kolców;)
p.s.też skorzystałam z wróżby i charakterystyka mojej osoby zupełnie nietrafiona więc nie przeceniajmy kart i roli wróżącego,który może się mylić;)

Gość salatkaOwocowa
koziorożec, 20 lat. czy ten chlopak z ktorym jestem obecnie bedzie na cale zycie?

Gość no to narazie na 100 wróżb
wasze dwie są nietrafione/pozornie nierealne, to chyba nieźle, nie? :P Czekam na odpowiedź na moją :)

Gość cynamonoweciasteczka
bliźnięta,31 lat czy będę miała dzieci i czy długo jeszcze bedę na nie czekać?

Gość dziś się okazało że
moja jest trafiona w 70%, pozostałe 30% dotyczą przyszłości więc nie wiem.

Gość lady w grochy
koziorożec 28 lat. co mnie czeka w miłości i w ogóle w przyszłości którą widzisz?

Gość kozicaaak
Koziorożec, 29 lat czy znowu zaczynać z facetem z którym rozstałam się pół roku temu(byliśmyrazem 2lata) zależało mi na nim jemu na mnie ale nie wyszło, teraz znowu staneliśmy na swojej drodze i serca mocno zabiły ale czy warto i coś z tego poważniejszego wyjdzie a może darowac sobie???

Gość panna z wąchocka
"panna z wąchocka - Twoje dylematy rozwiążą się szybciej niż myślisz, a to za sprawą Twojej silnej intuicji, krytycznego ale i obiektywnego spojrzenia na świat i ludzi. Odrzucisz od siebie człowieka, który będzie wobec Ciebie nieuczciwy, trochę się zrazisz, nie będziesz pewna dalszych kroków. Dojdziesz jednak szybko do swojej życiowej mądrości, szybko określisz swoje priorytety oraz to, czego oczekujesz od drugiego człowieka. Postawisz na odpowiedniego mężczyznę, który będzie męski, silny, seksualny, da Ci impuls do życia, działania. Czeka was wspólna, szczęśliwa przyszłość." Dziękuję :) Właśnie w tej chwili przeżywam owe rozterki. Jeden z Do świata rzeczywiście podchodzę krytycznie ale i obiektywnie "na zimno". Posiadam, tak mi się wydaje dosyć silnie rozbudowaną intuicję, dzięki której pewne rzeczy mnie nie zaskakują zbytnio, gdyż czasami po prostu czuję, że coś się wydarzy, lub coś przybierze inny obrót niżby się na pozór wydawało. Mam nadzieję, że dobrze wybiorę, i ten, kogo wybiorę odwzajemni moje uczucia - bo w tym cały jest ambaras , jak to mówią .... Rozum i chęć spokojnego, szczęśliwego życia swoje, a chęć przeżycia namiętności i szaleńczej miłości swoje. Pierwszego chciałoby się na całe życie, a drugie chciałoby się przeżyć .... Zupełnie zgadzam się z tym, co napisałaś. Choć przyszłość stanowi dla mnie zagadkę, jestem dobrej myśli. Jeśli jeszcze bym mogła zapytać o sprawy zawodowe i ogólnie życiowe - a mianowicie, czy zmienię miejsce zamieszkania, pracę, czy uda mi się kupić wymarzone mieszkanie. Jeszcze raz bardzo Ci dziękuję za trafną interpretację i poświęcony czas. Panna z Wąchocka - panna, 26 l

Gość proszę o wróżbę dla
Robert 42l znak Strzelec czy moja firma będzie się rozwijac jak będzie się układac w moim małżeństwie czy stanie jeszcze na mojej drodze pewna kobieta czy pozostanę w kraju którym mieszkam obecnie

aha i achhhh - W przeciągu półtora roku trafisz na człowieka, mężczyznę, okaże się, że przyjaciela, który pomoże Ci osiągnąć pion moralny, dojdziesz przy nim do pełni sił witalnych, psychicznych. Czeka Cię spełnienie, szczęście, przede wszystkim rodzinne. Karty widzą Cię jako mężczyznę, który będzie dla kogoś opoką, ktoś doceni Twoją dojrzałość, odpowiedzialność, będziesz komuś bardzo potrzebny. Układ bardzo pomyślny, pokazujący też zdrowy tryb życia, wzięcie się w karby, fizyczność, dietę, dbałość o wygląd zewnętrzny, seksualność. Agnes109 - Czeka Cię jeszcze niemały zawód miłosny, ponownie stracisz wiarę w miłość, własne szczęście. Jesteś źle doświadczona, masz za sobą duże cierpienie, dużą stratę, przyjdzie Ci przeżyć to ponownie. Pogrążysz się w pracy, w osiąganiu celów zawodowych, zarabianiu pieniędzy, popadniesz w pracoholizm, pochłonie Cię kariera.Przezwyciężysz jednak swoje obawy, zaufasz komuś ponownie, tym razem słusznie i na dobre. Jasny blondyn, dwa lata. lasick! - Mężczyzna, o którego pytasz jest Tobą zainteresowany, jednak nie ma szczerych intencji. Wykorzysta Twoją dobroć, uczciwość, saniesz się za niego odpowiedzialna, będziesz przy nim uciemiężona, ograniczona, Twój sukces stanie się obciążeniem. Człowiek ten nie potrafi dawać bez otrzymywania niczego w zamian, będzie sprawował nad Tobą kontrolę. Nie powinnaś się z nim wiązać, czekają Cię kłopoty, zmartwienia, depresja. afsahhw - Owszem, zmieni się na lepsze, przede wszystkim w sferze kariery i samooceny. Poczujesz się kobietą silną, pewną siebie, zaczniesz twardo stąpać po ziemi, pozbędziesz się swoich kompleksów, przestaniesz się przejmować tym, co myślą ludzie. W sferze pracy i finansów Twoja sytuacja znacznie się poprawi, awans, podwyżka, zmienisz otoczenie w pracy, choć samo zajęcie pozostanie takie samo. wkurzona_ja - Mężczyzna ten da Ci wiele do myślenia, zabierze Cię w świat fantazji, zabawy, obieca Ci złote góry, da złudne nadzieje na świetlaną przyszłość; nic z tego jednak nie wyniknie, okaże się nieuczciwym, nieodpowiedzialnym człowiekiem, oszuka, odejdzie, zniknie bez śladu. Przejdziesz spory kryzys, Twoja samoocena spadnie niemal do zera, będą dręczyć Cię wyrzuty sumienia. Nie widzę tu związku. godbye - Nie wiem o kogo pytasz, ale widzę przy Tobie mężczyznę silnego, płodnego, męskiego, silnego. Szatyn. nasza mała historia - Owszem, macie przed sobą wspólną przyszłość, jednak nim dotrzecie do radości życia codziennego, czeka was wiele przejść, droga nie będzie usłana różami. Czekają was transformacje, zmiany, wydarzenia, których nie da się uniknąć, a które zranią was obojga, was jako związek. Wokół was będzie dużo niejasności, ktoś będzie chciał was rozdzielić, będzie mataczył, kłamał, będzie próbował nastawić was przeciwko sobie. Nabierzecie jednak siły, te sytuacje umocnią wasz związek, staniecie się w pełni świadomymi ludźmi, partnerami, sformalizujecie związek, będziecie szczęśliwi. ha ha.... - Czekają Cię trudności. Jesteś osobą obiektywną, sprawiedliwą, potrafisz dostrzec swoje słabe strony i zrobić z nich zalety, umiesz pracować nad sobą, wyciągać wnioski z własnych niepowodzeń. Będziesz potrzebowała dużo samozaparcia, wiary w siebie, będziesz ją mieć. Czeka Cię przekwalifikowanie, zmiana zawodu, branży. Nie będziesz czuła się pewnie w tej nowej, tym bardziej, że otaczać Cię będą ludzie źli, nieżyczliwi, podstępni. Czeka Cię chwilowe zwątpienie w sens tego co robisz, spotkasz się z niesłuszną, niesprawiedliwą krytyką. Mimo wszystko wyjdziesz z opresji obronną ręką, bogatsza o nowe doświadczenia, o wiele silniejsza, staniesz się autorytetem, nikomu już niczego nie będziesz udowadniać. Przed Tobą dobra, długa kariera, najpierw jednak musisz przejść przez trudny czas przekwalifikowania się. tak mi źle - Uda się na pewno (widzę oświadczyny, małżeństwo) ale czeka was kryzys, zdrada, niewierność, rozczarowanie. Będzie was dużo kosztowało odbudowanie wzajemnego zaufania, uda się to jednak. DANDELION.85 - Nie prędzej niż za dwa lata, widzę przy Tobie dwoje dzieci. aniaaa25 - Widzę u Ciebie zawód obecnym partnerem, przekonasz się o jego niedojrzałości, niezdolności do podejmowania poważnych decyzji, zawiedzie Cię w bardzo istotnych, życiowych sprawach. To nie z nim będziesz miała dzieci. Widzę przy Tobie chłopca, trudna ciąża. kuuulka - Duże trudności, niemożność dogadania się ze sobą, brak porozumienia, komunikacji, zamknięcie się w swoich światach. Żyjesz nierealnymi marzeniami, planujesz rzeczy, o których Twój partner boi się myśleć. Ciągnie się za wami jakaś sprawa z przeszłości, jest bardziej istotna, niż wam się zdaje, przeszkodzi wam, rozłączy was. Chodzi o niewiele młodszą lub osobę w tym samym wieku, kobietę. aniaaa25 - Tak, bardzo stabilny dom, solidna rodzina, solidne fundamenty do jej stworzenia. Dzieci - owszem, choć czekają was problemy z zajściem w ciążę, liczne wizyty u lekarza, sama ciąża będzie przyjemna, choć pod stałą opieką lekarza. Widzę zdrowego chłopca. takasobie mala kasia - Wróżba jest prawidłowa, imię, wiek, znak zodiaku są potrzebne do sprecyzowania przede wszystkim cech charakteru w związkach partnerskich, międzyludzkich, choć nie tylko. viivikii - Karty jasno i wyraźnie pokazują, że zaczniesz realizować się zawodowo w nauce, jedna bardzo szybko przekonasz się, że to nie jest zajęcie dla Ciebie, nie spełnisz się, nie będziesz się rozwijać, realizować, problem bynajmniej nie będzie leżał w otoczeniu, a w Tobie, w zbyt wygórowanych oczekiwaniach wobec siebie. Stabilność finansową, a także mentalną, psychiczną da Ci praca z ludźmi, pomaganie im, praca społeczna, ale za dobre pieniądze, pozwalające Ci na wysoki standard życia. Będziesz realizować się poprzez swoją wrażliwość, wykorzystasz w pracy zdolności terapeutyczne, swoją kontaktową i otwartą na ludzi osobowość. Czeka Cię zawodowy sukces. Daria244 - Mąż znajdzie lepszą pracę, ale nie teraz, dopiero za rok. Teraz czeka go zmartwienie, rozczarowanie, marzenia o lepszym bycie. Widzę również jakieś problemy zdrowotne, związane z przepracowaniem, zmęczeniem fizycznym. Za rok wszystko się wyklaruje, staniecie finansowo na nogi, będziesz bardzo dumna z męża. Jeśli chodzi o teściów: Niestety, w najbliższym czasie nie ma na to szans. Widzę bezradność, niemożność ruchu, uzależnienie od sytuacji, życie na uwięzi. Widzę też kobietę, przez którą jest wiele niejasności, kłamstw, łez, kobietę fałszywą, nieżyczliwą. Będziecie mieli szansę uwolnić się od teściów, będzie jednak wymagała dużego poświęcenia i odwagi, widzę kłótnie i zerwane, zakłócone więzi rodzinne. maaggg32 - Widzę dwoje dzieci, dwóch chłopców, rodzinę wielopokoleniową, mnóstwo otaczających, życzliwych osób w Twoim domu, pomiędzy Twoimi dziećmi. Ciąża do półtora roku. Jeśli chodzi o niedaleką przyszłość: Widzę problemy finansowe, z których szybko wyjdziesz, czeka Cię ciężka i mozolna praca, za którą otrzymasz sowite wynagrodzenie. konga - Jeśli chodzi o pracę, finanse: staniesz się kobietą niezależną, doświadczoną, o silnej pozycji nie do stracenia. Musisz jednak włożyć w pracę więcej wysiłku, nie możesz osiadać na laurach, a to się już zdarzyło. Miłość: Będziesz szczęśliwa z odpowiedzialnym i dojrzałym mężczyzną, który spełni Twoje wszelkie oczekiwania. Widzę jedynie problemy na tle fizyczności, seksualności, mały kontakt cielesny, oziębłość seksualną. Przejściowe, choć frustrujące, odejdą jednak w niepamięć. Patt2505 - Sprawy zawodowe potoczą się pomyślnie ale boisz się podjęcia stanowczych kroków, decyzji - a niepotrzebnie, sytuacje, które na Ciebie czekają, zapewnią Ci sukces i bezpieczeństwo finansowe, ale bez ryzyka i odwagi tego nie osiągniesz. Nie bój się stanowczych decyzji. Będziesz szczęśliwy, choć pochłonie Cię praca, zważaj na swój stan fizyczny, nie rezygnuj z odpoczynku i dbałości o swoje ciało i ducha.

Kochani, ze względu na moją pracę zawodową pragnę poinformować, że swoje wróżby zakończę na ostatnim wpisie strony 9. Być może podam tu namiar na swojego e-maila, jeśli ktoś zechciałby oczywiście kiedyś się poradzić o ścieżkę, jaką chce lub boi się podjąć. Dziękuję wszystkim za miłe i ciepłe słowa, dziękuję także słowom krytyki, która - o ile konstruktywna - zawsze czegoś uczy. Miłego wieczoru, do jutra, postaram się o kolejne wróżby jeszcze przed godziną 10.

Gość klaudusiaaaaaaa
witam moj znak zodiaku to ryby data urodzenia 18.03.1982 staram sie dosc dlugo z mezem o dzidzie czemu jeszcze nie zachodze w ciąze i kiedy to nastapi???

Gość TOOOONI
czy on, panna 73 jeszcze o mnie mysli? jesli tak, co z tego wyniknie. ja, panna 70......

Gość panna migotkaaaaaaaaa
wodnik 27, chciałam jeszcze tylko zapytać o jedno. czy kiedykolwiek wyjde za mąż :) z góry dziekuję.

Gość może się załapię na 9
ja także chciałabym się dowiedzieć czy będę kiedyś zoną i matką? jesli tak to kiedy? lew 24

Gość Kataruna
Witam Waga, 35 lat Proszę o wróżbę:)

Gość aha i achhhh
bardzo ładna wróżba, ale ja jestem kobietą!!! Fakt, mam silny charakter. I ...oby się spełniła jednak, bo ogólnie dla mnie jest to bardzo dobra wróżba. :) Masz ode mnie 🌻