Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość onejda125

Tarot, zapraszam. Odpowiem wg kolejności zapytań.

Polecane posty

Gość jolantaaa123
a to Twoje pierwsze "podejscie" czy kolejne? ja w tym roku tez planuje zdawac. rok temu braklo szczescia i 4 punktow...

Gość rajkata
kolejne niestety, w zeszłym roku przyznam szczerze poziom trudności mnie zaskoczył, nastawiłam się optymistycznie przez to że w 2009 egz był banalny no i niestety się niemiło zaskoczyłam. Wolałabym żeby w tym roku nie było żadnych niespodzianek bo kurcze podoba mi się ta praca:) a Ty co robisz przez ten rok przymusowej przerwy?:)

Gość koziorozec 29 :)
doczekam się? coś mam specjalnego zrobić żeby mi przepowiedzieć przyszłość?

Gość cynamonoweciasteczka
Witam raz jeszcze. ''Będziesz miała syna, poczekasz na niego jeszcze półtora roku, do dwóch lat. Będzie to ciąża radosna, z ciężkim i długim porodem, zakończonym jednak pomyślnie.'' chciałabym dowiedzieć się czegoś więcej czy dziecko będzie zdrowe,czy bedzie szczesliwe,radosne,czy ten ciężki poród nie wpłynie na jego zdrowie w przyszłości ,jak się bedzie rozwijać itp. I jak sprawa z mężem się potoczy-mam dziwne przeczucia,mam wrażenie,że jest ktoś trzeci :(,a na dodatek czuję, że mąż nie chce dziecka,że mnie mówi co innego a w duszy nie chce... podaję adres: marcepanna2@op.pl

Gość ona32
zapomniałaś o mnie ;-( ja -lew on- panna , czy on chce czegoś wiecej niż tylko zwykłej znajomości? to taki dobry znajomy

Gość Prosze o wrozbe na maila :)
Jesli oczywiscie moge. wrzos1979@gmail.com

Gość jolantaaa123
od tygodnia szukam nowej pracy i powoli zaczynam myslec o wrzesniowym egzaminie. spodziewam sie,ze poziom trudnosci bedzie taki sam, o ile nie gorszy. na powtorke roku 2009 nie licze. zreszta to, co sie dzieje z aplikantami nie napawa optymizmem. zdawalnosc egzaminow rocznych na poziomie 8% procent w skali kraju? widac, to zawod dla wybranych...

Gość rajkata
taaaaa, ja mam jednak optymistyczne podejście:) jak nie pójdzie gładko to będę próbować do skutku:) pozdrawiam i życzę wytrwałości:)

Gość wątpię, żeby tu wróćiła jeżeli
zobaczy temat ''Damn ittt'' o niej i jej wróżbach :o :(

Gość iza_maj86
Wodnik, mam 25 lat. Pytanie dotyczy: mojego małżeństwa? i jakie będą wieści jeśli chodzi o wyniki badań ? i ogólnie jak się ułożyć przyszłość. pozdrawiam

Gość ona32
ja -lew on- panna , czy on chce czegoś wiecej niż tylko zwykłej znajomości? to taki dobry znajomy , zapomniałam dodać ja 32l, on 34 l;-)

Gość sziwaaskorpion52l.str.9
dziękuję za wróżbe.co tzn.rozpad związku emocjonalnego?w jego wypadku.dlaczego świqadomie zerwał kontakt?mam rodzinę,nie jestem sama,ale uważałam go za przyjaciela,a ja cbardzo proszę o odpowiedz.jestem ze str.9zy też tak uważał?

dziękuję za wróżbę.chciałabym jeszcze wiedzieć dlaczego świadomie zerwał kontakt.?kim byłam dla niego,czy też przyjaciółką?co to zn.rozpad emocjonalny?bardzo proszę o odpowiedz,będzie mi łatwiej się z tym pogodzic.

Gość ona32
mój mail tamara.31@o2.pl sytuacja skomplikowana , prosze o odpowiedz

tzn.czy on mnie okłamywał?jest w pewnym sensie oszustem?

Gość kmhgxc,lgc,j
zal ;) jest tu w ogole ta wrozka ? :D

Mój EMAIL: jjustajjj@yahoo.com albo: angells_22@wp.pl Prosę o meila będe bardzo wdzięczna :) moj :strzelec, 19.12,1989. partnera: byk, 29.04.1983 Czy uzyskam wymarzony wygląd i w jakim czsie ? Czy mąż chce być ze mną na zawsze i czy będziemy żyli razem do końca? Proszę bardzo o emeila Myślałam że dziś się załapie ale nie zdążyłam

jesteś niesamowita, Onejdo :) mam nadzieję, że sprawdzą sięTwoje słowa, pozdrawiam i dziękuję za poświecony czas

Gość sziwaastr9
skorpion 52l.zadałam pytanie w sprawie przyjaciela internetowgo.dlaczego przestał pisać?dlaczego to był świadomy wybór?co tzn.podwójne życie?jego?czy on jest oszustem?kłamie w życiu?co tzn.rozpad związku emocjonalnego czy to jest związane z nim?proszę o odpowiedz,może będzie mi łatwiej.mój email jolmus6@wp.pl.bardzo proszę o odpowiedz,będę czekac.

Gość anula37
od 4 lat jestem w związku z mlodszym partnerem -czy nasza miłośc ma szanse być już na całe życie?

Gość anula37
wodnik 37 nie dopisałam

Gość malinaka226
Bliźnięta w czerwcu skończę 27 Czy mam szanse u osoby o której myślę, albo czy chociaż spotkam w tym roku kogoś kogo pokocham z wzajemnością??

Gość lasick!
Bardzo dziękuję Onejda. Wszystkiego dobrego.

Gość biedne dziedi
wierza w zabobony jesteście skazane na cierpienie bo grzech ten prowadzi do cierpienia w sumie to kazdy grzech

Gość a ty bezgrzeszna jesteś
ktokolwiek bez grzechu niech rzuci kamień.. Się odzywa ten, co w oku innych widzi drzazgę, a belki w swoim już nie. To jest grzech, tak samo, jak kłamstwo, złorzeczenie, duma, pycha, zazdrość, nienawiść, obgadywanie, przekleństwa, zawiść, nie chodzenie w niedzielę do kościoła, nieustąpienie starszemu miejsca w autobusie, a nawet seks małżeński oralny lub z prezerwatywą. Mam wymieniać dalej ?

Gość kardashia
CZy on mi się oświadczy i kiedy to nastąpi? Sylwia 21 wodnik on Mateusz 21 ryby

Gość a ty bezgrzeszna jesteś
nie za młoda jesteś na oświadczyny i ślub ? Jesteś młodziutka, masz szansę na swej drodze poznać jeszcze wielu fantastycznych mężczyzn, nie warto w tak młodym wieku zakładać, że tylko on jeden i nikt inny, bo często się zostaje z ponurą myślą, że zmarnowało się dla jakiegoś człowieka młodość. Zachowaj sceptycyzm i nie śpiesz się tak do dorosłości - nie ma do czego.

Gość mariaAnnaWu
czy jeszcze będzie Pani wróżyć?????

No moja wróżba brzmi optymistycznie:D nigdy nie wierzyłam we wróżby aczkolwiek muszę przyznać, ze opisałas moją sytuację bardzo trafnie i mam nadzieję, że się spełni. Dziekuję i życzę wszystkim powodzenia:)