Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szkoda że nie korzystałam

żałuję że nie korzystałąm z życia należycie - seksualnie

Polecane posty

Teraz gdy mam męża, to z politowaniem o sobie myślę że kiedyś w życiu się nie zdecydowałam na seks na 1 randce, ani na 2, ani na 3... Dopiero po paru mscach. Pfff.... I to wcale nie z powodu "szacunku do siebie" (jakkolwiek idiotycznie i tajemniczo to brzmi), ale z powodu przede wszystkim chęci do stworzenia związku, chciałam najpierw faceta zauroczyć, żeby mnie zdobywał, a seks na końcu; ale też z powodu lęku o opinię. Gdybym wtedy wiedziała że i tak żaden nie zostanie moim mężem to machnęłabym ręką i bawiła się!!! Żałuję że sama sobie na własne życzenie odmawiałam motyli w brzuchu, rozkoszy, mogłam szaleć, bzykać się i olewać tych facetów, a dopiero potem szukać kogoś na poważnie. Oczywiście zaraz o czystości ducha i szacunku do samej siebie (kę?) napisze stado prawiczków lub zakompleksione laski. Biedne kobiety.... Faceci to mogą szaleć, a kobietom się wmawia że nie wolno, że muszą sobie odmawiać, że tylko z miłości..... Potem jedna z drugą się boi - może za szybko, może już, może poczekać, a co on sobie pomyśli. WIELKIE : E TAM!

Gość rtyrtyrt
racja!

Gość ja nie jestem pasztetem
mam to samo :(

Gość ja nie jestem pasztetem
są na wpadke sposoby

Gdybym wtedy wiedziała że i tak żaden nie zostanie moim mężem to machnęłabym ręką i bawiła się!!!" czyli tym zdaniem utwierdzasz nas w przekonaniu że twoim celem życiowym jest znalezienie i posiadanie męża :D

Gość sędziwa pod każdym względem
a ja żałuję że mój partner życiowy nie był moim jedynym partnerem seksualnym....

Gość abercombie
jakie te baby są glupie masakra to na co czekacie ? korzystajcie

"czyli tym zdaniem utwierdzasz nas w przekonaniu że twoim celem życiowym jest znalezienie i posiadanie męża " W żaden sposób nie jest to odkrywcze. To jest cel każdej kobiety. Nie jedyny oczywiście, ale "związkowy" cel to właśnie mąż, a nie przygodny seks.

Przypominam sobie kilka sytuacji w moim życiu. Gdy przystojni, seksowni mężczyźni chcieli seksu. A ja oczywiście odmawiałam, bo nie miałaby z tego żadnych profitów. Nie z powodu szacunku do siebie, ale wiedziałam, że NIE BĘDZIE Z TEGO ZWIĄZKU! Ale głupia byłam :O Mogłam korzystać i mieć zajebisty seks i zajebiste wspomnienia.

no to szalejcie wy macie łatwiej na kazdej imprezie znajdziecie faceta który was wyrucha

no to szalejcie wy macie łatwiej na kazdej imprezie znajdziecie faceta który was wyrucha

no to szalejcie wy macie łatwiej na kazdej imprezie znajdziecie faceta który was wyrucha" cream dobrze gada dać mu wódki :D

Gość abercombie
a nas nikt nie chce musimy skakać jak małpy kolo nich , imponowac , a i tak zawsze dostaje kopa w zad 🖐️ kobieta wystarczy ze ma cycki i cipe i juz są chetni

Gość Żonkilek motylek
Skąd to przekonanie, że bzykac sie z kims kto podpadnie jest tak rozkosznie? Czy to po prostu nie jakies rozczarowanie tym co sie ma?

"czyli tym zdaniem utwierdzasz nas w przekonaniu że twoim celem życiowym jest znalezienie i posiadanie męża " W żaden sposób nie jest to odkrywcze. To jest cel każdej kobiety. Nie jedyny oczywiście, ale "związkowy" cel to właśnie mąż, a nie przygodny seks" oczywiscie ze nie Jedyny mankament tego pragnienia jest to że nie ma w nim nic złego dopóki dopóty owy cel nie jest waszym jedynym celem w życiu :)

pisze jak jest i tyle laski mogą z łatwoscią wyrwac faceta na seks z facetami jest inaczej i mają troche gorzej

"Skąd to przekonanie, że bzykac sie z kims kto podpadnie jest tak rozkosznie?" Sam fakt, że ja niektórych pragnęłam, ale nie doszło do niczego. Bo odmawiałam. A naprawdę ich chciałam, pragnęłam, pożądałam, ale hamowało mnie myślenie, że związku z tego nie będzie, że chcą może tylko seksu. Nie ma żadnego spełnienia w samym pragnieniu kogoś, tylko w tym, że się to skonsumuje.

Gość hmm przykre......
czyli autorko chciałabyś się najpierw trochę pokurwić a dopiero potem znależć jelenia na twoja przeruchaną cipkę?

" czyli autorko chciałabyś się najpierw trochę pok**wić a dopiero potem znależć jelenia na twoja przeruchaną c*pkę " kazda tak robi więc dlaczego autorka ma byc gorsza?

Gość hmm przykre......
bidulka

autorka jakby chciała to codziennie by ją inny posówał bo to kobiety decydują komu dają

A naprawdę ich chciałam, pragnęłam, pożądałam, ale hamowało mnie myślenie, że związku z tego nie będzie, że chcą może tylko seksu. Nie ma żadnego spełnienia w samym pragnieniu kogoś, tylko w tym, że się to skonsumuje" Laska ubolewa że nie była kurwą :) no nieźle :)

Gość hmm przykre......
szkoda że nie korzystałam Przypominam sobie kilka sytuacji w moim życiu. Gdy przystojni, seksowni mężczyźni chcieli seksu. A ja oczywiście odmawiałam, bo nie miałaby z tego żadnych profitów. Nie z powodu szacunku do siebie" odmawiała bo nie miałaby z tego żadnych profitów - I TO JEST CLOU PROBLEMU, BRAK PROFITÓW :D

laska sie nie wyseksiła z innymi i ma o to do siebie zal ale ona to moze nadrobic moralnosc , wartosci i miłosc jest dla biedoty

Nie, nie mam zamiaru zdradzać. Żałuję że nie korzystałam gdy mogłam. Jak mężczyźni.

Gość teyeryeryeryer
mam podobnie, ale ja byłam dziewicą przed moim chłopakiem...... z nim jestem już parę lat, mnie coraz bardziej korci by zobaczyć jak jest z innym....... żałuję że się nie wyszalałam........... wierzyłam w zasady moralne, że najważniejsza jest miłość............co z tego.....