Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Facetowski2

Czy kobiecie po 30-ce wypada?

Polecane posty

No dobra to składajcie zamówienia ,bo jak się sypną nieboszczyki to potem nie wiadomo co komu brać :D Tak na serio to dłonie chyba wyłącznie z wypadków można wydobyć ,bo nikt wtedy trumny nie otwiera a taki zwykły nieboszczyk to trzyma albo różaniec albo obrazek :)albo rączki w amen ;) dobra ,to mam rączka -raz co jeszcze.... pisać ,nie krępować się :D

Epona - ale wiesz to moje cieło to jednak takie doskonałe nie jest. Niestety. 😭 Ząb czasu je jednak naruszył i chyba nie chcę nawet sobie wyobrażać, co taki młody lekarz pomyśli na mój widok. :D Nawet w formalinie. :D Ryjku, to był właśnie podstawowy powód, dla któego rodziny miały opór przed ostateczną zgodą na pobranie dłoni do transplantacji - widok w trumnie.

broom wiesz im ciekawszy przypadek tym lepiej :classic_cool: ja tam zamówien nie składam na czesci zamienne. Mam co mi trzeba ;) słodkie , sprawne i twarde nawet jak śpi :D:D:D:D

Wykorzystujesz śpiącego? Czy to się godzi kobiecie w Twoim wieku? :D

się nie godzi :P wyspowiadam sie przed Wielkanocą ;)🖐️

Oj dziewczęta, dziewczęta. :D Tylko seks i seks. :D

Hej, hej !! Ale Wy już rozkręcone z rana :) Ja tam nie zamierzam sie jeszcze do formaliny kłaść, nawet jakby mnie miał jakiś młody lekarz dotykać ;) A propo tego co wypada 30-tce ... Otórz dzis rano w autobusie do pracy usiadłam "świadomie" obok ślicznego chłopczyka (na oko max 25 lat, 190 cm), otwarzyłam swoje babskie czytadło i akurat "scena łóżkowa" ... przy nastepnym przystanku chłopczyna już miał rumieńce (widziałam jak lukał w książkę), po trzech już oddech miał szybszy, na piątym przystanku wysiadałam, podniósł się jak wychodziłam, powiedział do widzenia, posłał uroczy uśmiech i puścił oczko. Oczywiscie odwajemiłam uśmiech i oczko. Aż mnie pokusa naszła wcisnąć mu wizytówke z numerem w rękę ;)

[zgłoś do usunięcia] ryjekkk Epona lubi na śpiocha ja to robie zawsze w pełnej świadomosci :classic_cool: to on spi a ja pracuję :P nowakobieta----> tak bałamucić skromnych pasażerów??😭 niewybaczalne :P straciłaś okazję GAPO!!!!!:P

Cześć Nowakobieto. Przypadki komunikacyjne to Ty masz ciekawe. :D Ja to w autobusie zaczynam już czatować na miejsce siedzące. :D I jest m i obojętne obok kogo usiędnę. :D

No nie zawasze jest taki fuks, że sa wolne miejsca. Akurat dziś były i miałam do wyboru emerytkę albno takie ciasteczko za sąsiada :D. Wybór był OCZYWISTY !!! A co do okazji - niestety póki co to uchodzę za przykładną matkę i żonę ... ale jak długo tak pociągnę to nie wiem ... gdzie nie spojrzę to jakiś "śliczny chłopiec" i zawsze młodszy ode mnie :(

no to musisz niestety tylko na cistko popatrzeć oblizać usta i obejsc się smakiem :D:D:D:D juz w naszym wieku nie wolno narażać sie na ciśnienie :classic_cool:

Eppona a proszki obniżające ciśnienie? :D Spokojnie można na patrzeć na co się chce. :D

nie wiem jak u Was, ale u mnie ciśnienie idealne :D za to z koordynacją dziś kiepsko, wciąż myślę o tym co się mi dziś przygarzyło ... i co było gdyby itd.

[zgłoś do usunięcia] nowakobietka nie wiem jak u Was, ale u mnie ciśnienie idealne za to z koordynacją dziś kiepsko, wciąż myślę o tym co się mi dziś przygarzyło ... i co było gdyby itd. ty se tym lepiej główki nie zaplątaj....:P bo to grzech oj oj grzech :classic_cool:

już głowę posypałam popiołem, a telefon od szefa zadziałał jak zimny prysznic :D od dzisiaj w autobusie siadam tylko koło emerytów :D

dlatego ja zakładam moherowy berecik, unikam autobusów a jak juz sie zdarzy jechać to sobie klapki na oczy zakładam tygodnik "Niedziela" przed oczyma coby mnie nie kusiło :P Piernik wie coby mi przyszło do głowy w tym wieku po takim mrugnięciu oczkiem :classic_cool:

"od dzisiaj w autobusie siadam tylko koło emerytów" i z dala od rury , bo jeszcze coś ci do głowy wpadnie pod wpływem emocji :D Nie no ,ktoś musi iść na spalenie bo nam popiołu zabraknie na sypanie głów :D

Gość Aleks.
do piekła pójdziecie.Na mszem anie na sfinski temat

Jestem juz:) DZIEWCZYny:) a takie ciasteczko z autobusu.. to ja mam w dmou hahahaha:P Co porabiałyście jaka ja tyrałam?:P🌼

No to kobitki ja lecę na autobus, kto wie przy kim teraz sobie siądę :D ALE OD DZIŚ KOCHAM KOMUNIKACJĘ MIEJSKĄ !!

Kobietko - zrób fotkę temu ciasteczkowemu z autobusu. :D Cześć De layla. Specjalnie ciekawego nic nie robiłam. Niekończące się prace domowe.

Ja teraz będę coolturalnie czekała na małżonka mojego :) jestem bałdzo grzeczna:)

Ale sie na ta nowa rozszalała:D teraz będzie chłopaczków ciasteczkowych w autobusach napastowac he:P

RobiĘ sondę;D PYTANIE; CZY po sexie WYPADA obzerać sie delicjami i opisywac to na kafe??:PPPP:) hahahha

Layla .....😘 ....delicje i szmpan .....!!!!!.......przed w trakcie i po .....:)