Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Facetowski2

Czy kobiecie po 30-ce wypada?

Polecane posty

Byłam jeszcze z futrem na dworze , oznaczył wszystkie drzewka i krzaczki w parku a ja próbowałam ukraść bazie ,ale były bardzo wysoko i nie dosięgłam :( nie poszło mi dzisiaj zbyt dobrze popełnienie przestępstwa :( złodziej ze mnie jak z koziej dupy .......:D

Hej Dziewczyny. :) Wczoraj na spacerze widziałam właśnie jak ludność skalpuje drzewka baziowe. Doszczętnie ogołocone są te najniższe gałęzie. Z przyjemności - ciasteczka z orzeszkami ziemnymi do tego polane czekoladą. Dobre.

Hej! Od rana tak czekoladujecie? :) No niestety, taki przywilej wiosny, że ludzie ogałacają wierzby z bazi. A narcyzy żółte macie na przyciągnięcie pieniędzy? ;)

ja tylko dodam ,że jestem dobry złodziej i próbowałam zaatakować bazie rosnące nad bagnem koło wysypiska śmieci ,gdzie nikt nie chodzi ,tylko ewentualnie taki złodziej jak ja :classic_cool:

Ryjek, taka kradzież to nie kradzież ;). Za to ja znam taki przypadek, że lumpek pościnał kwitnące bzy na oczach ich właścicielki (wlazł jej do ogrodu i pościnał), po czym sprzedawał je na okolicznym bazarku, mało tego chciał je sprzedać tej pani u której je ściął. Niby zabawne, ale jakby ktoś tak wlazł do mnie do ogrodu, zaczął mi cokolwiek kraść i ja bym to zobaczyła, to bym z siekierą na takiego delikwenta wyleciała.

Ja nie obrywam gałązek w parku ani bazi ani zielonych bo po prostu mi szkoda :) wolę nacieszyć nimi oczy spacerując po parku :) a to mam tajne miejsce ,takie odludzie gdzie nikt nie łazi i trochę śmieci tam leży ,bagna są oraz rzeka płynie obok i rosną dzikie drzewka wierzbowe ,takie jakieś zielone też .jak nadchodzi wiosna to atakuje to miejsce bez skrupułów :D Kiedyś znalazłam tam mega ślimaka ,ale nie przepadam za francuską kuchnią to go odłożyłam na trawkę :classic_cool: czyli jednak serce to ja mam :D;)

O dziewczyny ;wywołałyście Wiosnę:) bazie ,slimaczki,ja dorzucę zapach lasu po deszczu..brakuje mi tego,albo wiosenne wypady nad rzekę,wciąz nie mam na to czasu,bo sie mijamy:(

Gość facetowski45
Wiosna juz dawno, dzisiaj jest u nas +21 stopni.

Absolutnie to tak. Wypada bardzo dobrze. Zwłaszcza po zmrożeniu. :D Nie wiedziałam, że trzeba mieć żonkile na pieniądze. :D Hmm... Rzucić pracę i zająć się poszukiwaniem żonkili? Łuska kapria wigilijnego w portfelu nie pomaga. Sprawdzone. :(

🖐️ to ja też mogę za jakieś 3 miesiące szukać bazi.......no może już cienia bo upały będą...........będę miała duuuuuuużooooooooooo czasu.......bo praca chce rzucić mnie.....:(:(:( czy kobiecie po 30 wypada pracować za najniższą krajową?tak w razie czego pytam,jakbym na kasie miała skończyć:(

Hej Trzydziecha. :) Może nie będzie źle. Trzymam kciuki. Może za nową, lepszą pracę? Całus.

Gość 30latminelojakjedendzien
a wypada chodzić w czerwonych trampkach? :O

Gość chetna na romans
w czerwonych trampkach wypada ale tylko do pracy.

kurde a ja mam białe adasie z czerwonymi paskami :( przegrałam z kretesem :( ale mam jeszcze tatę Adasia :D🖐️

Gość chetna na romans
to mozesz powiedziec ze jestes patriotka i sie ubierasz w barwy narodowe

Cześć dziewczęta. :) Dziś założyłam niebieskie. Znaczy, że nie jestem patriotką. :(

Gość chetna na romans
A ja czarne obcisle - to juz w ogole przerabane.

Obcisłe buty ???To takie z lateksu czy jak ?:D bo wiesz...nie wypada :( :D

Gość chetna na romans
Obcisle spodnie. Buty tez sa obcisle...... O zgrozo... To juz prawdziwa sodoma i gomora. A i jeszcze ogladam sie za mlodszymi..... ale tylko niektorymi....

Kupiłam za małe buty. :( Czyli też jakby obcisłe. :D

Broom :Dno też obcisłe nie ma co :D A mnie się dzisiaj guzik odpiął w bluzce też "sam " samiusienki:classic_cool: też nie wypada :( a w ogóle to dzisiaj chodziłam w balerinach i mnie obcisnęły bałdzo bałdzo mocno i mam ała na nodze :( to pewnie dlatego ,że nie wypada :(

Witam dziewczyny !! Nie zaglądam tu parę dni, bo zarobiona byłam. Zresztą nic ciekawego sie nie działo, żadnych przygód w komunikacji miejskiej itd. ;) A propo ... Czy uważacie, że kobiecie po 30-ce wypada nie pamiętać, kiedy jej mąż ma wizytę u dentysty?? Bo ja już z rana po małej awanturze ze ślubnym w tej kwestii - nie poszedł, bo mu nie przypomniałam !!! Więc dla ukojenia nerwów od rana na kafe :D i liczę na Wasze towarzystwo :D

Cześć Nowa. :) No wiesz, żeby zapomnieć o dentyście męża! NIE WYPADA! :D I on Ci jeszcze zrobił awanturę, że nie pamiętałaś? :D Słodki jest. :D Ryjku - strasznie są niestety obcisłe te moje buty. Miałam chyba jakąś pomroczność jasną w sklepie.

O jezusieeee zrobiła mi się dziura w nowych rajtuzkach od tych balerinek 😭aaaaa aj daj :( dziura w rajtuzach, dziura na pięcie to już przegięcie :(:D

Gość chetna na romans
zakręć sie koło lubego to sprezentuje:P

Hej::) pOprosiłam mojego gosposia o umycie okien,wlasnie myje:) czyż nie jest słodki?Achh,chyba wypada mi go jakoś za to wynagrodzić:P