Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość arbutynkaa

Faceci na tym forum sa zalosni, po co tu wchodzicie?

Polecane posty

Gość taki se facet
arbutynkaa i inne nie wiem na hooj się podniecacie. męskie poglądy wyrażanie na tym forum to często to co faceci po prostu myślą o kobietach. a to że fagasy z dyskotek wam słodzą to nie znaczy że jesteście wspaniałe tylko że chcą was puknąć skomentuje każdy zarzut w stronę mężczyzn i POPROSZĘ autorkę o ripostę, tylko inteligentną! "A kto by chcial faceta ktory siedzi na babskim forum" żałosny argument, net jest dla ludzi. na każdym forum komuś się coś nie podoba. taki już jest net nie narzekaj albo przestań płacić abonament za internet i masz spokój "ma setki kompleksow" kolejny żałosny tekst. każdy ma większe lub mniejsze kompleksy. a lepszy facet bez kompleksów który raz w miesiącu chodzi z kumplami na prostytutki albo wali się na boku? jesteś tak naiwna że nie znasz prawdy o pewnych siebie facetach? , mieszka z rodzicami" wypływa z ciebie czysty materializm, po prostu szukasz faceta z gotowym na Twoje przyjście domem/mieszkaniem "jest bezrobotny albo nie potrafi znalezc lepszej pracy?" żal żal żal argument. no chyba że ty sama jesteś spełniona zawodowo. ale strzelam w ciemno że sama nie masz pracy tylko chcesz aby facet na ciebie zarabiał

Gość IMO13707
Babcia ma wiele wnuków, ponieważ jej syn, a mój ojciec miał wiele kobiet. Jak na razie doliczyłem się 32 braci i 17 sióstr. Przyrodnich oczywiście. Z moją mamą spotykał się najdłużej, bo 3 miesiące, za co mama jest mu bardzo wdzięczna i do dziś słyszę jak wykrzykuje jego imię w sypialni obok mojej (bo mieszkam z mamą). Widać nie poszedłem w ślady ojca, może musi być równowaga w społeczeństwie - ja umrę jako prawiczek, a tato zrobił kilkadziesiąt dzieci. Ale to nic, zawsze marzyłem o wielkiej rodzinie. Chociaż przyznam że podczas rodzinnych spotkań rzucam w swoje siostry zepsutym selerem, bo nienawidzę kobiet.

Gość IMO13707
Chłopie, akurat tego forum nie traktuj jako lekcji o kobietach! Kłamstwo leje sie tutaj strumieniami. Lepiej przyglądaj się co ROBIĄ nie gadają/piszą...

Gość nie generalizuj ;p
@ taki se facet, dobrze gada, polać mu!

Gość 0101
"Znowu chlodem powiało. Baby, to jednak ciepłe są tylko, dla tych przystojnych/bogatych..." no tak, na tym forum na pierwszy rzut oka wiadomo kto przystojny i bogaty, a kto biedny, brzydki i chory well done, IMO :) Mario, prywatne odcinki mozesz ostatecznie streszczać, myśłe ze wszyscy bedziemy ciekawi :)

Gość IMO13707
Jakąś lesencje zirytowalem, a że większość nie ma ani odwagi, ani kręgosłupa, to będzie gryźć mnie po tyłku jak się odwrócę.

Gość IMO13707
0101 - ciekawość pierwszy stopień do piekła, piesku odrodnika. :P

Gość 0101
A kto by chcial faceta ktory siedzi na babskim forum" żałosny argument, net jest dla ludzi" wg mnie to słaby argument. już lepszy taki, ze to forum "zycie uczuciowe" (dotyczy obu płci) a nie forum "estrogen"

Gość IMO13707
Krata - 0101 wycofuje sie z walki całkowicie bez honoru. A w takim momencie, jedynym przeciwnikiem w walce o wino jestem JA. A tych zapasów nie wygrasz, gdyż jestem mistrzem chwytów poniżej pasa!

Gość 0101
"iekawość pierwszy stopień do piekła, piesku odrodnika" jak mawia mój znajomy "autosugestia to potężna siła" stad wiadomo skad u Ciebie takie pomysły :)

Gość IMO13707
Ależ, to forum jest swietne! Jedyne jakie znam z tak nie wielkim naciskiem na poprawność słowa, anonimowością, oraz ciągłymi wojnami płci. :D

Gość 0101
"0101 wycofuje sie z walki całkowicie bez honoru" żeby sie wycofac musiałabym do tej walki kiedykolwiek przystąpić :P (zlituję się i podpowiem - ostatecznie mogę przystac na to, zeby ktoś walczyl o mnie) :)

Gość 0101
bład to forum nie jest świetne, jest najświetniejsze :)

Gość IMO13707
0101 - Twoje średnio zakamuflowane docinki już na samym wejściu, potwierdzają fakt, żę pomimo pozy Królowej Śniegu, jad zazdrości po cyckach Ci cieknie!

Gość 0101
IMO< nie bądź śmieszny docinam Tobie, docinam i Twojemu "rzepowi", to sie rozumie samo pzrez sie :) ;-)

Gość Rafaelo.............
przecież bez facetow na tym forum byście dusiły się we własnym cipkowym sosie kogo byście poprosiły o wytłumaczenie o co chodziło jakiemuś tam facetowi pomijając że de facto niemal zawsze chodzi o ruchanie :)

Gość IMO13707
0101 - kto się czubi ten się lubi.

Gość 0101
ja tez uwazam, ze same estrogenowe mysli bylyby tutaj nie do strawienia, a jestem kobietą

Gość 0101
kto się czubi ten się lubi możliwe, ale ja przeciez nie musze o tym wiedziec :P

Gość kafeteria to bagno
Ja jestem kobietą i nienawidzę kafeterii. Naprawdę nienawidzę. Jest tu tak obrzydliwa poprawność polityczna że szok. Nie tylko wśród kobiet, naprawdę. Mężczyźni też wciskają takie kity, że głowa mała. Ktoś wyżej miał rację - kłamstwo tu leje się strumieniami. Chyba wszyscy grają takich, jakimi chcieliby być. Udzielają cudownych, wyważonych rad. Na kafeterii dziewczyny piszą, że brzydki facet miałby u nich szansę, że pieniądze nie mają znaczenia, że seks tylko z ukochanym, zdradą się brzydzą, a zdradzającego faceta w jednej sekundzie wyrzuciłyby z domu. Wszystkie są miłe, grzeczne i pobożne. Na żywo NIE ZNAM TAKICH LUDZI. Na żywo liczy się wygląd, kasa, kobiety wybaczają zdrady, jak i same zdradzają! Ile znacie rozwodów z powodu zdrady? Założę się że tylko ok. 10% zdrad kończy się rozwodem, 90% jest wybaczanych. Itd itd... Kafeteria to wielkie bagno kłamstw. Tu nie dowiesz się niczego o prawdziwym życiu.

Gość IMO13707
Eh! Mały umysłek kobietki już zapomniał jak za mną wsciekła biegałaś - waląc podsumowania mojej osoby na lewo i prawo!

Gość Rafaelo.............
Kafeteria to wielkie bagno kłamstw. Tu nie dowiesz się niczego o prawdziwym życiu." w końcu to forum tworzone przez kobiety :p trafiony?

Gość IMO13707
"w końcu to forum tworzone przez kobiety" Przynajmniej, to pociąga za sobą fakt, że moderatorki są leniwe i nieudolne.

Gość IMO13707
"pogadamy? tak luzno.. ? bez zadnych podtekstow propozycja" BUAHAHAHAHAHAHAHAHA!

Gość kafeteria to bagno
HeraNieZabieraLudziKtorychSzan - Ty jednak prawdopodobnie wyobrażasz mnie sobie tak, że jako jedyna jestem pobożna i "poprawna" w rzeczywistości, a uważam że inne udają. Właśnie nie. Ja się na kafeterii czuję jak prawdziwa osoba wśród manekinów.

Gość IMO13707
Rycerzyku - nie licz, że dobierzesz się do jej internetowej cipki na wdupowłażenie. Rokk - siema! Jak tam kompleksy?

Gość IMO13707
Rokk - nie udawaj tylko się uśmiechnij! :D