Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość może ktoś ma podobną sytuację

Ile dawać córce miesięcznie na studiach?

Polecane posty

Gość wwwwwwwszz
masz chyba problemy z czytaniem ze zrozumieniem. napisałąm, że to jest ŻAŁOSNE, ze to, a nie, że TY. a to różnica po 1 po 2 nadal ustaje przy tym, ze to co zrobiłaś było żałosne. pytasz się mnie po czym to rozpoznać to ja pisze o certyfikatach, o solance, o czytaniu składów, o oznaczeniach, o dobrych sklepach, o czytaniu etykiet. staram sie pomóc i sie rozpisałam a ty na to cos takiego "aha czyli jednak ceny - to ja podziekuje" to było nie dosć, że załosne to chamskie, bo ja wypisałąm tutaj już multum rzeczy jak ci pomoc to wszystko rozpoznać, a ty przyczepilas sie bo sie chcialas przyczepic i wydubałaś sobie z tego wszystkiego małą wzmiankę o cenie, gdzie jeszcze o cenie było w kontekscie, ze jak cos jest bardzo tanie to zarazem podejrzane.

Gość Marcin84w
to ja napiszę swoje wydatki które ponosiłem jako student (parę lat temu) dzienne: -pieczywo 3zł -woda gazowana 1zł -jakaś konserwa np.tuńczyk 3zł -serek np.wiejski 2zł -fast food na mieście np.sajgonki 5zł -warzywka 3zł -browar 4x2,50 =10zł -0,5 gram trawki 15zł miesięczne: -środki higieny i czystości 40zł -fundusz mandatowy 50zł (nie uznaję biletów ztm oraz często piję piwo w plenerze) -jakieś kino itp 30zł -atrakcje typu randkowego 200zł -kondomy paczka 12 szt 20zł -nieprzewidziane wydatki 100zł razem 1700zł z tym że ja nie dostawałem tej kasy od rodziców tylko sam pracowałem.Mieszkałem w pustostanie więc rachunkow nie mialem