Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość andzelik

Ile czasu poswiecacie na dbalosc o wyglad?

Polecane posty

Gość do niemampomyslunanickjakzwy
Przedłużenie włosów to niezbyt dobry pomysł...Szczerze odradzam...Ewentualnie clip in/clip on - włosy na takich spineczkach, które zakładasz i ściągasz sama kiedy chcesz...

...nie poświęcam dużo czasu na makijaz czy układnie włosów, ale za to 3x w tygodniu ćwiczę po 40 minut , a 2 razy w tygodniu porzadny wycisk 2 h na siłowni... bardzo dbam o zęby- regularnie dentysta-piaskowanie, rok temu wybieliłam i jeszcze się trzyma depilacja- raz w miesiącu wosk u kosmetyczki cere mam zadbaną od środka- dermatolog, suplementy, dieta ... także nie potrzebuję się maziać :) ostatnio przedłużyłam rzęsy metodą 2;1, wyglądają mega, takie wachlarze:)

Gość do Allure81
Rzęsy przedłużane czy zagęszczane wyglądają super, ale potem nasze naturalne rzęsy...eh...tak jak paznokcie po tipsach itd.

Gość ayooflashback
25h na dobę

ja jestem cholernie niesystematyczna, więc zdarza się że moja całkowita pielęgnacja ogranicza sie do mycia, spięcia włosów i wklepaniu kremu w twarz czyli razem jakies 20 minut góra. Może raz w tygodniu robię sobie dzień dobroci dla ciała i robię wszystko, balsamowanie (nienawidzę tego robić), dokładna depilacja, paznokcie, stopy itd... wtedy zajmuje mi to tak do kilku godzin - ale tez dlatego że się nie spieszę:P Jesli o makijaż chodzi to mam 3 typy dziennego makijażu który mogłabym robić "z zamkniętymi oczami" więc to jakieś 3 minuty. Makijaż na większe wyjście koło 15 minut, fryzura na większe wyjście do pół godziny:P