Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

yakamoz

uzależnienie od partnera

Polecane posty

Gość Ulkkaa32
Pluszaty, nie bądź zazdrosny:D Moim zdaniem,to niech sie z ludzmi spotyka:) zawsze to lepsze niż zadręczanie się. Ja to nie mogę wyjsć z podziwu,że moznasobie na cos takiego pozwolić.

normalnie rozbawiłam się małżonek rozmawiał ze swoją siostrą właśnie przez telefon opieprzyła go bo co nie co jej napomknęłam zaczął się wydzierać na nią i powiedział; "przeciaż ja żartowałem!!!!!!!!!" dobry jest dobryyyyy

obelgi to są żarty gdybyście nie wiedzieli :):):) krzyki są żeby zrozumiała wszystko dla mojego dobra :D

jak widać życie pisze zaskakujące scenariusze też pierwszy raz zetknęłam się z taką historią niestety, mieszkam na drugim końcu Polski nici ze spotkania :-(

Chcecie usłyszeć najgorszą rzecz jaką usłyszałam w życiu od mojego męża??

Gość Ulkkaa32
Wiesz co? Ja bede szczera, być moze brutalna. Cóż... szczerze? Ty nie chcesz żadnych zmian,piszesz żeby sobie popisaći tyle. Człowiek swiadomy działa i i nie wymysla bzdur. Widzę ,że lubisz się nad soba użalać. To użalaj dalej i powodzenia. Najwidoczniej tobie to odpowiada. Jeśli kobieta chciałaby cos zmienić, to miałaby gdzieś słowa jego,siostry, brata itd i tu pasuje przysłowie"każdy jest kowalem swojego losu" Smutne to jest i tagiczne! Jak można tak zyć? z kims kto naduzywa alkoholu, demoluje dom, obraża. Tobie to pasuje? gdzie Twoja godnosc?

Ulkkaa 32 matko co ja takiego napisałam? słyszałąm rozmowe i podzieliłam się nią z Wami jezu dobra już nic nie mówie

czyli rozumiem że założyłam topik, poradziliście mi i już mam być cicho?? dobrze rozumiem?

Człowiek świadomy działa i nie wymyśla bzdur. Gdzie według Ciebie napisałam bzdure??

Źle rozumiesz. Masz szykować plan i zwijać żagle stamtąd po prostu. A jak zaczniesz znów brzęczeć coś o swojej winie to przeszukamy te Kielce i naprawdę dostaniesz kopa i to nie takiego moralnego. ;)

Czyli nie mogę już Was pytać o zdanie? Nie mogę podawać konkretnych przykładów i utwierdzać się w przekonaniu że to jednak ja mam racje? Odnosze takie wrażenie, każde następne moje zdanie działa jak płachta na byka :( Ja tylko utwierdzam się w przekonaniu że Wymacie racje... Wiem że się wkurzacie, na początku mówiłam że jestem beznadziejnym przypadkiem :(

Oj czego wszystko zaraz bierzesz do siebie. Wszystkie sowa jakie tu padają mają na celu zmotywowanie Ciebie tylko do działań a nie poprawianie Ci humoru czy ocenianie Ciebie. Tak więc zachowaj spokój i nie bierz zaraz wszystkiego jak objawionej prawdy. :)

Gość A jezeli
Dobra wiec ja Ci cos poradze. Powiedz swoim braciom jaka masz sytuacje z mezem. Jak znowu bedzie Cie szantazowal samobojstwem to niech oni sie do niego wybiora i po mesku wytlumacza za ma Ci glowy nie zawracac wiecej.

A jezeli Pomysł jest dobry ale ryzykowny bo jeszcze gnój oberwie a potem będzie ciągać chłopaków z zemsty po policji. Lepiej wszystko załatwić w świetle prawa a zrobić z drania męczennika.

Jestem takim człowikiem, który potrzebuje rozmowy wezme z nim rozwód i nie poddam się ale do 7-go jest jeszcze troche czasu jeżeli będe sama myśleć o tym wszystkim...nie chce nawet myśleć co będzie dlatego potrzebuję się wygadać, czasem poużalać nad sobą

No i tak się dzieje przecież. Użalamy się z Tobą, gadamy z Tobą. :)

wiem że to męczące dla Was i rozumiem to jest tak jak z małym dzieckiem wszystko trzeba tłumaczyć

pluszaty wspomniałeś że kochałeś partnerke ale nie lubiłeś jej napiszesz coś o tym?

Jak sie komus nie podoba to zawsze moze stad wyjsc, wiec sie nie przejmuj. Kazdy ma swoje granice wytrzymalosci. U Ciebie sie ona skonczyla, a ze inni nie potrafia tego zrozumic to ich problem.

A co tu pisać. Stało się tak że przestałem lubić jej towarzystwo pomimo że wciąż chciałem jej dobra i robiłem wiele dla niej. Ciężko to opowiedzieć.

Ale skoro ją kochałeś to jak mogłeś nie lubieć? jedno wyklucza drugie pozwól mi to zrozumieć

Czemu wyklucza? A jak kogoś lubisz to też kochasz? To osobne uczucia są. Nie potrafię tego tak opisać żeby to mozna zrozumieć. ;)