Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość SlavkoSlavko

Facet po 40 tce - czy to stary kawaler ?

Polecane posty

Gość |!!oferma!!|
"oferma ale detektyw z cb marny-ja baba" ale też trzeba przyznać obiektywnie że skoro zacząłeś wypisywać te pierdoły w stylu kafeterianej panienki to mogłem przypuszczać że nią jesteś.

"ale ja z toba nie pisze -bo niedobrze mi jak znowu widze twe posty..twe uzalani i mamczenie ze baby to k... a"? A żebyś padł martwy jak ci tak niedobrze. Jeden samochód mniej w korku i tyle.

Gość do lux
oferma -ach łatwiej sie wczuc w panienkę niz w żałosnego dupka-spróbuj napewno ci sie uda:D:D:D:D i nie przezywaj tak...tez nie jestes o wiele lepszy ale przynajmnie Twe podszywy sa zarabiste:D:D:D

Jego podszywy to jedna panna z tego forum pisze co jej kopa dał.

Gość oj darkeruś darkeruś
nie chcę być niemiła , ale skoro miałeś świadomość(czy nawet tylko domyślałeś się) że kogoś tam ma, to nie mogłeś choć trochę się do tego zdystansować? a nie odrazu angażować na całego w takiej niepewnej sytuacji ?

Gość do lux
i padam ale na łóżko:D:D:D a martwy za życia to chyba ty jestes prawda???????? spełniajacy sie jako ekspert od bab -sam żadnej nie ma ale zna sie jak mało kto:D:D:D

"nie chcę być niemiła , ale skoro miałeś świadomość(czy nawet tylko domyślałeś się) że kogoś tam ma, to nie mogłeś choć trochę się do tego zdystansować?" Dowiedziałem się dużo później. Moja wina bo trzeba było zapytać.

"a martwy za życia to chyba ty jestes prawda????????" Niestety mały chujku, jeszcze się dobrze trzymam.

Gość do lux
to podszywy ofermy to baba??a tuś mnie zaskoczył:D:D:D no ale niektóre są niezłe ma babka fantazje:D:D:D

Gość do lux
rozmem ze przenosńi nie panimajesz ???Martwy za życia czyli żywy trup-:D:D:D:D:D

Gość bueheheheheheee
prawiczki śmieją sie z prawiczków :D

zaraz standard. moj maz plywa i wyjezdza na kontrakty od 4 lat i nigdy go nie zdradzilam, czekam tu wierna jak pies... poprostu sa kobiety i KOBIETY

"rozmem ze przenosńi nie panimajesz ??" Całkiem dobrze panimajesz. Korzystaj ze spellcheckera.

zaraz standard. moj maz plywa i wyjezdza na kontrakty od 4 lat i nigdy go nie zdradzilam, A on ciebie?

"zaraz standard. moj maz plywa i wyjezdza na kontrakty od 4 lat i nigdy go nie zdradzilam, czekam tu wierna jak pies... poprostu sa kobiety i KOBIETY" A jaki to ma związek ze mną? Dziewczyna była z innym gdy ja poznałem. O co kaman?

"Co sie tak bulwersujesz" Bo piszesz a nie wiesz o czym. Byle coś tam wysłać. Od jej spotkania nawet z dziewczyną żadną nie rozmawiałem na żywo. Już trzy lata. I wcale nie chce mi się tego zmieniać :D

Gość |!!oferma!!|
"Od jej spotkania nawet z dziewczyną żadną nie rozmawiałem na żywo. Już trzy lata." nieźle :D

"Jestes bardzo niemily, dobrze ze Tobie nigdy sie nie zdazylo kogos opacznie zrozumiec" Foch z przytupem. Jak na twój wiek norma.

Gość |!!oferma!!|
"Jestes bardzo niemily" bo to jest WOJNA :D

Gość njkvuvfyivu
a jak tam twoja nasti ? :classic_cool:

Gość |!!oferma!!|
faktycznie, to prawda ze darkerowi się agresor włącza w rozmowach z kobietami. zdrowo go musiały wkurwić :D

Gość |!!oferma!!|
każdy z nas sporo przeżył. w końcu dlatego skończyliśmy tak jak skończyliśmy. ale nie ma sensu się przecież pastwić.