Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość SlavkoSlavko

Facet po 40 tce - czy to stary kawaler ?

Polecane posty

Jak wszystko przed nim, skoro gosć ma 42 lata? W tym wieku to już powinien dawno mieć życie ustawione.

Gość diri noire
''A z iloma będziesz aż ci się znudzi i poszukasz statecznego jelenia na wczesną emeryturę zwaną także małżeństwem?'' wniosek z dupy wzięty, a na moje pytanie nadal brak odp.

Gość kafe schodzi na psy
korjonos Jak wszystko przed nim, skoro gosć ma 42 lata? W tym wieku to już powinien dawno mieć życie ustawione. podagra, artretyzm , przerost gruczołu prostaty itd, itp:P

Gość |!!oferma!!|
"Jak wszystko przed nim, skoro gosć ma 42 lata? W tym wieku to już powinien dawno mieć życie ustawione." to lepszy niż ja. też prawik?

noszz kafe schodzi na psy masz też rację ale ja wychodziłam za mąż mając 26 lat i żałuję bardzo że czasu nie cofnę:) nie dojrzałam.

Gość do lux
no fakt masz sie na kim wzorować...a co lubisz ludzi?Bo co trafiam na jakis temat zawsze Ty i zawsze obrazasz

"czego sie bales ze napisze ze jestes z tych "rownolatkow" o ktorych pisalam, ze cale dnie spedzaja przed kompem?" Nie. Że jestem jeszcze taaaaki młoooody itp bzdety. "a na moje pytanie nadal brak odp." To je powtórz bo nie chce mi się go szukać.

Gość |!!oferma!!|
"Nie mam schizy starego kawalera ale czasem myślę czy czegoś nie przegapiłem?" no popatrzcie ludzie jaki bystrzacha :D

"no fakt masz sie na kim wzorować...a co lubisz ludzi?Bo co trafiam na jakis temat zawsze Ty i zawsze obrazasz" Ty poczytaj Offerme na temacie o jarkaczu i wtedy mi napisz, że ja ludzi obrażam :D

"Nie mam schizy starego kawalera ale czasem myślę czy czegoś nie przegapiłem?" Bystry niczym woda w kiblu...

"Ciekawe czy lepiej przegapić szansę, czy nigdy jej nie mieć?" To drugie.

Jestes w moim wieku, ja tam sie jeszcze niezle trzymam :) Nie napisze ze jestes taaaaki mlody, tak samo jak do autora nie napisalam ze jest taaaki stary, taki kategorycyzm pasuje mi bardziej do Ciebie :)

Gość diri noire
"a nie przyszło ci na myśl , że mogą być i ''dobitki'' które po prostu rozstały się z facetem lub rozwódki(i wcale niekoniecznie z dziećmi) ?" Z iloma facetami - to jest pytanie. ''a co to za różnica czy np. z jednym, dwoma czy dziesięcioma ?''

Skoro tak, to w sumie nie powinienem narzekać, bo mam lepiej. Gość przegapił szanse, to dopiero musi być irytujące.

Gość kafe schodzi na psy
nik88888 noszz kafe schodzi na psy masz też rację ale ja wychodziłam za mąż mając 26 lat i żałuję bardzo że czasu nie cofnę nie dojrzałam. myśle, ze po 30 dla mężczyn to najlepszy wiek na " ustatkowanie sie " tzn. stały zwiazek , byc moze załozenie rodziny skoro facet ma 42 lata i ciagle " to nie ta" to coś jest nie halo ( prawdopodobnie z nim a nie z kobietami , które spotykał na swojej drodze)

Gość |!!oferma!!|
"Ciekawe czy lepiej przegapić szansę, czy nigdy jej nie mieć?" e tam. to to samo. przecież taka "przegapiona szansa" to tylko nasze wrażenie. i wcale nie wiadomo czy prawdziwe. jak to mówią amerykanie, gdybym dostał centa za każdego frajera któremu się wydawało "że miał szansę" a potem ciąg dalszy wyprowadził go z błędu to byłbym milionerem.

"Z iloma facetami" A ilu chcesz zaliczyć zanim się ustatkujesz? "Gość przegapił szanse, to dopiero musi być irytujące." I to jak :D

A tak w ogóle to zauważcie pewną rzecz; Taaaki z niego ciekawy okaz, tyyyle ma pasji i co? I gówno. Laski nie ma :D

Umiejętność realnego oceniania szans to też sztuka. Zobacz ilu gości poniża sie przed dziewczynami, które i tak maja ich gdzieś. Kompletny brak realizmu.

Gość kafe schodzi na psy
Darker A tak w ogóle to zauważcie pewną rzecz; Taaaki z niego ciekawy okaz, tyyyle ma pasji i co? I gówno. Laski nie ma bo pewnie mu sie tylko tak wydaje :P

"Zobacz ilu gości poniża sie przed dziewczynami, które i tak maja ich gdzieś." Mnie zawsze rozwala facet co idzie z panną przez miasto i niesie jej torebkę. Ja to bym jej na głowę zawartość wysypał.

"W sumie to on napisal, ze jest kawalerem, a nie ze nie ma laski" A więc podrywacz z niego jak z koziej dupy trąbka.

Gość do lux
nie wchodze na tematy ofermy bo mało mnie obchodzi polityka i mało też ludzie dla których jedynym argumentem jakim im pozostał-by oczywiście postawić na swoim jest obrazanie przeciwnika....natomiast wiem że Ty darker zawsze piszesz niepochlebnie o ludziach i tyle w temacie..zaraz zaczniesz mnie obrazać wiec znikam.

Gość |!!oferma!!|
no wiecie, może facet jest zajebiście bogaty i do tej pory co rok zmieniał jedną modelkę bielizny na kolejną. teraz sobie wreszcie pomyślał "trzeba się ustatkować". no to ma spore szanse, nie można gościa przekreślać tak od razu, prawie nic o nim nie wiemy.

"Mnie zawsze rozwala facet co idzie z panną przez miasto i niesie jej torebkę. Ja to bym jej na głowę zawartość wysypał." To wiele tlumaczy i pokazuje na jakim jestes poziomie, nie chcesz nie nos! Nigdy zadnemu facetowi nie dalam torebki do noszenia!