Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość SlavkoSlavko

Facet po 40 tce - czy to stary kawaler ?

Polecane posty

Nawet nie próbuję do tego wracać. W tych kwestiach to ja już jestem dziki i naprawdę; bez pomocy drugiej strony będzie mi cholernie ciężko się ucywilizować.

"od podstawówki widziałem że się koleżankom nie podobam." Ja jestem inteligentny inaczej; muszę wsadzić łapę do ognia po kilka razy aby w końcu dotarło :D

Gość dobra und przydatna rada
a więc prawiki zostawcie te straszne kobiety, poszukajcie połówki wśród facetów, ponoć każdy tak naprawdę jest bi :classic_cool:

"Niby Ci się nie chce ale dziewczyne chciałbyś miec. " Każdy z nas by chciał tylko bez całego tego gówna które przychodzi w zestawie. "Ja na Twoim miejscu bym chyba działał." Taaa :D bo ja mam lepiej od ciebie :D

No to ja też zdziczałem - już 6 miesięcy z dziewczynami nie konwersuję w realu. Strzała Darker. Tak jak IMO też popieram twój punkt widzenia.

autor zalozyl topik o sobie, chcial pogadac o tym, co go gnebi, a tymczasem inny bohater sobie temat przywlaszczyl i uprawia tu psychoanalize :P :D

Gość co masz na myśli________
''Każdy z nas by chciał tylko bez całego tego gówna które przychodzi w zestawie.'' jakie ''gówno''?

"a tymczasem inny bohater sobie temat przywlaszczyl i uprawia tu psychoanalize " Autor pochwalił się czym tylko mógł i sobie już dawno poszedł.

"Darker, wiesz ze w innych najbardziej denerwuja nas nasze wlasne wady ..?" Wiem i dlatego nie znoszę facetów co przypominają mnie z przeszłości. "jakie ''gówno''?" Takie na które w pewnym wieku musisz już być gotowy a nie szukać instrukcji obsługi.

Largo, jestem juz padnieta, mykam spac :) wkurzyl mnie tylko jeden krzyczacy tu "macho". Sam moglby zajac sie soba, zamiast samotnemu po 40-wytykac wiek i brak partnerki...

"Sam moglby zajac sie soba, zamiast samotnemu po 40-wytykac wiek i brak partnerki." A co tu wytykać? Koń jaki jest każdy widzi.

"W pewnym sensie, ponoć przyzwoicie wyglądasz, umiesz rozmawiać z ludzmi, nie jesteś chorobliwie niesmiały." We wszystkich tych opcjach jestem dość średni.

"akurat średni o dobrze" Poprzeczka w chuj wysoko więc nie powiedziałbym, że dobrze.

Gość skad jestes i czy jestes
przystojny? ja jestem urocza 30tka i wlasnie chcialabym miec faceta po 40 statecznego,ulozonego,a nie mlodszego czy rownolatka.Niestety mlodo wygladam i dlatego interesuja sie mna mlodsi,a chcialabym miec starszego ode mnie meza:)

Gość czytajac autora mam obraz
zgorzknialego,zadufanego w sobie i wynioslego faceta,ktory szuka ksiezniczki,bo zwykla kobieta to go nie interesuje bo to bo tamto.niech szuka,moze zdazy przed 50tka;)

Gość fruzia blondi
Mężczyzna nie powinien żenić się do 40., a po 40. tym bardziej. A poważnie mówiąc, jeśli ktoś nie ożenił się do 40., to z pewnością coś z nim nie w porządku.

Gość może tylko ci sie wydaje
ze wygladasz mlodziej o 10 lat :D mnie tez sie tak wydawalo az pewna znajoma mnie sprowadzila na ziemie mowiac ale sie posuneles:( mam 37 lat

Gość nie ma co generalizowac
a ja bym takiego chciala,do ulozenia sobei zycia,do zalozenia rodziny bo wiekszosc facetow w moim wieku przezywa 2 mlodosc,a mlodsi mnie nie interesuja...szkoda,ze nie jestes z Krakowa:)

szkoda, ze autor nie jest dominujacy... Bo i wiek mi odpowiada, i blisko bym miala ;) ale ja szukam faceta z klimatu bdsm...

Gość SlavkoSlavko
Witam. Nie wiedziałem że mój post wywoła taka dyskusje, ba..nawet kłótnię :) Jestem tutaj nowicjuszem wiec nie umiem poruszać się w tej materii. Widzę sporo podszywów :) Dowiedziałem że jestem spod baran. Baran to moze jestem ale jestem spod koziorożca. I nie jestem z Poznania. A ja chciałem tylko się wygadac. :) A wywołałem burze :) Miło ze dowiedziałem się ze jest dla mnie jeszcze czas. Chciaz wiem ze mało go juz mam :) To że przepieprzyłem czas to wiem. Najpierw byłem dzieciuchem, potem nie wierzyłem w siebie, potem jak okazało się ze jestem ciekawy facetem to zakochałem się z pewnej pieknej i szalenie inteligentnej "suce" która jak to napisał ktoś w poście "te ładne są zepsute przez facetów i podaż" i taka i ona była. Myślała tylko o swojej dupie. Nawet nie wiedziała co to dobranie facetowi krawatu do garnituru aby pasował do jej sukienki. :) Zostawiłem ją sam, ale to mocno przeżyłem . I złapał mnie 40 rok życia. Dziękuje ze kilka ofert na gg. mam nadzieję ze to nie z powodu tego co napisalem o majatku. Chyba lekko przesadziłem. Ale reszta się na 100 % zgadza. A co do aktywności to wcale nie trzeba mieć "kasy" aby ta aktywność mieć. Rower i spływy kajakowe o nie majątek. A i narty powoli nie też nie.