Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość SlavkoSlavko

Facet po 40 tce - czy to stary kawaler ?

Polecane posty

Gość a co mi tam odpiszę
wczoraj również dane mi było zrobić śmietanowego loda mojego sublokatorowi z Sudanu

Jakbym był po 40-stce i dalej sam to już nie chciało by mi się nawet na kobiety patrzeć.

Gość majeczka31
zacytuję "spieprzaj dziadu" najgorsze są Barany. Wybredne, bezkrytyczne, lubią rządzić, niezdecydowane i przeważnie zawsze zdradzają

Gość majeczka31
ty jesteś zupełnie osobną kategorią

Gość a co mi tam odpiszę
marny podszyw

Gość do autora:)
Autorze, moze chciałbys poznac fajna kobietę?:)))jesli tak, oto moje gg:) 9614279, Iza:)

"przecież to rewelcyjny wiek !" Tutaj piszą to nawet tym przed 60-ątką

Gość majeczka31
idę zjeść kupę :classic_cool:

Gość majeczka31
zapomniałeś dodać że to kupa tego 70-latka z wysoką emeryturą

chcę jednak lojalnie uprzedzić o przebytej niedawno grzybicy stóp

Gość tutaj widze sporo fajnych
kobiet ja np jestem i fajna, atrakcyjna :) moje gg 31180389 (gdyby Ci nie wyszlo z Izą ;-))

Prawie idealna ma racje, 40 lat to jeszcze mlody facet! Niektorzy zadbani 40latkowie wygladaja zdecydowanie lepiej niz nie jedni o 20 lat mlodsi

Nie. Ale facet raczej dobrej kobiety już nie znajdzie. Same niedobitki od patrzenia na które bolą oczy albo znudzone szukające niewiadomo czego. Normalnie delicje.

Gość majeczka31
kupy starców mają swój klimat. poza pięknym zapachem są na tyle suche, że można je zabrać ze sobą i zjeść w wolnej chwili na mieście

widzisz Autorze, juz masz dwie powazne propozycje:)i fajne:)tak więc wszystko, co najlepsze, przed nami:)serdecznie pozdrawiam moją Konkurentkę:):);)Iza.

Darker podaj maila, pokaze Ci te niedobitki, az Cię oczy zabola!!!:)

Gość del świn
Autorze nie ma co sie oszukiwać. Jesteś starym dziadem na wymarciu, który ma w dodatku sieczkę w głowie.

"i gdybym spotkala baaardzo zadbanego 42 latka to wcale nie uznalabym ze jest dla mnie za stary" Akurat w to nie wątpię. Im więcej zer po przecinku na koncie i im większy status tym większa atrakcyjność dla przeciwnej płci.

"Darker podaj maila, pokaze Ci te niedobitki, az Cię oczy zabola" Masz w profilu, po to są czarne nicki. I wybacz ale mnie nie przekonasz. Ja resztek po innych dojadać nie mam zamiaru. Jak komuś pasują panny po przejściach to proszę bardzo.

"bardzo zadbany a nie bardzo bogaty!!!" Sranie w banię i dobrze o tym wiesz, nie wciskaj kitu.

Darker, czytam Twoje wypowiedzi i mi Cię zal.Na jakim Ty swiecie zyjesz?Jakie kobiety spotykasz? Skąd w młodym człowieku tyle goryczy, złych emocji, nielubienia ludzi po prostu.Musisz byc bardzo nieszczęsliwym człowiekiem.Pozdrawiasm Cie, bo przypuszczam, ze ktos bardzo Cię skrzywdził.Ale nie zmarnuj sobie całegfo zycia przezywając go w takim nastawianiu do ludzi i swiata, bo będziesz umierał zgorzkniały i sam.z zyczliwoscią, Iza.

przepraszam za literówki.i kto tu mówi o pannach po przejsciach????

widze, ze wiesz lepiej ode mnie:) Moj maz jest ode mnie starszy o rok, ale kiedy mialam 19 lat przez rok bylam w zwiazku z 30 latkiem i bylo super. I od razu napisze ze nie byl bogaty, nic mi nie kupowal, ani nie byl moim sponsorem! Wiesz co w nim bylo, czego nie mieli faceci w moim wieku? dojrzalosc! on umial sie wypowiedziec, zachowac...

Gość tutaj widze sporo fajnych
pozdrawiam równie kurtuazyjnie, Iza ;-) Darker, są też "niedobitki" w postaci kobiet które wcześniej źle trafiały, a nie nie zostały przez nikogo wybrane. a że jakość mężczyzn w pewnym wieku mamy jaką mamy, to cóż - lepiej darować sobie związek dla samego związku, ewentualnie liczyć na cud :) ;-)

Gość SlavkoSlavko
Biologii się nie oszuka bo 42 to 42. Ale wyglądam na 32 (geny lub sport). Żegluje, jeżdzę na nartach, chadzam na siłownię, rower, pokochałem ostatnio narty wodne i windsefing. Gram na kilku instrumentach. Tak wiec moją jedyną aktywnością nie jest "kombinowanie" jak rozszezyć program tv o kolejny kanał. :) Dziękuję 27 latko za słowa otuchy ze i ja mam szanse. :)